« Върни се назад Публикувано на 11.03.2022 / 12:46

РАДЕВ, Я СИ СТОЙ СИНЕРГИЧНО ПОД ПОЛАТА НА ХЕРО МУСТАФА И АКЪЛ НЕ ДАВАЙ НА ПУТИН! ТВОЙТА РОЛЯ Е НА СЛУГА, СЛУГА! В СИНЕРГИЯ С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ!

„Радев коментира и евентуална среща между президентите на Русия Владимир Путин и Украйна Володимир Зеленски за постигане на мир.

Държавният глава обясни, че е логично да има среща между президентите на Русия и Украйна. „Надявам се тя да стане. От двете страни все повече осъзнават, че войната не е решение. Мир не се печели с агресия”, подчерта Радев.

„Не случайно казах, че Русия може да спечели тази война в определено отношение, но тя не може да спечели мира. Преговорите са решението. България има основание да бъде място за една такава среща, но това трябва да стане в координация с ЕС. От друга страна България бе част от списъка с неприятелските страни, което бе едно неудачно решение„, коментира Радев.

Дрън – дрън, рецитаторът Румен Радев цъфна и той на манежа да дава акъл, че и среща между Путин и Зеленски да „меди/а/тира“. Зеления чорап се изживява като гооооолеееем „лидер“ и той барабар петко с мъжете.

Иначе ма’а гащи за тур за пиар овации из страната и бляботи кухи, банални, трафаретни фрази, заучени предварително пред огледалото.

Каква среща тук между Русия и Украйна бе, каква среща „в координация с ЕС“? Я си стой под полата на Херо Мустафа и не се изживявай като „фактор“, защото си прост Слуга, Слуга!!! „в синергия с дневния ред на САЩ“. Никой не те бръсне за друга слива, освен за тази!

Ама България била вече в списъка с неприятелски държави на Русия, пелтечи Радев.

Ами заради кого, бре? Заради Теб и твойте идиоти измамници, които набута на власт, заедно с чорбаджийката ти Херо Мустафа!

Че и акъл дава на Путин.  Смешник.

Afera.bg

«