Публикувано на 05.05.2021 / 11:19

РАДЕВ, ТАЯ РАБОТА НЕ КАТО ОНАЯ РАБОТА! ГЛАВНИЯТ ТИ СЕКРЕТАР СРАМ НЯМА ЛИ!

На 3.05.2021 АФЕРА публикува:

ГЛАСЕНАТА ЗА СЛУЖЕБЕН МИНИСТЪР ДЕНИЦА ЗЛАТЕВА ТАЙНО НАЗНАЧЕНА ОТ ГЕРБ ЗА АДМИНИСТРАТИВЕН ДИРЕКТОР НА БУЛГАРТРАНСГАЗ

https://afera.bg/%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d1%81%d0%b5%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d1%81%d0%bb%d1%83%d0%b6%d0%b5%d0%b1%d0%b5%d0%bd-%d0%bc%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d1%81%d1%82%d1%8a%d1%80-%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%86/

Същият ден Георги Дренчев сподели публикацията на АФЕРА на профила си във Фейсбук, където – о, небеса! – се включил и главният секретар на Президента Румен Радев – лицето Димитър Стоянов, който ревностно на амбразурата защитава Деница Златева и опровергава информацията на сайта АФЕРА.

И тъй като лицето главен секретар на президента Димитър Стоянов очевидно ме е блокирал във Фейсбук, за да не мога да видя „фундаменталните“ му умозрения, ето част от дискусията към неговата защита към Деница Златева, готвена за служебен външен министър, за което вече шие костюмчета:

В същото време Валерия Велева – днес на сайта си „Епицентър“ също транслира новината на АФЕРА за Деница Златева, като отбелязва, че е била назначена в „Булгаргаз“ от… ГЕРБ.

Дали е „Булгартрансгаз“ или е „Булгаргаз“ даже няма никакво значение, все е БЕХ – Български Енергиен Холдинг и все е благодарение на … ГЕРБ!

Много точно един от коментиращите се обръща към лицето главен секретар на Президента Румен Радев – Димитър Стоянов, питайки го няма ли по-важна работа от това да се пъне във Фейсбук и ревностно да защитава лицето Деница Златева, готвено за външен министър в новото служебно правителство на Радев. Разбира се, ако на Радев най-после не му увре дебелата глава и не я разкара, че поне един по-малко от новата „герджиковщина“, която ни очаква. Пак.

Димитър Стоянов, ти срам нямаш ли, бе?! Да защитаваш тая женица, която хем е от БСП, хем се облажва от ГЕРБ, и кого всъщност защитаваш на практика  – Бойко Борисов ли?

АФЕРА никога не е имала съмнения, нещо повече – ВИНАГИ е било остро критична към така наречения „екип“ и „стратези“ на президента Румен Радев, но подобни типове като Димитър Стоянов така и не бяха парирани да спрат да се пъчат и да се пъхат там, където не им работа, само и само да демонстрират изумителната си „компетентност“.

Никога сме нямали и грам съмнения в така наречената „храброст“ на Румен Радев, който четири години така и не вдяна, че с тоя „екип“ и тия толерирани от него „хабилитирани“ и военни умници я докара дотам, че първо изтърва звездния си миг по време на протестите, второ – че не може да лежи на един юмрук и на едни рецитации вечно, и трето – че служебното му правителство, което идва няма да е нищо повече освен ремикс на поредната „герджиковщина“.

Добре е сега Румен Радев да извика тоя Димитър Стоянов и да го пита – ти, бре, Борисов ли защитаваш чрез Деница Златева и докога ще се пъхаш по разни стени във Фейсбук за да „опровергаваш“ неопровержимото. Ако, разбира се, и Радев не я люби Деницата, поради „евро-атлантически“ интереси.

То бива тъпотия, ама когато е до шия, вече ни идва в повече.

И това, че някой, пък дори и президентът акламира, че е против Борисов и Хунтата му, ама на думички, а пък на дела – излиза съвсем друго, си е пълна катастрофа.

Радев, тая работа не е като оная работа и се прави само с ЛИЧНОСТИ С ХАРАКТЕРИ, а не с набутали се около тебе безличници, които не спря да толерираш!

Веселина Томова

Коментари 16 за
“РАДЕВ, ТАЯ РАБОТА НЕ КАТО ОНАЯ РАБОТА! ГЛАВНИЯТ ТИ СЕКРЕТАР СРАМ НЯМА ЛИ!”

 1. Обръщение на родолюбиви български граждани и организации към Русия и руския народ *
  Инициативна група от общественици
  /Поглед.инфо/ В съвременната сложна и пълна с напрежение обстановка, когато Западът открито поведе т.нар. „хибридна война“ срещу Руската федерация, за съжаление, определени русофобски кръгове и партийно-политически среди в България активно се включиха в или „удобно замълчаха“ по повод враждебната кампания срещу Русия и руския народ. Значима част от това срамно за българското име участие са поредицата от т.нар. „шпионски скандали“ и бездоказателствени обвинения в терористични актове – взривове на оръжейни складове отпреди години. Всички тези действия на гореспоменатите кръгове и среди определено оказват силно негативно въздействие върху исторически добросърдечните цивилизационни връзки между нашите две страни, хвърля мрачна сянка върху отношенията между българския и руския народи.
  Ние, родолюбиви български граждани, дълбоко разтревожени от неблагодарната посока, към която водят нашата Родина – към конфликти и сблъсъци с Великата сила на Славяно-православната Кирилска цивилизация – Русия, верни на своя дълг към дългосрочните национални интереси на Отечеството ни, се обръщаме към Русия и руския народ:
  Драги руски сестри и братя,
  От името на немалка част от нашите български съграждани ние се извиняваме за тази неблаговидна роля, която е заставена да играе страната ни, както от добре известни среди у нас, така и от „загрижени“ западни кръгове. От своя страна, изразяваме нашата твърда воля да се борим срещу превръщането на територията на България в платформа за враждебни действия срещу Русия.
  Ние сме за:
  Превръщане на Родината ни в Зона на мира;
  В българската столица – София – града на мъдростта, да се започнат разговори за това как да не се допусне разделение на Европа през ХХI век и да се установи климат на добросъседството и сътрудничество;
  Да се възродят дружеските и братските отношения между нашите страни и народи!
  Даденото обръщение се публикува на страниците на сайта „Поглед-Инфо“ и други сайтове, където да бъде подкрепено от родолюбиви граждани и организации от цялата страна. След събирането на достатъчно подписи това обръщение ще бъде предадено официално на Руската страна.
  От организации От личности

 2. Ами да,РАДЕВ за да постигне нещо би трбявало да се огради с по-видни анти-герберовци,дори реваншисти,хора ,които са пострадали от герберските произволи и грабежи,те няма да го подведат.Докато служи на американските интереси,все нещо няма да се получава както трябва ,все половинчати решения и мерки.Да вземем данните за рязко повишена смъртност от половин година насам,боковци се оправдават с немарливостта на българите към ковид-истерията.По въпроса липсва обективен анализ за причините,довели до тази висока смъртност,за да не се стигне до извода ,че не е виновен самия вирус,а кризата ,предизвикана от властта,локдауните и извънредно положение.Нарастващата икономическа стагнация ще доведе до още по-тежко положение,порочен кръг,от който трудно ще се излезе.

 3. Анализът на Веселина Томова е точен, верен и переспективен. Ако Президентът се вслуша в него, сам по себе си, без влияния, ще започне да схваща и да му личи. Много са захабените и неверни влияния върху него. Няма да кажа защо стават реалност, но причината е в него. Император Адриян, който е бил универсален гений преди Ренесанса, никога не се е доверявал на съветниците си, но е могъл да мисли над тях, изпитвал ги е непрекъснато как мислят. Но е могъл да мисли отлично! И не се е поддавал за никакви зависимости! Да, „звездният миг“ на Президента Радеж беше на протеста. Пропусна го. Сега има цяла секунда, но дали ще я вземе, зависи от него – ако потегли в добро мислене и заключи зависимости. Да се споменава дори Деница Златева е …несериозно и саботажно и за Президента, и за БСП, и за ГЕРБ – безгръбначен и необразован хамелеон от Сороска школа!

 4. Ето го политическия гуру на Слави: Д-р Тренчев диктува политиката на „Има такъв народ”
  От Admin на 05.05.2021
  Поизгубилият се от публичното пространство през последните години синдикален лидер д-р Константин Тренчев е политическото гуру на партия „Има такъв народ”, обясниха пред „Уикенд” източници, на които може да се има доверие. Те допълват, че менторството му в една по-груба стилистика може да бъде определено и като „новото задкулисие”.

  Д-р Тренчев, да допълним, е в близки отношения и с Бойко Борисов. Дори очевидци си припомнят, че противно на всякакви правила, основателят на „Подкрепа” влизал в премиерския кабинет с димяща лула, което показва колко дружески са настроени един към друг.

  Именно д-р Тренчев съветвал сценаристите на Слави да откажат мандата и да се върви към нови избори. Преди това обаче възлагал големи надежди на едно предвиждал служебно правителство, назначено от президента Румен Радев. А по-дългосрочната цел била чрез изменение на закона да се върви и към президентска република.

  Подобни идеи, както е известно, не са чужди и от години се прокарват от политически инженери, близки до пенсионирания генерал от КГБ Леонид Решетников и оглавявания преди време от него Руски институт за стратегически изследвания. Впрочем, в Кремъл изпитвали панически страх да не загубят позициите си в България, които след няколко шпионски скандала са разклатени, а НАТО вече има военноморски координационен център във Варна.
  Според източниците на „Уикенд” д-р Тренчев още през лятото, в разгара на антиправителствените протести, се виждал с президента Румен Радев и двамата намерили доста допирни точки в политическите си виждания.
  Източниците ни си припомнят също, че през 1992 г. дисидентът-синдикалист Константин Тренчев успял да изгради здрави връзки с влиятелни кремълски кръгове.

  Като далновиден политик и досега поддържал отношения си с тях, макар и да прекарва доста време в САЩ, където е семейството му. Д-р Тренчев внушил на актива на „Има такъв народ”, че е най-добре да се явят на следващи избори, вече под контрола на служебно правителство.

  А след като получат търсеното мнозинство да управляват сами, без да им се пречкат от „Демократична България”. Относно Мая Манолова и Татяна Дончева бил снизходителен и донякъде склонен да ги приемат в отбора, въпреки че са креатури на БСП. Не е подценен и вариант, при който на изборите могат да излязат малко избиратели, все още неотвартени окончателно от политиката. И при ниска изборна активност обаче изчисленията на мозъчния тръст около д-р Тренчев прогнозирали победа на „Има такъв народ” и самостоятелно управление.

  Освен ментора д-р Константин Тренчев, около сценаристите се навъртал и Христофор Събев. Според източниците ни обаче Фори Светулката внасял по-скоро екзотична нотка, но нямал влияние върху политическия инженеринг.

   1. Напротив!! А за мен Тренчев е един от виновниците за Третата ни национална катострофа – спомняте ли си хунвейбините му как окупираха държавните предприятия тогава и как силово и тотално сменяха ръководителите им, а на тяхно място слагаха „куцо и сакато“ , с единствено изискване – да не е от БКП! Първине рояци калинки!! При нас, дори „тъмно сини“ ходиха да настояват да бъде оставен, но го махнаха и го замениха с мижава марионетка, след това заменена от намесен с мутри, а при приватизацията Иван Костов напазари и за дъщерите си, и за Бакърджиев, Надето и т. н. Толкова, до тук му беше мисълта на Тренчев да България и за народа й, а тесните си връзки с Американското посолство предполагам ги осребри.

   2. Доколкото аз знам Николай Колев -Босия е основал Подкрепа .Това навярно сте вие , но така беше написано в статията .

  1. Стига с този Кремъл Руснаци Връзки и т.н. !!!Тренчев си изчезна в Щатите парите му са там-тогава бяха 2млн. дол-та !!! ъздаде едни синдикати като тези в Щатите в услуга на Мафията!!!Кремъл ли е виновен че нямаме Закон за Национална стачка!!!авсякъде буфери и ресьори за управляващата Мафия!!!Да погледнем и Западната политическа Мафия!!! Някой да спомена за чекмеджетата на Б.Б.!!!Сега си отива защото на софрата са наред Соросоидите!!!Стига с тази пропаганда!!!До преди 30 години виновен беше Запада сега Изтока но никога Ветропоказателя!!!

 5. Митко Семеса – знаково лице за мутрите в президентството.Малко време остана, за да се види втория служебен кабинет на льотчика и да се разсеят илюзиите и на най-малоумните от сектата на льотчика, защото Радев е просто версия на Борисов.

 6. Всички говорим и споменаваме арменският геноцид!?! А за баташкото клане нищо, нищичко!?! Нищичко, за хората измрели за свободата ни, като кучета!?! Бравус!!!

 7. Може пък назначението да е от Мустафа !!!Началникът казва ние изпълняваме!!!- не се променя!!!

 8. Поредната НАША „калинка“. Интересно КОЙ е баща й, дядо й, близка рода и т.н. Как така се докарахме 70 години да ни управляват все едни и същи каскети и техните отрочета или пазванти?…

  1. този "вонен+ е обиктовена ТВП(тъпа военна п...утка), също като въшкаря Радев каза:

   Виж и лицето и си прави изводи, какви са тези които са я направили, виж лицето на този „генерал“ и долнопробният му просташки вид и ще разбереш и ломброзианската теория за селяндура Радев – не може с такива изроди да се прави държавност, не може с Борисов, Цветанов, Славчо и изроди като Деса и Мая – двете проститутки да да бъдат в НС, не може да съществува такъв избор, а той е на циганите, неработещите бели боклуци да се избира каракачанската дебела гад от ДС за „македонец“, 99% от това народно представителство са генетичен отпадък, а в т.н. президентство са на 100% боклуци, в ГЕРБ са на 100% боклуци и всички са с генезис от БКП, а БКП е с генезис червената окупация, т.е. в момента ни управляват некадърници дошли в града от най-долната, най-некадърната и най-небългарската генетична апория, която никога не е работила друго, освен свободни шимпанзета в селската джунгла на голтаците и ртаите, текезесарите, ограбили елита и работния народ на българското село и българския град. Такава държава, такова НС, такива служби, такава администрация, такъв съд, прокуратура и военни са пътят към смъртта на България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *