« Върни се назад Публикувано на 05.05.2021 / 11:19

РАДЕВ, ТАЯ РАБОТА НЕ КАТО ОНАЯ РАБОТА! ГЛАВНИЯТ ТИ СЕКРЕТАР СРАМ НЯМА ЛИ!

На 3.05.2021 АФЕРА публикува:

ГЛАСЕНАТА ЗА СЛУЖЕБЕН МИНИСТЪР ДЕНИЦА ЗЛАТЕВА ТАЙНО НАЗНАЧЕНА ОТ ГЕРБ ЗА АДМИНИСТРАТИВЕН ДИРЕКТОР НА БУЛГАРТРАНСГАЗ

https://afera.bg/%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d1%81%d0%b5%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d1%81%d0%bb%d1%83%d0%b6%d0%b5%d0%b1%d0%b5%d0%bd-%d0%bc%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d1%81%d1%82%d1%8a%d1%80-%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%86/

Същият ден Георги Дренчев сподели публикацията на АФЕРА на профила си във Фейсбук, където – о, небеса! – се включил и главният секретар на Президента Румен Радев – лицето Димитър Стоянов, който ревностно на амбразурата защитава Деница Златева и опровергава информацията на сайта АФЕРА.

И тъй като лицето главен секретар на президента Димитър Стоянов очевидно ме е блокирал във Фейсбук, за да не мога да видя „фундаменталните“ му умозрения, ето част от дискусията към неговата защита към Деница Златева, готвена за служебен външен министър, за което вече шие костюмчета:

В същото време Валерия Велева – днес на сайта си „Епицентър“ също транслира новината на АФЕРА за Деница Златева, като отбелязва, че е била назначена в „Булгаргаз“ от… ГЕРБ.

Дали е „Булгартрансгаз“ или е „Булгаргаз“ даже няма никакво значение, все е БЕХ – Български Енергиен Холдинг и все е благодарение на … ГЕРБ!

Много точно един от коментиращите се обръща към лицето главен секретар на Президента Румен Радев – Димитър Стоянов, питайки го няма ли по-важна работа от това да се пъне във Фейсбук и ревностно да защитава лицето Деница Златева, готвено за външен министър в новото служебно правителство на Радев. Разбира се, ако на Радев най-после не му увре дебелата глава и не я разкара, че поне един по-малко от новата „герджиковщина“, която ни очаква. Пак.

Димитър Стоянов, ти срам нямаш ли, бе?! Да защитаваш тая женица, която хем е от БСП, хем се облажва от ГЕРБ, и кого всъщност защитаваш на практика  – Бойко Борисов ли?

АФЕРА никога не е имала съмнения, нещо повече – ВИНАГИ е било остро критична към така наречения „екип“ и „стратези“ на президента Румен Радев, но подобни типове като Димитър Стоянов така и не бяха парирани да спрат да се пъчат и да се пъхат там, където не им работа, само и само да демонстрират изумителната си „компетентност“.

Никога сме нямали и грам съмнения в така наречената „храброст“ на Румен Радев, който четири години така и не вдяна, че с тоя „екип“ и тия толерирани от него „хабилитирани“ и военни умници я докара дотам, че първо изтърва звездния си миг по време на протестите, второ – че не може да лежи на един юмрук и на едни рецитации вечно, и трето – че служебното му правителство, което идва няма да е нищо повече освен ремикс на поредната „герджиковщина“.

Добре е сега Румен Радев да извика тоя Димитър Стоянов и да го пита – ти, бре, Борисов ли защитаваш чрез Деница Златева и докога ще се пъхаш по разни стени във Фейсбук за да „опровергаваш“ неопровержимото. Ако, разбира се, и Радев не я люби Деницата, поради „евро-атлантически“ интереси.

То бива тъпотия, ама когато е до шия, вече ни идва в повече.

И това, че някой, пък дори и президентът акламира, че е против Борисов и Хунтата му, ама на думички, а пък на дела – излиза съвсем друго, си е пълна катастрофа.

Радев, тая работа не е като оная работа и се прави само с ЛИЧНОСТИ С ХАРАКТЕРИ, а не с набутали се около тебе безличници, които не спря да толерираш!

Веселина Томова

«