Публикувано на 20.06.2022 / 21:53

РАДЕВ, ТАКА СТАВА, КАТО СЕ ЗАОБИКОЛИ С БОКЛУЦИ! ИМАШ ПОСЛЕДНИЯ ИСТОРИЧЕСКИ ШАНС, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ „ТВОИТЕ“ ЩЕ ТЕ СГОТВЯТ, РАЗФАСОВАТ И ПРИКЛЮЧАТ!

Господин Президент, господин Румен Радев, това вероятно е последното, което ще Ви напиша лично. Години наред пяна ми излезе на устата да правя и невъзможното, за да Ви посоча къде бъркахте фатално. И за огромно съжаление, винаги излизах права.

Няма да припомням, кой чел – чел.

Да, остър камък съм, да, безпощадна съм, да, като ми чуете името, Вие и Вашето обкръжение изпадате в ступор от страх, но това е само защото не направихте и грам усилие да вникнете какво всъщност съм. Със сигурност не Ви е от значение, но помага. Иначе нямаше да сте нахедрен днес там, където ви нахедриха. Такива, като тази особа, която е написала горното на приложената илюстрация.

Още от времето на първото служебно правителство на „надграждането“ на Герджиков, през абдикацията от вдигнатия юмрук и „сядането на задника си“ по заръка на Херо Мустафа – да спрете проекта, който подкрепяхте, до двете ви „успешни“ с много кавички служебни правителства и толерирането, и легитимирането на „ПП“ на Простото Киро и Кокорчо – не спрях да Ви предупреждавам, че правите грешка след грешка. Че ФАТАЛНО затъвате.

И не защото Вие не сте читав. Напротив.

А защото допуснахте да сте заобиколен, като в „златна клетка“, от лица, на които им е през оная работа всичко, което трябва да се върши със сърце за държавата и единственото, което ги интересува е личния интерес. Лица безхарактерни, които направиха безхарактерен и Вас, лица шушумиги, които не смеят да Ви кажат и една стотна от истината, лица, които Ви държат далеч от стойностните хора в тази държава, а Ви набутват „качествени“ боклуци, от които нищо не става.

Изтървахте историческия си шанс още преди вдигането на юмрука. Вие знаете защо и кой Ви спря. Аз също знам. Хората се досещат – не са толкова зомбирани.

Изтървахте момента още когато на прозорливите им стана ясно, че „ПП“ на Простото Киро и Кокорчо водят държавата съм свирепа катастрофа, да заявите категорична и остра позиция и да се извините, че Ви ги наложиха!!! Вие знаете кой Ви ги наложи, аз също знам. Хората се досещат – не са толкова тъпи.

И сега – продължавате да манкирате, да мрънкате и да лъкатушите, вероятно отново облъчен от страхливото си некадърно обкръжение.

След бруталната катастрофа на която подложиха държавата тази компания от безпросветни измамници, след това до което доведоха България, след арогантното, мерзко нахално и нагло поведение, граничещо с лудост, сега имате отново исторически шанс – ПОСЛЕДНИЯТ!

Сложете край на тази отвратителна пасмина, която се гаври с държавата!

Не говорете половинчато, не манкирайте, не пестете грозната истина, защото вече и „Боянски ливади“ са малко за тези нагли мошеници!

Знам прекрасно, че нито имате право, нито можете да създавате какъвто и да е политически проект, но можете да подкрепите един общ фронт срещу тези наглеци, които надминаха и Бойко Борисов и ГЕРБ и докараха народа дотам, че сравнявайки ги с тези откровени идиоти, които управляват държавата и я водят към гибел, да плачат за него.

Има честни, достойни и читави хора, които могат да се обединят в името на спасяването на страната, има ги! Но те никога не са допускани нито до Вас, нито до властта, защото не се лигавят, не се мазнят, не се бутат с лакти до Вашия кръг, за да се наместят някъде, не ви рецитират дитирамби, а говорят и показват истината.

Има такива хора, които не са „мазни гани“, но Вие няма как да ги чуете, защото сте зазидан от Вашия „екип“ и Вашите „стратези“. Тези хора нямат шанс да стигнат до Вас – защото „Вашите“ ги е страх да не им изстинат местенцата да се правят на умници около Вас.

Имате шанса да спрете да слушате измекярите и да обедините талантливите, честните и хората с характер, за да съумеят да спасят остатъците от оглозганата ни държава.

Пиша на Вас, защото Вие сте останал единственият, който засега може да обедини общ фронт, който да ЗАСТАНЕ на всички тези продажници, които в момента са се „коалирали“ да мамят, крадат и лъжат, обличайки измамата в призива „битка с мафията“.

Писах Ви го и  преди години, ще го напиша пак – че ще станете жертва точно на „своите“. Ще ви смачкат, ще ви сготвят, не импийчмънт, ще приключите грозно и отвратително, защото във Вас виждат заплаха.

Но! За да сте истинска заплаха, трябва да проявите характер!

Спрете рецитациите, променете изказа, говорете спонтанно и от сърце, говорете ИСТИНАТА, не се крийте, не бягайте от онези, които може и да Ви напсуват, но от сърце и с болка ще ви кажат Истината и няма да ви олигавят колко сте страхотен, неповторим, и няма да ви подгъзуват. Научете се да познавате подлизурковците по очите!

Ако изтървете и този ПОСЛЕДЕН исторически шанс – да подкрепите общ фронт срещу тази нагла властова вакханалия, точно тези, които издигахте и с които се обкръжихте, ще ви приключат!

Вече Ви почнаха – и тоя безобразен пост на пиарката на Простото Киро е само началото.

Така е обаче, когато допуснеш до себе си лакейските мръсници.

Времето е страховито бързо, господин Президент. Нямате време!

Изтървете ли и този последен исторически миг, да ви го кажа на варненски жаргон – сте фитка!

Обединете хората с характер, а не плазмодиите, преобърнете първо себе си, а после времето, и решително тръгнете, като МЪЖ!

Сега е момента.

Цялата тази гнилоч трябва да бъде изметена, защото убива България.

И Вие сте този, който този път не трябва да вдига юмрука, а с юмрук да удари по масата!

Разчистете Кочината и обединете зад себе си онези, които може и да ви напсуват, но със сърце ще Ви кажат истината, защото милеят за другите, а не първо за себе си, като лиготиите дървени философи, които са Ви налазили  и първи /ще/ Ви предават.

Толкова от мен.

Веселина Томова

 

Коментари 43 за
“РАДЕВ, ТАКА СТАВА, КАТО СЕ ЗАОБИКОЛИ С БОКЛУЦИ! ИМАШ ПОСЛЕДНИЯ ИСТОРИЧЕСКИ ШАНС, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ „ТВОИТЕ“ ЩЕ ТЕ СГОТВЯТ, РАЗФАСОВАТ И ПРИКЛЮЧАТ!”

 1. Радев да говорел искрено и от сърце. Ама моля ви се. Той зарязял семейството си, обаче
  трябвало сърце за народа. Да не рецитирал наизустени фрази. Ами той толкова си може
  човека. То да вдигаш юмруче е едно, но затова трябва и малко акъл.Все пак и най-горните
  етажи на къщата трябва да бъдат обзаведени.А затова се иска много, ама много четене.

 2. Трябвало да говори с хората от сърце , а не да рецитира наизустени речи / впрочем той толкова си може/.. Човекът зарязал семейство и деца, Томова ни говори за човек с ум и сърце.
  Вдигнал си генералското юмруче.Е така е, но освен юмрук се иска и акъл.Горните етажи на къщите също трябва да се обзавеждат. Затова се иска много, ама много четене.

 3. Няма как да стане. Това не е човека. Не може интелигентен човек да бъде воден за носа, не може интелигентен човек да не си даде сметка какво ще се случи като назначи стратезите на Мултигруп. Мултигруп, която беше обявена за мафия още 1994 или 1995 от съвета на Европа. Този човек не знае къде се намира. Докато лети му говорят в слушалката, изпълнява заповеди. Това послание, което всъщност описва какво трябва да се направи няма да стигне до него, освен ако не дойде от слушалката. Безнадежно е. Никой няма да пусне нормални хора. Дори не е нужно да са гении или от Харвард. Трябва да искат да живеят добре те и децата им, възпитанието да не им позволява да крадат. Всичко ще се нареди. Ще търсят и вероятно ще намерят гениите, които да решат проблемите, защото вече целта няма да е „усвояването“, а как да се направи нещо. Затова е нужно да намерим преди всичко такива хора.

 4. Радев прочете за „импичмент“-а, оригна се,защото беше преял, пръдна леко, стана и отиде до прозореца. Погледна улицата и видя няколко минувачи, които спокойно вървяха. На „Дондуков“1 също беше спокойно.
  „Как ме пр**баха тези копеленца, мамицата им долна!Можеше и по-добре да се живее днес в България“- каза си мисленно Радев, почеса м*дете си през десния джоб на панталона и се обади на Деси: „Ало, Деси! Как е там каминото? Напредваш ли, а?“.

 5. Не съм специалист по фолклор, не съм и историк и за това не знам точният отговор на въпроса “ От кога съществува тази народна мъдрост – Като ми пееш Пенке – ле, кой ли те слуша“. Но съм сигурен, че съществува. Многократно съм я чувал по най-различни поводи и на най-различни места. А народът никога не бърка, никога. Написаното от Вас уважаема госпожо Томова е не само вярно, е не само искренно, е не само загрижено за бъдещето, то е становище на много, много хора около мен и на самият мен. Поздравления. Но няма да Ви чуят и в това е проблема. За да Ви чуят им трябват качества които те нямат, нямали са и никога няма да имат. Просто нашата избирателна система, всички демократични избирателни системи в Европа и САЩ възпроизвеждат властници, които нямат и минимум качества за да управляват. Това е демокрацията в крайна сметка. Единственото евроизключение според мен е Виктор Орбан.

 6. Борис Джонсън е бил тайно опериран
  В момента премиерът си почива у дома
  Вейронов, какво си му направил? Май не си бил достатъчно нежен, а

 7. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян каза:

  Застани мирно , бе , тъпанар.Мирно!Отдай чест и кажи:- Слушам , госпожо Томова.

 8. Той отново повтаря грешка сред грешка,чудя му се на акъла защо пак се наред на това „Триморие“Казаха му вече всички обективни военни експерти че това е военен проект със единствена цел,тези дванадесет държави да бъдат първи тил на пушечно месо ако Руснаците излязат извън коритото,много медии в Америка говорят вече по темата.Сега ми става ясно защо турците са се радвали че акъла ни идвал от после, а не когато трябва

 9. Луна е на Ход с партията „Българския ЛуноХод – Американски ХотДог“..

  1. От трън та на глог с партията на Луна и Мургавия циганин „Български Възход“ .

 10. Смешно е: Да се правиш на борец срещу статуквото, манифестирайки за статуквото Гледам в момента Кирил Петков на микрофона пред парламента, изнася геройски, протестни речи. Опитвам се да разбера цялото мероприятие. В политологията няма такова нещо като протест в подкрепа на правителство. По дефиниция. Тогава то не е протест и не се нарича така. Има си точна дума, достатъчно широко наложена преди 1989-та: Манифестация.

  Вие не протестирате. Вие манифестирате в подкрепа на властта. Вие не сте на протест. Вие сте на държавна манифестация за управляващата партия. Като тези преди 89-та. Знам, че сред демократичния, градски офисен планктон протестът е придобил религиозна форма. Той е тяхното ходене на църква или по-точно – на поклонение. Цялата градска общност усеща своето политическо битуване през призмата на протеста, на смелата „борба със статуквото“ и геройското мятане пред белият автобус на властта.

  Днес, някак по инерция и инстинкт тази общност се опитва да прожектира същата мистика върху точно обратното. Върху конюнктурни манифестации в подкрепа на другарите от партията и онези на власт. Манифестации, на които действащи премиер и вицепремиери изнасят речи пред събралите се другари. И затова се получава толкова смешно.

  Да се правиш на борец срещу статуквото, манифестирайки за статуквото. Борец срещу властта, минфестирайки за властта. За онези, които концентрираха практически пълната власт в страната преди половин година, а след това се изпокараха помежду си. Онези, които сами се свалят от власт, защото не можеха да се разберат как да си разпределят едни кинти. Опитите тази бутафория да бъде обрисувана като смела борба с мафията са точно толкова смешни, колкото бяха приказките за парапет, на който Петков всъщност се бил опирал.

  (От фейсбук, заглавието е на редакцията) автор Кристиян Шкварек https://trud.bg/%D1%81%D0%BC%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%BE-%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%88-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%83%D0%BA%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%84%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%83%D0%BA%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE/

 11. Ако питате коалицията от МОЛ-а, България не е въвлечена във военния конфликт между Русия и Украйна, НО ВИЖТЕ КАДРИТЕ България не е въвлечена във военния конфликт между Русия и Украйна, а Корнелия Нинова ще ви гарантира, че не изнасяме оръжие пак за там http://www.budnaera.com/202202f/2221112.html

 12. Още един път Веселина Томова доказа че всичко което казва е точно на мястото си . Да ама едва ли президентът Радев ще я разбере той е дървена глава и както се казва върви като кон със капаци .Върви напред без да вижда настрани какво се случва във опосканата ни държава . И ще кажа този човек е непоправим и нито ще се извини на Българският народ за злините който му причини ,нито ще се откаже да предава Българските национални интереси .Макар че във последно време говори друго . А аз ще цитирам филма Москва на сълзи не вярва ,защото и аз не му вярвам на Президента ,вълкът козината си мени ,но нравът не . А от днес нататък ще се види Българският народ ще тръгне ли на борба за своето спасение или примиренчески ще се остави да бъде унищожен от нашите и чуждите гробари които вече са се хванали за лопатите ,да ни погребат завинаги .

 13. Добро утро, аферисти!
  Днес е лятното слънцестоене, ние- езичниците от „масонска ложа Мария“ вече посрещнахме Хелиос и заредихме батериите, така да се каже.
  Събуждайте се и не проспивайте най-дългия ден от годината! Той несъмнено ще ви донесе просветление, пречистване, сбъднати блянове. (Дори и да не сте високо в Рила- като украинските блажени, наречени бежанци.)
  P.S. Прочети, запази в сърцето и изтрий! 😉

 14. Ти замина Господине, баща на премиера, кът си усетил че мафията завладяла държавата. Сега шти кажа аз кво направих по същото време. Два пъти поисках някаква помощ от социалните, два пъти ми отказаха и от него момент досега правя гладна стачка от дивана на едно подземие. Това не са мафия, Господине, ИСТИНСКАТА МАФИЯ ИМА МАЛКО ПОВЕЧЕ ЧОВЕЧНОСТ КЪМ ИЗПАДНАЛИТЕ В БЕДА ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ. ТОВА СА ПО СКОРО МРЪСНИ КОПЕЛЕТА, РОДЕНИ ОТ ДЯВОЛА. ВСИЧКИ МРЪСНИ АЛЧНИ КОПЕЛЕТА, ВЪН! ОТ ХРАМА БЪЛГАРИЯ! СЕГА И ВЕДНАГА !!!!

 15. Аз мисля ,че е взел решение и няма да е лесно да захвърли обещанията ,които е дал на синергията.Той е последователен и наивен и не различава добро от лошо,което е зле за всички ни!Самовлюбието и болното его в президента е тежък случай в характера му и е напълно излишно да бъде съветван дори и за добро в този случай!Госпожо Томова много ви уважавам ,като журналист ,но президента е тежък случай , колкото и да ни се иска да прогледне няма да го направи ,защото мисли само за своето благополучие и държавата не влиза в това!.Дано се лъжа!

 16. Минутка юмора:

  Джо Байден встречает королеву Великобритании и спрашивает ее:
  – Ваше Высочество, как вы сформировали такое эффективное правительство? Вы не могли бы мне дать совет?
  – Так, – отвечает королева, – самое важное – окружить себя умными людьми.
  – Но как я узнаю, что меня окружают умные люди?
  – Это просто, – королева отхлебнула чаю, – есть загадка для определения ума.
  Королева нажала на какую-то кнопку в столе.
  – Пожалуйста, вызовите Бориса Джонсона.
  Премьер-министр вошел в комнату и спросил:
  – Да, Ваше высочество?
  – Ответь мне, если сможешь, Борис. У твоей матери есть ребенок. Но это не твой брат и не твоя сестра. Кто это?
  – Это я, – без запинки ответил он.
  – Отлично! – произнесла королева.
  Байден вернулся к себе домой и задал Камале Харрис тот же вопрос.
  -Камала , вот скажи мне. У твоей матери есть ребенок. Но это не твой брат и не твоя сестра. Кто это?
  – Я не уверена, что знаю правильный ответ… – выговорила Харрис. – Я подумаю и отвечу вам.
  Харрис обратилась к своим консультантам, но никто не смог ей ответить.
  В конце концов она пришла к своему супругу Дугласу Эмхоффу.
  – Дорогой, ты не мог бы мне ответить на один вопрос? У твоей матери есть ребенок. Но это не твой брат и не твоя сестра. Кто это?
  – Легко, это – я!
  Харрис вернулась к Байдену.
  – Я тут провела некоторые исследования и теперь могу ответить на вопрос. Это – мой супруг Дуглас Эмхофф!
  Байден поднялся, схватил Харрис за плечи и яростно закричал:
  – Нет, дура! Это – Борис Джонсон!

 17. Много хубав призив!
  И ние призовавахме днес президента да се намеси и да предотврати стълкновения и позор на българи срещу българи.

  Обаче как да стане обединител като е:
  1. Двуличник (Радев с две лица, по Дойче веле)
  2. Стратегически лидер на 21 на военно въздушната академия Максуел в САЩ
  3. Когато призовава за синергия с дневния на ред на държава, с която освен военен съюз – нищо друго НЕ ни свързва нас, България и САЩ!
  4. Когато обявява, че Крим е руски, а на другия ден се оправдава и опровергава.
  5. Масоните и рицарите какво ли за идеята – Обединен български народ?!
  ……………………….

  п.с. Не харесваме ДД, обаче един импийчмът ще е напълно справедлив.

  Чудно и двамата с Йотова днес заговориха, че НЕ са нужни избори, заради кризата, войната и прочие.

  А пък вчера имаше парламентарни избори във Франция, преспокойно си се проведоха и много добри резултати дадоха срещу Макрон, който не знаел какво прави, рече Маншон, новият победител като изгряващ ляв лидер.
  Така че каква опасност, какви увъртания само и само да не се стига до избори у нас.

  1. 5. Масоните и рицарите какво ли МИСЛЯТ за идеята – Обединен български народ?!
   😉

 18. …ВЕСЕ,
  ТОЯ МУНЧО – НАТОВСКИЯ ТРИМОРЕЦ И ЕНИЧАР НА САЩ
  НИТО ЩЕ ТЕ ЧУЕ,
  НИТО ЩЕ ИСКА ДА ТЕ ЧУЕ…,
  А И ДА ТЕ ЧУЕ,
  НЯМА ДА ПРИЕМЕ
  НИТО ЕДИН ТВОЙ СЪВЕТ И ПРИЗИВ
  ПО НИТО ЕДИН ВЪПРОС И ТЕМА…
  …ТА НАЛИ НА ТОЯ МУНЧО
  НАТОТРИМОРСКИ
  ОТ КРАВАРСКОТО ПОСОЛСТВО
  ОТДАВНА СА МУ СЕРВИРАЛИ
  ЕДИН ДЪЛЪГ СПИСЪК С ИМЕНАТА
  НА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРКИТЕ
  С КОИТО МУ Е СТРОГО ЗАБРАНЕНО
  ДА РАЗГОВАРЯ И ДА ОБСЪЖДА
  КАКВИТО И ДА Е ВЪПРОСИ
  И ВЪОБЩЕ ДА НЯМАТ ДОСТЪП
  КАКТО ЛИЧНО ДО НЕГО
  ТАКА И ВЪОБЩЕ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО
  И ДА НЕ СЕ СОБРАЗЯВА
  И ДА ИГНОРИРА
  И ДА НЕ ЗАЧИТА МНЕНИЕТО
  И СЪВЕТИТЕ И ПРИЗИВИТЕ
  И АНАЛИЗИТЕ
  И ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯТА
  И ПРЕДЛОЖЕНИЯТА
  НА НИТО ЕДИН ЧОВЕК
  ОТ ТОЯ ЧЕРЕН СПИСЪК
  ИЗГОТВЕН ОТ ПОСОЛСТВОТО НА САЩ.
  А ТИ ВЕСЕ СИ ЗНАЕШ,
  ЧЕ ОТДАВНА СИ НА ЧЕЛНО МЯСТО
  В ТОЯ СПИСЪК…
  …МУНЧО РАДЕВ – ТРИМОРСКИЯ НАТОВЕЦ
  ЩЕ СИ ОСТАНЕ ЕДИН ЖАЛЪК
  ЕНИЧАР, ЛАКЕЙ, ПРИСЛУЖНИК
  И НУЖНИК НА САЩ,
  ТОЧНО КАТО КИРЧО И КОКОРЧО…
  …ТА ТОВА СА ТОЛКОВА
  ГНУСНИ И ЖАЛКИ МАРИОНЕТКИ
  БЕЗ ЧЕСТ, БЕЗ СЪВЕСТ
  И БЕЗ ДОСТОЙНСТВО…,
  ПОСТАВЕНИ ОТ САЩ
  ЗА КОЛОНИАЛНИ УПРАВИТЕЛИ
  НА БЪЛГАРИЯ…
  …ТА МУНЧО РАДЕВ
  ДОРИ ВСЕ ОЩЕ
  НЕ СЕ Е ИЗВИНИЛ
  НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД
  ЗА ТОВА, ЧЕ И ТОЙ Е ВИНОВЕН
  ЗА ТОВА ЧЕ
  АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННО
  НАЗНАЧИ ЗА МИНИСТЪР
  ЛИЦЕ КОЕТО Е ЧУЖД ГРАЖДАНИН
  НА ЧУЖДАТА КАНАДА…
  …ЗА ТОВА
  ЧЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ВЪЗХВАЛЯВА
  И ПРОТЕЖИРА
  КАНАДСКИЯ ЛЪЖЕЦ И ИЗМАМНИК,
  КОЙТО ПОГАЗИ
  ДОРИ БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ,
  ДОРИ СЛЕД КАТО ЛЪЖАТА
  ИЗМАМАТА И НАРУШЕНИЕТО
  НА КОНСТИТУЦИЯТА
  СТАНА ОБЩОИЗВЕСТНО
  И БЕ ПОТВЪРДЕНО С РЕШЕНИЕ
  НА КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД…
  ….МУНЧО РАДЕВ
  СЕГА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ
  ДА СЛУША, ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА,
  ДА КОЗИРУВА, ДА КОЛЕНИЧИ,
  ДА СЕ ДУПИ
  И ДА ИЗПЪЛНЯВА
  САМО ЗАПОВЕДИТЕ,
  ИНСТРУКЦИИТЕ, СЪВЕТИТЕ,
  МНЕНИЯТА, УКАЗАНИЯТА
  НА НОВИЯ КРАВАРСКИ ПОСЛАНИК…,
  КАКТО ДО СЕГА НА МУСТАФАТА ХЕРА…
  …В АБСОЛЮТНА СИНЕРГИЯ
  САМО С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ
  И В ИНТЕРЕС САМО НА САЩ
  И НА НАТОТО НА САЩ…

 19. Тъпия продажник не му пука. Да бъде утрепан със безразличие. Краварската подлога Не възприема откъде духа вятъра. Боклук на боклуците.

 20. За съжаление: глас в пустиня.

  „Няма по-глух от този, който не иска да чуе
  и по-сляп от този, който не иска да види!“
  (за синергетика и тримореца става дума)

 21. Фърчилото Радев вече е неспасяем, Просто е господин Никой! Освен да лиже и маже цигански ут-ки в бордеите около село Труд при Копринката , се научи най редовно да обслужва по пълна програма с О-В-А инструктаж устен-писмен-отпред-отзад и Кюрдката с бръснатата патица от Козяк сикстийн.Лижеше и можеше с поялника и езика и тавата на Мумията от Американското посолство Сатаната Мустафата Вещицата ..Лизането се оказа адски вредно за Фърчилото с поялника и Клепарестите уши лизача-мазач в масонската ложа КОЧИНАТА Слънце Ориент в Пловдив на Жорж Свинаря….

 22. Неграмотността на тази особа с „импичмента“ дали е пречка за дълбоко бъркане в компроматната банка?

 23. Радев ще се сниши. Удареният самолет пада, а пилотът катапултира и капитулира.
  Спасението няма да дойде от властта.
  Спасението на България ВИНАГИ идва отвън.

 24. Мунчо няма кураж, няма чест и достойнство, не се надявайте на нищо смело от този нагаждач.

 25. Господин Президент, не знам дали успявате да разберете не само това, а всички писма написани до Вас от Веселина Томова, но имате човек, който три живота няма да срещнете, пък камо ли да се падне от “вашия отбор”. Не знам дали сте успели въобще да вникнете към личността Веселина Томова и що за характер става въпрос, може би г-жа Радева да има умението да вникне и да Ви помогне да прогледнете. Това е и човек, който сигурно има 300 причини да се откаже от Вас, но въпреки това не спира да Ви помага и да Ви дава съвети и насоки, каквито целият стратегически кръг и съветници стоящи до Вас и да искат, не могат да Ви дадат. Не за друго, просто не го могат. Трябва да си на друго духовно ниво, за да вникнеш и преоткриеш г-жа Томова. Човек с главно Ч ! Такъв няма да намериш господин Президент. Много мога да изпиша, но човек трябва да е готов да види и осъзнае казаното и написаното, иначе смисълът се губи. И един съвет от мен – Привлечете тази жена в екипа си ! Никога, ама никога няма да попаднете на човек като нея в обкръжението си !

 26. Рожденный ползать, летать не может, макар по професия да се води че е летец.

 27. Г-жо Томова, какво читаво намирате в човек служещ на Херо и индиректно на САЩ, човек който гради Триморие срещу Русия и който вдигна на раменте си Тръпчинко и Кокорчо към властта?

 28. Томова, Веси, най-напред поздравления за чудесната статия, в която казваш абсолютно верни и правилни неща! Защо обаче си губиш времето – това е глас в пустиня? Мунчо е неспасяем случай – едно рядко просто и ултра страхливо същество! Въобще няма да чуе правилните съвети дадени от теб – при него е „кво си знае баба, това и си бае“. Остави го да си чука главата, те много скоро така ще го „сготвят“, че ще стане пишман що взе втория мандат. Накрая позорно ще го и изритат. Тече вече усилена и много сериозна подготовка по „сготвянето“ на Мунчо – човек само трябва да наблюдава, да чете между редовете, така да се каже, и да анализира нещата.
  Не случайно натириха и изритаха Херото и до няколко дни нейния сменник идва. Той именно затова е и изпратен тук – да „сготви“ наш Мунчо. Еееххх, Мунчо, ако знаеш само ква шапка са ти скроили и вече са те пуснали на пързалката.

 29. ТаЯ „профсъюзна“ мисирка на микрофон с препуциум, явно не иска да си спомни как „обслужваше“ Димитър Лужев, и се молеше на Румен Спасов от „Орион“ за кинти….
  Ай сиктир ма, дърта слива миризлива…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>