Публикувано на 07.05.2021 / 15:17

РАЗЖАЛВАЙТЕ ГО. НИЩО НЯМА ДА ГО ЗАБОЛИ ПОВЕЧЕ.

Разжалвайте го. Достатъчно поводи има.

Нищо няма да го заболи повече.

А след това фалшивата докторска дисертация.

Отнякъде демонтажът трябва да започне.

Изходната точка е неговият фалшив медиен образ.

Как като главен секретар на МВР използваше труда на служителите, за да си организира пиар.

Лично ги заплашваше при всяко разкрито престъпление, да казват на медиите, че е под личното му ръководство.

Макар да не знаеше за какво става дума.

А мафията плащаше на журналистите да го тиражират.

Разрушете първо това и кулата ще се срути.

Ако имате грам представа как това нещо стана фактор в политиката и завладя държавата.

Богомил Бонев

Коментари 33 за
“РАЗЖАЛВАЙТЕ ГО. НИЩО НЯМА ДА ГО ЗАБОЛИ ПОВЕЧЕ.”

 1. Крадец-генерал, лъжец-генерал, мръсник-генерал, интригант-генерал – звучи гордо!!!!!

 2. Най младия член на БКП в историята на МВР,най младия генерал на РБ в мирно време,най много не разкрити убийства като с-р на МВР, като кмет без приемно време за гражданите-игра на тенис с фудболни звезди по същото време,като премиер най малко посещение за отчет пред НС.
  ПИЧ та дрънка направо за ………. да .познахте.

 3. Накрая дошъл Генералисимус Сталин и всички генерали започнали да слушкат…
  Станали герои на СССР във войната,а който не кандисал да стане герой го пращали на едно място…
  Генералщабната академия на Отечествената Война създала истински генерали,преминали през кървавата баня с качества и безпрецедентен героизъм.
  Генералското звание не е жабуркане !
  И не се подарява.

  Венсеремос.

  П Пис

  В Африка и Южна Америка ври от генерали с кичозни униформи и с цели племена стъкмени като армии…
  Те пък сами си турят званията,не чакат подаръци…

  Аз пък помня един полковник ,Кадафи се казваше,бая работа свъши човека,въпреки ,че спеше в палатка и униформата му беше като в Строителни войски…
  Той и Кастро не лъжеше много ,де…
  За Пиночет няма да говорим.

 4. Много пъти съм си мислел, как е възможно това – Мутрата Борисов да е генерал.
  Срам и потрес!
  Мутрата Бойко Борисов наистина трябва да бъде разжалван в чин редник!
  Това нищожество няма достойнството и морала да бъде генерал!
  Да не забравяме, обаче че истинските виновници за генералското му звание са Петър Стоянов и Мадридският хитрец Симеон Сакскобурготски!

 5. Военен съд, розжалване, конфискация и доживотна присъда без право на нямаляване!!

 6. Г-н Бонев , вероятно сте прав с разжалването му ,…НО… това наказание е ОГРОМНО за Морални хора , за честни хора за достойни мъже ! А на Тоя,.. ТОЛУП ….ако му вземат „Шкафчето“, кюлчетата , и всичките откраднати пари ..ТОЙ ..сам ще се Гръмне с Глока …защото е НАСРАН от СТРАХ и ако му ВЗЕМАТ и парите е СВЪРШЕН!!!;)

 7. Само разжалване? Айде бе! Пак ще го помилвате с това разжалване. Да изгние!

 8. Kakwo разжалване ,трепане да ви еба в тъпите комунистически свине , преди това парите обратно в хазната. Мръсна сган , фашизъм ли , не еее ,това е сладко бонбонче за вас комунистически свине.

 9. Бившият Президент на Иран Махмуд Ахмадинеджад можеш да го срещнеш в междуградския транспорт отивайки на работа???

  Бившият мин.председател на испания Мариано Рахой може да ви обслужи като чиновник в Агенцията за Недвижими имоти в родния си град ???

  Б.Б. и себеподобните му къде да ги преустроим на работа???В някоя банка в Европарламента в някой Университет или в местната Пожарна???

  1. В цеха за мебели към затвора или в урановите рудници, които е крайно време отново да отворим, защото се очертава много безплатна работна ръка.

   1. Най-добре и най-изгодно за обществото ще е тия МОЩНИ ТУЛОВИЩА и ТЪРБУСИ да бъдат осъдени на доживотна трудова КАТОРГА: Трудово-Възпитателна Колония по прокопаването на ръка с кирки, лопати и ръчни колички на тунела под Шипка! Без право на помилване и без право на предсрочно освобождаване! За БОКо, караПрас, мутрата Младенов, „спортния“ Крадлев, Гешефф, Цаци, този новия БКП-ГЕРБ мутро-милиционер в разследващата комисоя от онзи ден, …… т.е. всичките над 120 кг живо тегло дневната изкопчийска норма трябва да е тройна – съобразно бюджетно натрупаната им физическата мощ! Пиги сВинетката и останалите ханъми и евнуси от БКП-ГЕРБ+МВРо харема-кочина в Банкя ще са затворнически обслужващ персонал в Трудово-Възпитателната Колония, като такива като мАнгела МОМЕ Джандбаз и Андрюша Ковач контеса Месечкова ще „работят“ само нощна смяна без вaзeлин!

 10. Най после се намериха хора да кажат, че ББ е псевдо генерал. Генералското звание е военно звание и за да го придобиеш следва да преминеш през много изисквания. Освен Военна академия и ГЩ академия следва да заемаш длъжност изискваща висше офицерско звание.. До промените в МВР имаше генерали само от структури който бяха в състава на на Въоръжените сили и обхвата на действие на Закона за отбраната. Генерали от Милицията никога не е имало. След промените след излизането на структурите на МВР от ВС милиционерите седнаха в столовите на ДС и започнаха да се кипрят с генералски звания. Такъв субект е ББ. За съжаление нямаше един умен от МО, който да се възпротиви. ББ след като е завършил НШЗО най много да има звание лейтенант от Българската армия.

  1. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

   ББ има звание лейтенант от СИК.

  2. У нас всичко се развъжда на … килограм .

   Милиционерски генерали – Тиквата една книга прочел, но Комарджията „Цар ?“ направи Генерал – Дон Корлеоне от Банкя !
   В МО са се навъдили едни адмирали, ум да ти зайде, колко флотилии, колко самолетонасача (разбирай рибарски лодки) имаме , които те командват ли командват .
   Всеки излюпил се маймуняк от Маймунарника наречен Парламент , след напускането става аФтоматно професор .
   Както народа казва – във всеки град университет и във всяко село академия, качеството е нула с отрицателен знак и за това българчетата драпат да учат в чужбина .
   Това са фактите ГРОБарски !

 11. Генерал Бонев, позволете да не се съглася с Вас. Ако сега, отведнъж му се отнеме всичко заграбено, всичко скътано в имоти и акции, всичко прибрано по офшорните зони, всичко до последното евро и кюлче, ще го заболи най – много! Ако не умре от удар моментално, ще гледа като бай Тошо на 10-ти ноември доживот! Сърцето му обвито в л@йна, не може да издържи на това, да му отнемат всичко заграбено!

 12. Разжалване на системата ГЕРБ !!! Блокиране на готвещата се за Власт либерал-соросоидна утайка!!!Обявяване на приоритетните ни Национални интереси с точни граници за тях които не могат да бъдат преминати в името на Солидарна Европа!!!
  Този и да бъде разжалван все тая!!!Шутът и гол пак си е шут и смешен!!!

 13. Точно така! Махнете му бутафорните пагони и шнурове! Един шут без атрибути лъсва като истински шут! За какви постижения и заслуги е генерал? Пък дори от Пожарната? Някой трябва да го направи. Въпросът е кой.

 14. ТИКВАТА трябва да бъде разжалван, ама ГЕНЕРАЛ РАДЕВ го е шубе!!!!!!!
  ЗАЩО?!!!!!!!!! 🙁

 15. Каквото и да направите с тиквоча, резултатите от мръсната му работа остават. Петното, което България ще носи от неговото дерибействане ще е дълго и позорно. А каква морална деградация донесе, каква корупция и какви зависимости, такива не е имало никога. Колкото е трудно да ограмотиш едно утвърдено зомби, колкото и трудно е да промениш един изпечен крадец и бандяга, още по-трудно е да промениш едно общество слязло до дъното без да си дава сметка. Бедата е, че освен всички други безобразия народът ни не си дава сметка в каква политическа мрежа са ни хванали. Принадлежността ни към Европа, не географки а културно, сляпото ни присъствие като статисти в НАТО и всички военни апетиити на стратегическия, илюзията за някакви несъществуващи ценности, кръстени на Европа и Атлантика, са най отвлечената мантра, най-абсурдните щуротии с които продължаваме да се кичим. Какво, че няма да има пукнат турист на черноморието, какво, че хиляди ще останал без доход за цялата година, важното е да поддържаме конспирацията за Навални, за руските шпиони. Абе има ли някой с малко ум да обясни как американското разузнаване се снабдява с информация, от Бога ли я получава. И то търси информация по целия свят, тогава луди ли сме да се поддаваме на една бясна русофобия

 16. Ами той всеки ден сам се разжалва ,чрез пресконференциите от дома си,и се прави на жертва в изгнание,а какво да кажат истинските изгнанници прокудени от родината си ,и принудени да работят като роби за чужди икономики.

 17. Бандитско -мутренския генерал как изпълзя до тоя чин,бил ли е майор,полковник,как така ще скочи от ст.лейтенант от пожарната в генералски чин.И той е толкова неук,хал-хабер си няма от военно дело,да не говорим да е карал генерал-щабна академия.Мъкааааа,мъка!И с такива генерали ще излизат срещу руската армия,немислимо.

  1. Един Димо Гяуров повлече крак – от ефрейтор стана генерал, когато Пешо Коня по демократичному го назначи за шеф на НСО. Без никаква квалификация за тази служба, хеле пък за този пост. Злите езици казват по настояване на властната Антонина, защото й бил тъп.ач.

 18. Кво да му разжалват ,то няма такова понятие милиционерски/полицейски генерал.

 19. Дали Радев има право като главнокомандващ да отнеме купените генералски пагони,няма в света пожарникар-генерал,и да нанесе смъртен удар на дебелия нарцис?

 20. Kakvo da razjalvat?
  Na tozi psevdo-general,generalskite pagoni sa mu „podarak“ ot drugya Ostap Bender – Moni ot Madrid!
  Ofizer ot zapasa/rezerva
  i Emigrant

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *