« Върни се назад Публикувано на 31.03.2022 / 8:55

РАЗКРИТИ СМЕ, ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ! ВИКТОР НИКОЛАЕВ И ЖЕНАТА ДО НЕГО ЗНАЯТ, ЧЕ СТЕ ОЗВЕРЯЛ КАНИБАЛ И УТРЕ ЩЕ ТЕ ИЗДАДАТ В СУТРЕШНИЯ БЛОК!

Путин бил лошо подведен от генералите си, вика Виктор Николаев. А бил подведен лошо, щото много искал да превземе Украйна за час и половина най-много два и така бил нервен, че не се получило, че те от страх не му казвали нищо навъпреки, щото освен това ги било много страх от него по принцип. Ама много! През последния месец, когато сутрин не закусвал с украински бебенца натюр, обикновено изяждал по един генерал на скара и шапкарите толкова се страхували вече от намаляващата си бройка, че само му казвали как бил най-хубав, най-снажен, най-бел и най-румен и как Радка съвсем скоро щяла обезателно да му пристане. Даже тутакси. Нямало нужда дори да минава покрай тях и да пада в калъ, а че да се излага.

Понякога така се гнервирвал, че часовникът на Спаската кула спирал и тръгвал на обратно.

Вчера например, строил той всички с повече от една звезда на пагона, овикал ги едно хубаво първо и почнал да ги яде без хляб. Само със сливочная майонеза. И тъкмо само си гризнал от Конашенков, когато нахлул Шойгу и изкрещял:

– Разкрити сме, Владимир Владимирович!! Виктор Николаев и жената до него знаят, че сте озверял канибал и утре ще те издадат в сутрешния си блок.

Путин изплюл един конашенски нокът, изгледал злобно Шойгу и процедил през зъби:

– Сергей, а вас ви искам с ориз и гъби.

– Ама аз или Лавров? Че и двамата сме Сергей – опитал се да се измъкне елегантно Шойгу.

– Вас, вас. Лавров вече ми го приготвят за обяд  на борш с повече цвекло…

Иван Иванов

«