« Върни се назад Публикувано на 21.07.2017 / 14:33

РАЗКАРАХА ШЕФА НА ДАНС – ШУМЕН /ЕКСШЕФ НА ДАНС – ВАРНА/ СЛЕД РАЗСЛЕДВАНЕ НА „АФЕРА“!

калин кръстевНа 19 май АФЕРА единствена разкри в свое разследване: ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ! ШЕФ НА ДАНС С ОБЩИНСКИ АПАРТАМЕНТ ОТ ГЕРБ ЗАМ-КМЕТ НА ВАРНА БЕЗ НАСТАНИТЕЛНА ЗАПОВЕД, ТРОШАТ ЗА ЛУКСОЗЕН РЕМОНТ ОБЩИНСКИ ПАРИ! НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ДАНС-ШЕФА ВЕЧЕ ЖИВЕЕ НЕ ВЪВ ВАРНА, А В ШУМЕН!“

Вчера, на 20 юли, шефът на ДАНС в Шумен Калин Кръстев е бил освободен от поста си. Досегашният шеф на ДАНС – Шумен, който бе ексшеф на ДАНС – Варна – Калин Кръстев сам бил подал рапорт за напускане по лични причини,

Така тихомълком на българската Територия обикновено разкарват прегрешилите, без да им се търси каквато и отговорност  – „по лични причини“.

Въпреки грандиозния скандал около „крайно нуждаещия“ се ГЕРБ заместник кмет на Варна Пейчо Печев и една камара общински високопоставени служители, които живеят на пъпа на Варна като „крайно нуждаещи“ се, между които бе и ексшефът на ДАНС – Варна и на ДАНС – Шумен Калин Кръстев, ПРОКУРАТУРАТА ПРОДЪЛЖАВА ДА СПИ!

Апропо, луксозното жилище във Варна на Калин Кръстев отнето ли му е, след като е напуснал по „лични причини“ и кой ще отговаря за данъкоплатските кинти, с които му бе правен луксозен ремонт?!

АФЕРА продължава да чака ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ СЪБУДИ.

Afera.bg

«