« Върни се назад Публикувано на 31.10.2017 / 9:53

РАЗВРЪЗКАТА! ВЪШЛЬОВЦИ, НАРИЧАНИ „ПРОКУРОРИ“, ПРЕПИСАЛИ ОБЯСНЕНИЕТО НА САМИЯ ПЕТРОВ. ПЪЛЕН БОЙКОТ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА И НЕПРЕКЪСНАТА ПАРТИЗАНСКА ВОЙНА В ТИЛА НА ВРАГА

НИКОЛАЙ ПЕТРОВРазвръзката!

Здравният министър Петров, който бил много морален, правел морален бизнес, като подписвал договори за милиони в полза на дъщеря си. Само, че не знаел с кого подписва договорите за обществени поръчки!

От друга страна, въшльовците наричани „прокурори“ преписали обяснението на самия Петров върху отказа си да образуват прокурорска проверка. Нямали достатъчно данни, за да образуват проверка!? За тези пълни отрепки ще спра дотук, защото ако има нещо, което трябва да се разформирова напълно, това е прокуратурата. Причините са твърде много и сложни, но там трябва да се рита без да се гледа!

Третата страна е прогресивният реформатор Петър Москов, на когото дъщерята на Петров беше шеф на политическия кабинет. Именно от тази позиция тя става богат човек с подписа на баща си и под крилото на моралните реформатори – политически отпадъци!

Четвъртата страна са личните изказвания на патриота-слуга Валери Симеонов и финансовия Горанов, че се злоупотребява с името на честния лекар Петров. Така си решили хората, докато се почесват по задниците! Явно за тези две лица срокът на политическа годност е изтекъл отдавна в едно със срока за морална годност.

Хайде сега вие съберете пъзела от няколко части и направете извод – заслужават ли гласа ви политиците? Според мен не само не заслужават, но имат вече собствена нужда от адекватната ви реакция. А тя може да бъде само една – пълен бойкот на политическата система и „непрекъсната партизанска война“ в тила на врага. Всеки на своето уникално място! Разумна, лична, професионална и безскрупулна война, в името на изгубената справедливост! До окончателната победа на здравите сили…

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков

«