« Върни се назад Публикувано на 07.10.2014 / 20:56

РАЗГЕЛЕ! ОСВОБОДИХА ШЕФА НА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ” ВАЛЕНТИН ТРЕНЕВ – ЕБАТИ. ЧАКА ГО ДИСЦИПЛИНАРНО ПРОИЗВОДСТВО

Валентин Тренев шеф на Вътрешна сигурностСлед като повече от година АФЕРА се изписа за безобразната некомпетентност на шефа на „Вътрешна сигурност”, базирана в ОДП – Варна, но отговаряща за цяла Северна България – Валентин Тренев „Ебати”, след като стотици пъти изнасяхме факти и обстоятелства за въпиющата му некадърност и умишлено бездействие, толерираният от бившия вътрешен министър Цветлин Йовчев – Валентин Тренев „Ебати” най-после бе освободен от ръководна длъжност.

Тренев – „Ебати” от днес вече е редови оперативен работник във „Вътрешна сигурност”, докато му образуват дисциплинарно производство, заради сътворените от него безобразия по делото на варненско спецченге, което уж бе заловено заради „измама“.
Следващият, който ще последва съдбата на Тренев – „Ебати” ще е другият „сектант” във „Вътрешна сигурност” Бисер Жеков, научи АФЕРА от свои брилянтни източници.
„Ебати” се прочу като шеф на „Вътрешна сигурност” единствено с „операция” за издирване на откраднато диво прасе във варненските села, както и с разчистването на „Вътрешна сигурност” от „неправилни” служители, които бъркаха схемата на Йовчев, Лазаров и чорбаджиите им – „Вътрешна сигурност” да бъде смачкана.
Междувременно, другият невчасник – директорът на ОД на МВР Варна Николай Калчев – Пуйчето пък бе УМИШЛЕНО НЕОСВОБОДЕН ОТ СЛУЖЕБНИЯ МВР-МИНИСТЪР ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, ТЪЙ КАТО ТОЧНО ТЪПАТАТА МУ НЕИНФОРМИРАНОСТ И НЕКАДЪРНОСТ ДОПРИНЕСЕ ВЪВ ВАРНА ДА НЯМА РАЗБИТА НИТО ЕДНА СХЕМА ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ.
МВР-министърът Бакалов иначе заявявал, че изобщо „не иска да чува за тия във Варненската дирекция” – толкова бил отвратен от тях.
Отвратен, отвратен – колко да е отвратен, след като не отстранява от ръководна длъжност „Пуйчето”?
Или и Бакалов не може да развали рахатлъка на Делян Пеевски, „Цайса”, Дъбчето, които заложиха на най-удобната капия за шеф на ОД на МВР – Варна – първо, защото покри всички ъндърграунд схеми на Веско Жеков, Свилен и компания, второ – защото не залови нито един поръчител на купуване на гласове, трето – защото точно такъв идиотски невчасник бе нужен за шеф на Дирекцията във Варна, за да могат „правилните” политици и мафиоти от БОСТАНОВАТА кохорта да си разиграват коня.
Afera.bg

«