« Върни се назад Публикувано на 02.07.2017 / 10:15

РАЗБИРАМЕ ЛИ В КАКВО ПОЛОЖЕНИЕ СЕ НАМИРАМЕ? ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА БСП –ТЕСНИ КОМУНИСТИ БИЛИ ЗАГРИЖЕНИ ЗА ДОХОДИТЕ НИ, А САМИТЕ ТЕ ОЛИГАРХ ДО ОЛИГАРХА, МИЛА МОЯ, МАЙНОЛЬО…

БЪЛГАРИЯСлушам представители на БСП- тесни комунисти, били загрижени за доходите ни, а самите те до един, олигарх до олигарха, мила моя, майно льо. Вчера се разпенил и един виден реформатор, в чиято данъчна декларация пише, че вземал от „консултации“ 60 000 лева на месец. Според него – нормални доходи. И той загрижен за моя джоб и вече нямало да прави „компромиси“ в политиката, а ще ми предлагал извънземни политически решения!? Няма да споменавам какви акции имат близките му и къде.

За капак трябваше да изслушам с отегчение брачните излияния на патриотар и гербераст, които пък съвсем не са от този свят. Вече се давят с крадени държавни пари, скрити под общ юрган, чак не могат да говорят публично свързано и логично. Всичко това от една страна!

………………………………………………………………….

Вижте другата. Европейската комисия е публикувала доклад, според който след 50 години заплатите в България ще бъдат равни на днешните социални помощи в централно европейските държави.

Разбираме ли в какво положение се намираме?

Разбираме ли, че нашите политици са за затвор – от първия до последния. Ограбиха и разбиха мечтите на милиони българи и съкрушиха държава, оцеляла през хилядолетия. Платена и напоена с кръвта на милиони наши предци. България днес се пречупва от българи и това трябва да спре – окончателно и категорично…

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков

«