Публикувано на 21.01.2022 / 21:19

РАДЕВ, ЩО ТВОЙТЕ ВЗИМАТ ПО 100 БОНА РУШВЕТ ЗА ДИРЕКЦИЯ?! ДОКАТО БРУТАЛНО ПРЕСИРАТЕ НАРОДА С МЕРКИ И ЗЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ! И НА МЕН НЕ МИ Е ПРИЯТНО, НО ПРЕДПОЧИТАМ ИСТИНАТА.

Преди малко американското прокси на Румен Радев – премиерът Кирчо обяви „нови ковид мерки“. Направи го по начин от който никой нищо не разбра, защото Кирчо е безпросветен неграмотник, говори като оли и единственото, което схванаха хората от „зоните“ му и „а, b,c“-тата му бе, че зеления сертификат щял да падне, когато 60 процента от населението се било ваксинирало и то два пъти.

Негодникът, който изпълнява ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ, говори иначе за суверенитет и се пъчи като пръв натовец срещу Русия. Тоя руските ще го отнесат като копче на балтончето му, а авера му Кокорчо, просто като копче. Копче, точно в смисъла, в който си го помислихте.

И докато народа  Е ЗАТВОРЕН, БРУТАЛНО РЕПРЕСИРАН С БЕЗУМНИТЕ МЕРКИ за вируса, който всички го карат от леко по-леко, но благодарение на слугинските телевизии хората трябва да добият представа, че едва ли не апокалипсис имало, щото кретенът Витанов не слиза от ефир, докато бизнеса е убит, докато цялата държава върви стремително надолу, управлявана от радевите идиоти, точно Радевите хора не спират ДА КРАДАТ!!!

И на мен не ми е приятно, Радев, но предпочитам истината!

Защо мълчиш, че ВСЯКО МЯСТО ЗА ДИРЕКТОР НА ДИРЕКЦИЯ СТРУВА 100 000 ЛЕВА?!!!! В КЕШ!!!

Защо мълчиш кой събира кинтите?!

Защо мълчиш, че това са най-близките от екипа ти, които кадруват държавата?!

Знаеш ли колко стотици милиони бяха прибрани само по изборите ОТ ЩАВЕНЕ?!

Не знаеш? Ах, гиди, долен лицемерен лъжецо! Що не питаш Пламен Узунов и Копринков?

Що лъжеш бе, синергичнико, или си мислиш, че ще останете скрити, докато мачкате народа с „мерки“ и „зелени сертификати“, и ще щавите, и папате кинтите ей тъй на „синергично“?!

Къса ви е пистата, къса. И тепърва започваме с имената от рушветите и онези от ТВОИТЕ, КОИТО НАЙ-БЛИЗКО ДО ТЕБ, събират парите!

Аре, залягай по очи, че така или иначе, както сте я подкарали все ще се намери прокурор да ви просне!

Веселина Томова

Коментари 26 за
“РАДЕВ, ЩО ТВОЙТЕ ВЗИМАТ ПО 100 БОНА РУШВЕТ ЗА ДИРЕКЦИЯ?! ДОКАТО БРУТАЛНО ПРЕСИРАТЕ НАРОДА С МЕРКИ И ЗЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ! И НА МЕН НЕ МИ Е ПРИЯТНО, НО ПРЕДПОЧИТАМ ИСТИНАТА.”

 1. Ева рушветчии срещу 100 лв за измит г*з и 153 лв. за неизмит г*з.

 2. Ако това за рушветите е истина, Радев трябва спешно да вземе мерки. А ко не е трябва веднага да го опровергае. Има инструментите за тази операция. И наче нещата отиват на „издуй гащи“. Боко ще се възползува и трагедията на народа ще продължи.

 3. Бащата на Великата Октомврийската социалистическа революция бил с нетрадиционна сексуална ориентация. Първата статия за любовната кореспонденция между Ленин и Зиновиев е публикувана в брой. 3 на в. „Русский взгляд“ и озаглавена “ Ленин – палач на руския народ и обикновен педерас“. Според Соколов „греховната любов“ между двамата революционери пламва още по време на емигрантския им престой в Швейцария. Само дето дребничкият Улянов не се интересува от жени, а от едри и мускулести мъжаги около себе. Това са делничните и прозрачни дизайнерски услуги на червените куртизанки. Да живее социалистическия интернационал, диктатурата на болшевишкия режим и привържениците на утопичния социализъм.

 4. А във моят роден град във квартала в който живея има разлепени листовки на които пише че БТВ -би ти ви са най корумпираната и най лъжливата медия във България . Това за пръв се случва на обществени места да се слагат на показа медиите които работят във интерес на олигарси ,безродни предатели и проклети либерали . Това е най правилното решение да се излагат на показ пуделите на ЕС и на американските муфтаджии за да види народът кои са му враговете тук във България и петата колона на световните империалисти от САЩ. във България .

 5. Горките ветеринарни доктори !
  На тях завалиите ,сал една чума по прасетата им остана…
  Кой знае как завиждат на батковците си човеколекари ?!
  Няма справедливост в тоя свят,няма…

  Венсеремос.

 6. То и децата разбраха колко е ПРОЗ „просто Киро“-то бива бива неграмотник, ама той задмина Бойко-хъкъта-мъкъта-дрънка врели-некипели-Раздадоха си бонуси за добра НЕСВЪРШЕНА РАБОТА ПО НОВА ГОДИНА, сега заедно с 240 лешпери ще си актуализират заплатите на 3 месеца и пей сърце-Пенсионерите да духат супата, ако въобще имат супа, народа да си блъска главата в стената, а тия КОКОРКОВЦИ ЩЕ СЕ ХИЛЯТ КАТО ПАЧИ и ще вещаят светло бъдеще,особено като приемем ЕВРОТО-ТО ДОТОГАВА народа ще е измрял така че техните пачки ще бъдат непокътнати-ПРОДЪЛЖАВАМЕ ИЗМАМАТА е със бясна скорост-кумове,кръстници, всичко на държавната хранилка-А тая Константинова-една селска кобила взела се насериозно, безпардонна,завършила курс на издръжка на кого-Америка за България-хили ли се хили по телевизора

 7. Очертава се голямо сурвакане на малоумни и крадливи управници.
  Винкело оправя всичко и то много бързо и успешно.

 8. Това правителство трябва да се маха, но кой да дойде вместо него??Христето Иванов побърза да се декларира, че би бил още по лоялна подлога. Бойчето и къдравия Сю са вече декларирани подлоги, Хаджигенов и той не закъсня, за ДПС не става и дума, БСП се спотайва, щото там такова разложение е настало, че помирение не се вижда. Нинова е вкарана в клетка, кой, кой може да изрази и защити националните интереси. КАЖЕТЕ БЕ ХОРА, ЧЕ СЪН НЕ МЕ ЛОВИ. Истина е, че страната ни е вече е обявена като жертвено агне, ще имаме американски войски, испански изтребители и огромното ни желание да показваме колко нищо не зависи от нас. Вече не заслужаваме и на храчйите честта.

 9. Само лъжи навсякъде но ще видим кога ще излезе цялата истина.
  По италианската телевизия тази вечер Марко Травальо остро атакува Марио Драги и неговото правителство: „Преди година имахме по-малко смъртни случаи и нямахме ваксини.

 10. 164 лаборатории по Света две години Търсят да изолират КОРОНАТА?!?!?Още не могат да я Намерят!!!Скрила се е!!! Това означава Виртуалната Реалност!!! Има го Вируса но Виртуално!!! Създават се Някакви Тестове които Виртуално тестват Нещо което е Виртуално!!! За Нещо Виртуално налагат Реални Фашистки Мерки!!! За нещо Виртуално Задължават Доброволно Хората да си слагат в Организма нещокоето Реално НЕ защитава и още по-Реално убива и Разболява!!! НЕреални неща от Реални Политици и Дофтори!!! Това е МЕТА-ВСЕЛЕНА и Матрикс!!! Матрикс е когато Лъжата става Истина и те карат да живееш в НЕЯ и с НЕЯ!!! Какво по-добро от ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ на Държавна Служба!!!
  Радеф…!!!На твоите години лицевите ги правех с Палец и Показалец а сега на моята с ТРИ!!!Ставам ли за ПРЕЗИДЕНТ???

  1. Това, което сте написал, съвпада с личното ми мнение за фантома Ковид. Бъдете здрав!

   1. Вече 20 дена откакто достигнаха нужната Бройка ужзаразени вече няма химически трасета в Небето!!!Това в съседна страна!!! Никой не прави хим.анализ на въздуха за фосфорни реагенти!!! Дори хистологични и химични анализи на алвеоларната тъкан при Умрелите!!1Нямаме най елементарните хим.лаборатории които преди съществуваха във всеки град!!!Ако някъде някой има стари комплекти за идентифициране на БОВ може да опита???Намирал съм птици след нощно пръскане-виждал съм го на лунна светлина!!! Бойни Отровни Вещества…!!!

    1. Това е истината. Химически пневмонит след токсична инфекция от поръсени химикали.

    2. https://www.youtube.com/watch?v=9jf_nVLGDTo

     https://www.youtube.com/watch?v=yfc1rbp9pYg&list=PLEAuT2xAID7BZY6fMu_Pr1h9hhepq4VEr&index=7

     Питайте авио „експертите“ как така контрейла на по-голяма височина се разпада за минути, защото там температурата на въздуха е по-ниска а на по-ниска височина следите стоят с часове или следата не е само от вода 😉 ???

     Виждал съм го не един и два пъти, и то посред лято . 🙂

     https://www.youtube.com/watch?v=QiVl43_tiK8&t=830s – сега сменете ХААРП-а с 5г-то 🙂 !

     1. Каквото и да напишете, все е вярно. 😉

 11. Светът започна да маха мерките, СЗО се отрече от тях, след Англия днес и Франция обяви, че прогресивно облекчава мерките срещу коронавируса от февруари, а наш Киро е продал душата си на дявола и само за ваксини и мерки говори! Постепенно си оформям мнението за този наложен ни от американците еничар, че е един крайно ограничен човек! Канадският лъжец продължава с играта на нерви с народа и в най-скоро време ще си го отнесе! Досега никога не сме имали премиер, който да върви с рогата напред срещу народа си. В едни други по-хубави времена на патриотизъм и родолюбие, този национален предател щеше да бъде вече ликвидиран!…

 12. Продължението на Промяната е:

  2020 – чекмеджета
  2021 – Чували
  2022 – Семеѝни Милиарди.
  В какви опаковки – контеѝнери ли, вагони ли, карго ли, кораби с колумбиѝски подправки ли?

 13. Имам предложение.
  С всеки зелен сертификат- по една жълта книжка, безплатно!
  (Бачо да напише утре дали от Четвърти километър ще помогнат!)

 14. Кривоустия педал Кирчо е вече зачеркнат от Козяк, направо са го трампили като парче мръвка за кайма.

 15. Днес много се изказа,че сме суверенна държава?!
  Толкова сме суверенни,че ако не е руския газ,ще сме измрели от студ,ако не са европейските заеми и средства,ще измреме от глад,а ако не са вносните плодове,зеленчуци и месо,една манджа няма с какво да си сготвим и една туршия да си направим!

  1. На Славчо дегенерата всяка втора дума му е СУВЕРЕНА. Радев се пъчи с някакъв суверенитет. И само като им звънне Херото ще си счупят краката да козируват и изпълняват указанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *