« Върни се назад Публикувано на 09.06.2021 / 18:02

РАДЕВ ТОТАЛНО ТОРПИЛИРАН ОТ ПЛАМЕН УЗУНОВ! ПРЕЗ ГЛАВАТА МУ НАЗНАЧИХА ЧОВЕК НА ГЕРБ ЗА ШЕФ НА ОД НА МВР ДОБРИЧ, ПОКРИВАЛ ФАЛШИФИКАЦИИ И КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ!

Поредно АБСОЛЮТНО БЕЗОБРАЗИЕ С КАДРУВАНЕТО В МВР, СЪТВОРИ ПЛАМЕН УЗУНОВ, ЧОВЕКЪТ НА РУМЕН РАДЕВ, КОЙТО КАДРУВА ВСИЧКО В МВР, А БОЙКО РАШКОВ Е ПЪЛНА ПИОНКА.

За шеф на ОД на МВР Добрич е назначен Явор Колев, досегашен заместник директор на ОД на МВР Добрич, която бе ръководена от невъобразимия Никола Панчев, по времето на Бойко Борисов, дошъл във Варна от „софийската бригада“ и после преместен като шеф на Добричката вътрешна дирекция.

Явор Колев е ЛИЧНА КАПИЯ НА ЕКСДЕПУТАТА ОТ ГЕРБ ПЛАМЕН МАНУШЕВ.

Същият Явор Колев до този момент отговаря за оперативната част в ОД на МВР и именно той си е затварял очите за всички схеми по купуване на гласове и фалшификации на изборите.

Същият Явор Колев покри и не си мръдна пръста и за побоя над кмета Белгун Илиян Събев, за който информира АФЕРА.

Така на практика СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РУМЕН РАДЕВ ОПЪНА ЧАДЪР НАД КАДРИТЕ НА ГЕРБ, КОИТО ПАЗЕХА МРЪСНИТЕ ИЗБОРНИ СХЕМИ НА ГЕРБ.

Така, че пишете и Добрич бегал в полза на ГЕРБ. Схемите текат с пълна сила и „новият“ директор им идва дюшеш.

Кадруването се е случило ПРЕЗ ГЛАВАТА НА РУМЕН РАДЕВ, който е имал свое читаво предложение за директор.

Радев обаче е торпилиран от Пламен Узунов, респективно от Николай Копринков, през когото минават всички кандидати, включително и в системата на МВР, което е пълно безумие!

По същият начин Радев бе изигран от „СВОИТЕ“ ХОРА И ЗА ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА И Я ПОДАРИ НА ГЕРБ.

Afera.bg

«