Публикувано на 09.06.2021 / 18:02

РАДЕВ ТОТАЛНО ТОРПИЛИРАН ОТ ПЛАМЕН УЗУНОВ! ПРЕЗ ГЛАВАТА МУ НАЗНАЧИХА ЧОВЕК НА ГЕРБ ЗА ШЕФ НА ОД НА МВР ДОБРИЧ, ПОКРИВАЛ ФАЛШИФИКАЦИИ И КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ!

Поредно АБСОЛЮТНО БЕЗОБРАЗИЕ С КАДРУВАНЕТО В МВР, СЪТВОРИ ПЛАМЕН УЗУНОВ, ЧОВЕКЪТ НА РУМЕН РАДЕВ, КОЙТО КАДРУВА ВСИЧКО В МВР, А БОЙКО РАШКОВ Е ПЪЛНА ПИОНКА.

За шеф на ОД на МВР Добрич е назначен Явор Колев, досегашен заместник директор на ОД на МВР Добрич, която бе ръководена от невъобразимия Никола Панчев, по времето на Бойко Борисов, дошъл във Варна от „софийската бригада“ и после преместен като шеф на Добричката вътрешна дирекция.

Явор Колев е ЛИЧНА КАПИЯ НА ЕКСДЕПУТАТА ОТ ГЕРБ ПЛАМЕН МАНУШЕВ.

Същият Явор Колев до този момент отговаря за оперативната част в ОД на МВР и именно той си е затварял очите за всички схеми по купуване на гласове и фалшификации на изборите.

Същият Явор Колев покри и не си мръдна пръста и за побоя над кмета Белгун Илиян Събев, за който информира АФЕРА.

Така на практика СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РУМЕН РАДЕВ ОПЪНА ЧАДЪР НАД КАДРИТЕ НА ГЕРБ, КОИТО ПАЗЕХА МРЪСНИТЕ ИЗБОРНИ СХЕМИ НА ГЕРБ.

Така, че пишете и Добрич бегал в полза на ГЕРБ. Схемите текат с пълна сила и „новият“ директор им идва дюшеш.

Кадруването се е случило ПРЕЗ ГЛАВАТА НА РУМЕН РАДЕВ, който е имал свое читаво предложение за директор.

Радев обаче е торпилиран от Пламен Узунов, респективно от Николай Копринков, през когото минават всички кандидати, включително и в системата на МВР, което е пълно безумие!

По същият начин Радев бе изигран от „СВОИТЕ“ ХОРА И ЗА ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА И Я ПОДАРИ НА ГЕРБ.

Afera.bg

Коментари 28 за
“РАДЕВ ТОТАЛНО ТОРПИЛИРАН ОТ ПЛАМЕН УЗУНОВ! ПРЕЗ ГЛАВАТА МУ НАЗНАЧИХА ЧОВЕК НА ГЕРБ ЗА ШЕФ НА ОД НА МВР ДОБРИЧ, ПОКРИВАЛ ФАЛШИФИКАЦИИ И КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ!”

 1. Извинете Госпожо Томова, но това на снимката не е ли Никито Спасов, или т.н. от „недоброжелатели“ си „на леля таланта“?

  1. Ne е , towa e кадър на Трето РПУ Варна ,който има амбиции на слон в стъкларски магазин,хахаха.

 2. Това не е изненадващо, ИТН ще бъде копие на ГЕРБ , но поне няма да са начело с диктатор като ББ!

 3. Абе, какво ядат тези хора, защо главите им са толкова големи?!

 4. Никола Панчев е пич, втори като него няма. Като трябва да се работи при него , се работи, няма 6-5. Винаги може да се разбереш с него, стига да не се правиш на тарикат.

 5. Самият факт, че Я. Колев е бил заместник на двамата бивши директори, назначени от ГЕРБ и е работил толкова време с тях, е достатъчно показателен. Изводите остават за тези, които инициираха това назначение, а отговорността на този, който го допусна. На всички останали поне малко трезвомислещи, за жалост всичко е до болка ясно.

 6. След предстоящите избори, дано да няма пребит още някой друг кмет в Добричка област, който не е играл по свирката на „еднокнижната партия“, защото отново няма кой да ги озапти тия, поне няма в добричкото мвр. За справка – питайте кмета на с. Белгун

 7. Поне в Добричката полиция ще има приемственост, ще си я карат както досега – урбулешката. Няма да се стресират служителите,я, щото ако дойде някой, дето ще ги кара да работят съвестно, отговорно, компетентно и безпристрастно, ще им предизвика огромен стрес, а те са свикнали да си я карат лежерно. Демек антистресовата терапия продължава, пък после някой от Дондуков да не се чуди защо изборните резултати не отразявали реалната политическа картина и обществените нагласи. И после се говори за промяна модела на функциониране на институциите, а всъщност на практика пълна демагогия!

 8. Сложиха Явор Колев, защото не е попаднал под ударите на закона „Магнитски“,ха-ха,-ха. Какво значение има всичко останало, щом не е в списъка на американците, всичко е ок. Явно хората, които в момента назначават тези на възловите позиции, не се интересуват кой какъв е бил и какво е правил. Не са си проучили хората и административния им капацитет е силно ограничен, поне фактите това говорят. Това в Добричката Дирекция е пълен нонсенс!

 9. В двата случая ще обере негативите и ще реанимира тези, които заслужено би следвало да получат заслуженото за безобразията, извършени през последните години

 10. Ако наистина през главата на президента се случват кадрилите в службите за сигурност, при положение, че за служебното правителство той носи лична отговорност, или някой грозно го подвежда, което и

 11. Това ли са кадровите решения в МВР? Ако така е навсякъде в цяла България, както в Добрич…. просто нямам думи. Правим смяна, а не промяна! За да се каже, че не е както преди, а като резултат пълна измама!!! Язък за всичко!

 12. Явор Колев е от същите, които уж махнаха. Пълна излагация!Егати промяната, няма спасение!

 13. Не ми е ясно, това промяна ли е или подмяна?! Промяната означава нови хора, нови идеи,нов морал! Това в полицията, което направиха в Добрич, е прах в очите и показва безсилие или бутафория. Наистина е меко казано несериозно човек, който 5 години е бил на такава позиция в МВР при предишните управляващи, да може да направи кардинала промяна

 14. С такова назначение в полицията, вероятно Добрич е описан от всички. Явно никой не го интересува какво се случва тук. Всичко ще продължи както до сега, ще се редуват беззаконие и простащина.

 15. С такива назначения като в добричкото мвр не се чудете защо ГЕРБ печелят изборите и пак ще ги спечелят! Толкова ли няма свестни полицаи, макар и бивши, че да сложите, за да се разбие тая отвратителна система, в която се намираме! Жалко!

 16. Къде беше Я. Колев по време на „Суджук гейт“ и какво правеше Ж. Мартинов при него и директора,наистина жалка история!

 17. Значи в полицията в Добрич всичко продължава по старому- некадърност, простотия, политическа обвързаност и слугинаж! Ако това е промяната- пълна трагедия!

 18. Смешна работа, а познайте след един месец кой ще спечели изборите в Добрич – ГЕРБ! Жалко за надеждите, коио имахме!

 19. По-добре да бяхте оставили досегашния! Поне има страшен вид, тоя новият никой не го знае, щото нищо не е направил за 5 години.

  1. яшката 5 години пърдя, сега ще пърди 2 месеца и след 2 месеца и той е чао Пеев теб само търмъка ща оправи

 20. Г-н Президент, вземете нещата в свои ръце! Защо отново се случват нещата отпреди няколко години?! В Добрич пак залагате на хора в полицията, които подкрепят гербаджийския терор! Нима толкова няма някой читав, който да сложите? Последните две години напуснаха и бяханатирвни много свестни полицаи, които не искаха да участват в гербаджийското мракобесие! Задайте си въпроса как и благодарение на кого ГЕРБ имаха най- много гласове на последните парламентарни избори! Само да Ви кажа, благодарение и на директора на полицията, който е днес назначен!

 21. Това ли е промяната в Добричката полиция? Ха-ха-ха, не по врат, а по шия! Разузнаването много ви куца, господа отпреди малко управляващи! Проверете си хората и тогава назначавайте! Ако нямате кого да назначи те, връщайте хора професионалисти, които гербаджийската пасмина изгониха!

 22. Радев срам нямаш ли, бе? С какво те държи тоя плазмодий Пламен Узунов, който за хуй не става, как е възможно да говорите за почтеност и морал и да правите още по-големи мерзости от боко и хунтата му, какви мръсници сте бе, продадохте и последната надежда на тоя народ

 23. Този новият Явор Колев беше в колаборация с последните двама директори на полицията в Добрич във връзка с изборните машинации на герб

 24. Радев та Радев, ами какво да прави човека като е останал само с един зелен чорап, защото другия е потънал в някое от трите му морета, където той се вихри за войната с Русията .

 25. Всички тия боклуци и отрепки-предатели са навързани кат свински черва!Овъртолени във всевъзможни „схеми“, зависимости, роднинства, познанства, приятелства, бизнес ортаклък, договорки, масонски членства и взаимно държане за ташаците с компромати!
  Време е за тояги и за голямото почистване!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *