« Върни се назад Публикувано на 10.12.2014 / 13:42

КАЦНАХА НА НАШ’ТА! СЕРТОВ ГОВОРИЛ ПОСЛЕДНО С … АНГЕЛ БОЖИЛОВ! ПРЕЗ АВГУСТ В МВР – СИГНАЛ ЗА МЕНТЕ ДОКУМЕНТИ ОКОЛО „ОЕТ“

БомбаПоследният човек, говорил с издирвания бивш шеф на ДАНС Петко Сертов, е Ангел Божилов. Той е собственик на мултинационална компания в сектор енергетика. /бележка на АФЕРА – ОЕТ – ООД, където Сертов е бил консултант, както първа писа АФЕРА/. Божилов е и съветник на КТ „Подкрепа“ по енергийните въпроси, съобщава източник от „Подкрепа„, пише сайта „Гласове”.

Вчера АФЕРА първа и единствена изнесе информацията, че: „ЕКСКЛУЗИВНО! СЕРТОВ РАБОТЕЛ ЗА „ОЕТ”. СЕДМИЧНИ СРЕЩИ С ТРЕТИ СЕКРЕТАР НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО В „КАСТЕЛО””.
В деня на изчезването си Сертов е говорил с него по телефона и му е казал, че има среща и после ще му се обади да се видят. Ангел Божилов е бил арестуван през 2010 г. при операция на Цветан Цветанов, пише още сайта „Гласове”.
През август т.г. в МВР постъпва сигнал за фалшиви документи, свързани с лице, близко до ОЕТ – ООД. Сигналът идва от жена, свързана със знакова фигура у нас, която е имала контакт и среща с Петко Сертов, разкри АФЕРА. Ставало е дума за проект, свързан със строежи в Англия на къщи, или поне това е било легендата. Със същата жена е било работено и по енергиен проект. Любопитното е, че сигналът е постъпил в сектор „убийства” в Главна дирекция на полицията.
Afera.bg

 

«