Публикувано на 26.11.2021 / 14:41

РАДЕВ, ШУТИРАЙ СИ НЕКАДЪРНИКА РАШКОВ, ЧЕ АМАН! НЕ САМО УТЪПКАХА ДЕ ЩО УЛИКА ИМА, АМИ И ТРУП НЕ ВИДЯХА! НЕКАДЪРНИЦИ НАРЦИСТИЧНИ!

Вие разбирате ли за какви НЕКАДЪРНИЦИ става дума?!!!

Вие разбирате ли за какъв ТАШАК „ОГЛЕД“ става дума?!!!

ЧЕТИРИ ДНИ след зловещата катастрофа, причинена от взрив, а не от пунтата му лелина мара, дето искат да ви я докарат от десет кладенци, намериха … още един труп!!!

И то в Перник, където вече е откаран автобуса! И то ВЪТРЕ в автобуса!

Нали се сещате какъв „оглед“ е правен?

Само криминалистите знаят с какви лупи се работи за търсене на микрочастици от взрив, какви прахосмукачки се ползват, каква  прецизност трябва при ПЪРВИЯ ОГЛЕД на мястото на престъплението /катастрофата/!

А какво стана? Изредиха се всички ВИП началници да ги снимат мисирките, Рашков драматично рецитира как не бил виждал такова нещо поне сто пъти, а не може да е виждал, защото никога не се е занимавал с тежки крими престъпления, а е бил следовател по икономически дела.

Но ги даваха по телевизора.

През това време утъпкаха де що следа и улика имаше и ебаха майката на „огледа“.

В резултат четири дни след катастрофата намериха труп!

Пропуснали труп, не частица, не някаква улика, а труп!

Радев, шутирай си некадърника Рашков, че аман!

Насрахте се, бе, то не бе нарцистични идиотия след идиотия, насрахте се!

Веселина Томова

Коментари 16 за
“РАДЕВ, ШУТИРАЙ СИ НЕКАДЪРНИКА РАШКОВ, ЧЕ АМАН! НЕ САМО УТЪПКАХА ДЕ ЩО УЛИКА ИМА, АМИ И ТРУП НЕ ВИДЯХА! НЕКАДЪРНИЦИ НАРЦИСТИЧНИ!”

 1. Този освен че е пияница е и некадърен да ръководи силовато министерство до сега само приказки и нищо!!!

 2. До някои коментари от ФБ. Не винаги вярвам и се съгласявам с г-жа Томова, но дали разбрахте написаното? Следовател или полицай, който да извършвал огледа, не е бил прецизен. А помните вероятно цяло денонощие с малки паузи ни вкл. от местопроишевствието и това, което се виждаше, е някой от големите приказва пред микрофоните. Не разбирате ли,че в първите часове 6-7 ч. сутринта там НЯМАШЕ място за репортери. Поне да бяха изчакали да мине огледа в светлата част на деня и тогава да се нахвърлят като хиени. Снощи по ТВ1 една Дарина Сарелска, ако я помните, един вид се поскара на зрителите, които упреквали медиите, че давали от толкова близо изгорелия автобус. Ох, продуцентката, ами нали и подскачащите като яребици репортери, оператори, фотографи ще зацапат местопроишевствието? те не знаят къде, как да застанат, за да се вземе улика, направи оглед.. не те са тези лица. А че чак до Перник закарнт автобуса и тогава открито тяло…За смях на Европа и останалия свят.

 3. Чета, че има вариант България да изплати обезщетение за загиналите от 25 млн., ако се докажело, че причината за трагедията е инфраструктурата. Българите упорито и мазохистично се самообвинихме за катастрофата, натискаме се да поемем вината! Готови сме да плащаме неустойки за загиналите, без да сме виновни! И е съвсем естествено макетата да се възползват и да хръвлят цялата вина върху България, всеки би отиграл тая удобна топка. Преди години, на завой на планински път в Сърбия, шофьор на български автобус, превозващ деца, изгубва контрол над превозното средство поради счупване на кормилната щанга. Автобусът пада в коритото на река Лим, и загиват от удавяне 12 български деца. Пътят е бил без мантинели. Ако е имал предпазни мантинели поне на завоя, тази трагедия нямаше да се случи. Тогава на никой не му дойде на ум да обвинява състоянието на пътната инфраструктура на Сърбия, за да искаме от сръбската държава обезщетения на загиналите българчета. Подобен е случаят с удавянето на 12 българи в Охидското езеро, поради обръщане на остаряла гемия, която отдавна е трябвало да бъде бракувана. Никой в Македония не е обвинявал собственика на гемията за тази катастрофа, но и българската държава не се е сетила да отправи обвинения…

 4. Пияното кучешко изпражнение Бойко Рашков трябва да бъде въдворен в специализирано лечебно заведение с функциониращо изтрезвително отделение!!!

 5. „Истинската доблест се познава в трудни времена.“ – Николо Макиавели

 6. Тази идиотия на новите „избраници“ ми се струва ,че ще става все по-голяма и все по-често срещана .
  Събитията тепърва предстоят ,а ние пак ще си мечтаем да се случи чудо !
  Е да ,а ма не /както беше казал П.Бочаров?.

 7. Трупът да не е на НЯКОЙ от Маалатъ в Перник???Някой да е изчезнал!!!Колко удобно!!!Намерихме трупа !!!Няма взрив!!!

 8. Милиционерите получават максималните пенсии-това е най важното ! А и още 20 аплати отгоре ! Не трябва да се товарят с много работа !

  1. В уикито можеш да намериш разликата между МИЛИЦИЯ и ПОЛИЦИЯ!!!Доста голяма е!!!

  2. Иван Димитров,
   През 80-те години ми открадна фара на Ладата – милиционери от Народната милиция взеха отпечатъци и след една седмица ме извикаха в Шесто районно управление на МВР – София да си взема откраднатия фар,

   Това е разликата между Народна милиция и буржоазна полиция.

 9. Хихихи, това малко мяза на ранният бате Бойко, дето като генсек оставяше на следователите след височайшето посещение и снимките с мисирките картофена нива.

  1. Да, с черното кожено манто, подритваше гилзите и прескачаше през труповете.

   1. И винаги тръгваше към мястото на убийството, преди да е извършено. Защото пристигаше там, преди да е изтекла кръвта на убития!

 10. Ми те отдавна одрискаха пейзажа ,вони на зелени миризливи гнусни чорапи приковават вниманието на обонянието, страдат от ужасен глад за власт и постове.
  Статуквото на бял кон не се върна, но инфлацията и високите цени кацнаха с руски изтебител. Новите политически проститутки в името на народа и морала могат само да крадат.

 11. Тя цялата ни държава е труп, та сега ще намираме махана за нЕкакъв си единичен труп !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *