« Върни се назад Публикувано на 05.09.2023 / 11:30

РАДОСТИН ВАСИЛЕВ ОТКРАДНА „МЕЧ“. МЕЧ Е ЗА ДРУГА ПОРОДА ХОРА, ИЗВЪН ТВОЯТА, РАДОСТИНЧО, МЕЧ НА ТАКИВА КАТО ТЕБ НЕ ОТИВА! ЗАЩОТО СА ПЛАШИПУТАРНИЦИ!

„Радостин Василев учредява политическа партия „МЕЧ“

Независимият народен представител Радостин Василев обяви, че на 22 октомври тази година предстои учредяването на политическа партия „МЕЧ“ (Морал-Единство-Чест). Естествените врагове на политическата партия са ГЕРБ и Делян Пеевски.

Партията ще води умерено консервативна политика и предстои да бъде обявено мястото за нейното учредяване.“

….

Който чете АФЕРА, а всички онези, които трябва, я четат!, знае за … МЕЧ и го свързва с Веселина Томова.

Знае и че трябваше да бъде учреден още през февруари т.г., но едно АБСОЛЮТНО ЛАЙНО, МИРИЗЛИВО ПРЕДАТЕЛСКО ЛАЙНО, наречено Д.И. – Ялтата, ПРЕДАДЕ ЧЕТАТА!

Описала съм тогава ПРЕДАТЕЛСТВОТО, кой чел, чел!

Нямам никакви претенции към някакво „авторско право“ за партия МЕЧ, ВЪПРЕКИ, че идеята е САМО И ЕДИНСТВЕНО МОЯ, И БЕЗАПЕЛАЦИОННО НЕВЕДНЪЖ ПИСАНА И ОПОВЕСТЯВАНА В САЙТА АФЕРА!

Сега Радостин Василев ОТКРАДНАЛ И ИДЕЯТА, И ИМЕТО, ЧЕ И ДУМИЧКИ ОТ АБРЕВИАТУРАТА, се пъне да прави партиен МЕЧ.

Когато нямаш акъл за пет пари САМ да измислиш нещо, а КРАДЕШ ЧУЖДА ИДЕЯ, доникъде няма да стигнеш, априори. Но да се пъне Радостин Василев, нека опитва.

Ще му кажа единствено и само: Радостине, МЕЧ на такива като теб не отива! Защото са плашипутарници!

МЕЧ Е ЗА ДРУГА ПОРОДА ХОРА, ИЗВЪН ТВОЯТА, РАДОСТИНЧО!

МЕЧ мога да нося аз и други като мен, ти можеш единствено да подтичваш отзад, скрит в шубраците, и да се правиш на „партизанин“.

Радостин Василев да прави МЕЧ, е все едно да пиеш Кардю в пластмасова чашка – първо клечащ около Слави, после клечащ около Простото Киро и на финала произведен за клечащ, като контролиран „меч“ от тези, които те ползваха в комбинацията със записа, и които ще дадат и кинти за партията… А АФЕРА ги знае кои са, Радостинчо!

Кофти е, че олигавяш и полюционираш върху МЕЧ-а, ама ти си знаеш.

Истинският МЕЧ, както е знайно по тия ширини, го държи единствено АФЕРА, така че е хубаво да внимаваш в картинката.

Веселина Томова

«