« Върни се назад Публикувано на 25.06.2024 / 14:49

РАЗКАРАХА ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА КАТО ДЕПУТАТ, ЗАРАДИ БЛИЗОСТТА И С АРЕСТУВАНИЯ САЛИ ТАБАКОВ! ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“ ВСЕ Е ВЯРНО!

На 23.06.2024 АФЕРА публикува:

БРУТАЛНАТА КОРУПЦИОННА СХЕМА НА САЛИ ТАБАКОВ С ПАРАВАН – ДПС ДЕПУТАТКАТА ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА. „АФЕРА“ БИ КАМБАНАТА ПРЕДИ ГОДИНА И ПОЛОВИНА, КПК ЗАКОВА ЕКСШЕФА НА ДПС – ВАРНА И ДПС ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК. КОЙ ТОРПИЛИРА „НОВОТО НАЧАЛО“ НА ДПС ВЪВ ВАРНА

Два дни по-късно Филиз Хюсменова подаде оставка като депутат.

Филиз Хюсменова стана водач на варненската листа, благодарение на Сали Табаков, който е разследван от КПК, вече е с мярка за неотклонение задържане под стража, с повдигнати две обвинения за пране на пари, и с намерени в дома му в тайна стая 1 000 000 евро!

„Опитахме се да върнем ентусиазма, зрелостта и мъдростта в политиката на нашето ниво. Резултатите не са това, което ни се искаше и очаквахме, въпреки че работихме здраво в екип, с вяра за промяна и заедност.“, пише Хюсменова и „поемам цялата отговорност за резултатите във Варна“.

Ашколсун! Сети се мара да се побара.

Добре, че арестуваха нейния човек Сали Табаков с 1 000 000 евро скрити, с 20 000 незаконни патрони, че да се сети, че резултатите във Варна били печални и … поемала отговорност.

Филиз Хюсменова на 10 юни благодари на избирателите, като казва: “ Резултатът, който получихме заслужава уважение“, а днес 25 юни подава оставка и пише „Резултатите не са това, което ни се искаше…“.

Филиз Хюсменова просто премълчава, че И ДАДОХА ВЪЗМОЖНОСТ ЕЛЕГАНТНО ДА СЕ РАЗКАРА, а не сама „внезапно“ да се сети да поеме отговорност за изборните резултати във Варна.

Айде, бакалъм.

Всекиму своето.

Що е рекла АФЕРА, все е вярно.

Afera.bg

«