« Върни се назад Публикувано на 13.08.2021 / 16:47

РАДЕВ, ТИ ЗА К’ЪВ СЕ ИЗЖИВЯ?!

Румен Радев:

„…Не можем по безотговорен начин да се отнасяме към българските граждани. Не можем да оставим хората в наближаваща пандемична криза без финансова подкрепа. Очаквам отговорност от всички партии в парламента.

Искам да видя ясен ангажимент на българския парламент. Ще си проличи кой работи за хората и кой сее хаос. Ще преценя кога и на кого да връча третия мандат, когато чуя на всички идеите. Служебното правителство доказа един успешен модел, но не виждам партиите да го следват. Крайно време е да оставят своите идеологически разногласия и да стигнат до нещо общо. Нека им дадем шанс, но времето им изтича. Не искам да говоря за нови избори, преди да сме използвали всички опции“. 

…Служебното правителство не е излъчено от партии. То няма как да остане наследство на партиите. Нека партиите предложат министри, те могат, нека им се даде този шанс.

… Държавният глава бе попитан и кога ще връчи втория мандат на ГЕРБ в сегашната заплетена ситуация. Но последва контрапитане: „А кога парламентът ще актуализира бюджета?“. И разви теза, че бюджетът спешно трябва да бъде преправен. Връзката между двете теми е, че протакайки времето за втория мандат, президентът удължава живота на Народното събрание и му дава време за актуализация.

…Според него избори 2 в 1, тоест едновременно провеждане на президентски и парламентарни, е против политическата логика.“

Радев, ти за к’ъв се изживя?

Кога ще връчи втория мандат? Ами, вие да не сте по-умни, а? Ще го протакам, докато актуализирате бюджета, щото тъй искам.

Избори две в едно били против политическата логика? Що? Щото ми бърка контиката с втория мандат.

Служебното правителство не би трябвало да бъде предлагано от партии. Що? Щото взех да се усещам, че бая негатив ще обера от него.

Обаче рецитацията колко всички са безотговорни, само Радев – не, върви като краставицата на Мирча Кришан.

Нямаме идея дали сте глухи или кьорави, но всяка дума на Румен Радев произтича от ЛИЧНИЯ МУ ИНТЕРЕС как да се докопа до втори мандат.

И тоя много си повярва.

На фона на „стратезите“ му, „кадровиците“ му и „съветниците“ му, все по-ярко лети в безкислородна среда.

И всички, и цялата държава трябва да му ходи по гайдата, че да стане втори път президент.

Спокойно, бе, льотчик, тя Херо Мустафа за всичко е помислила. Ти само козирувай. В краен случай ще те пратят някъде на хубаво място по света, като представител на НАТО. Нали си натовски генерал, хаирлия да ти е.

Afera.bg

«