« Върни се назад Публикувано на 31.05.2021 / 12:36

РАЗГЕЕЛЕ! УПЛАШЕН, ЧЕ СЪБИРА ОМЕРЗЕНИЕ, РАДЕВ СЛЕД 20 ДНИ /!/ СЕ СЕТИ ДА РЕАГИРА НА АМЕРИКАНСКАТА ИНВАЗИЯ В ЧЕШНЕГИРОВО! И ТО ПРЕД ВОЕННИЯ СИ МИНИСТЪР, КОЙТО ОНЗИ ДЕН НАГОВОРИ КУПИЩА ГЛУПОСТИ В ОПРАВДАНИЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ

Президентът: Недопустимо е животът и спокойствието на българските граждани да бъдат излагани на риск от военни формирования

Абсолютно недопустимо е животът и спокойствието на българските граждани да бъдат излагани на риск от военни формирования, без значение дали са от Българската или от чужда армия. Това заяви президентът Румен Радев, който днес проведе среща с министъра на отбраната Георги Панайотов и генерал-лейтенант Любчо Тодоров, командващ Съвместното командване на силите. Повод за срещата е нахлуването на американски военнослужещи по време на учение в производствен цех край село Чешнегирово.

Държавният глава очаква щателна проверка за разкриване на отговорните длъжностни лица за този инцидент, както и преразглеждане на организацията и мерките за безопасност при провеждане на учения. „Ученията с нашите съюзници на територията на България трябва да допринасят за повече сигурност и доверие в колективната отбрана, а не да създават напрежение сред българските граждани“, подчерта още държавният глава.

Министърът на отбраната Георги Панайотов информира държавния глава за случая и посочи, че вече е провел разговор и със собственика на предприятието край Пловдив. Министърът на отбраната подчерта също така, че предстоят още разговори с американската страна за пълно изясняване на инцидента и недопускане на подобни „изключително неприятни и смущаващи недоразумения“.

Разгеле!

Три дни /!!!/ след огласяването на случая трябваше на президента Румен Радев със скоростта на охлюв да измъдри позиция по безобразието в Чешнегирово, натворено от натовските му събратя – американците. И то след като през тези три дни се уплашиха от масовото възмущение на българите в социалните мрежи и омерзението към самия Радев, който ще умре, ама на всяка цена трябва да вземе втория си мандат, коленичил пред янките.

И хъката – мъката – рече и той нещо – искал проверка.

И то от ИЗУМЕНИЯ СИ ВОЕНЕН МИНИСТЪР, КОЙТО ПРЕДИ ДЕН НАГОВОРИ ПЪЛНИ ИДИОТИЗМИ НА БРИФИНГ, ДОСТОЙНИ ЗА ИСТИНСКИ „ЗЕЛЕН ЧОРАП“! Обяснявайки как бил ходил на война и как милите американци рекли – „седни“, а не проснали българите по очи, ти да видиш.

Цялото днешно пиар закъсняло „упражнение“ на президента след 20 ДНЕВНО МЪЛЧАНИЕ ЗА АМЕРИКАНСКАТА ИНВАЗИЯ И ТРИДНЕВНОТО МЪЛЧАНИЕ СЛЕД ОГЛАСЯВАНЕТО НА СЛУЧАЯ – е просто реакция от страх, че май вдяна Радев, че губи не само одобрение, но и печели чисто омерзение с накъртващото си надупване на Херо Мустафа и американските чорбаджии на уж неговото правителство.

Долна история.

Afera.bg

«