« Върни се назад Публикувано на 20.06.2022 / 21:53

РАДЕВ, ТАКА СТАВА, КАТО СЕ ЗАОБИКОЛИ С БОКЛУЦИ! ИМАШ ПОСЛЕДНИЯ ИСТОРИЧЕСКИ ШАНС, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ „ТВОИТЕ“ ЩЕ ТЕ СГОТВЯТ, РАЗФАСОВАТ И ПРИКЛЮЧАТ!

Господин Президент, господин Румен Радев, това вероятно е последното, което ще Ви напиша лично. Години наред пяна ми излезе на устата да правя и невъзможното, за да Ви посоча къде бъркахте фатално. И за огромно съжаление, винаги излизах права.

Няма да припомням, кой чел – чел.

Да, остър камък съм, да, безпощадна съм, да, като ми чуете името, Вие и Вашето обкръжение изпадате в ступор от страх, но това е само защото не направихте и грам усилие да вникнете какво всъщност съм. Със сигурност не Ви е от значение, но помага. Иначе нямаше да сте нахедрен днес там, където ви нахедриха. Такива, като тази особа, която е написала горното на приложената илюстрация.

Още от времето на първото служебно правителство на „надграждането“ на Герджиков, през абдикацията от вдигнатия юмрук и „сядането на задника си“ по заръка на Херо Мустафа – да спрете проекта, който подкрепяхте, до двете ви „успешни“ с много кавички служебни правителства и толерирането, и легитимирането на „ПП“ на Простото Киро и Кокорчо – не спрях да Ви предупреждавам, че правите грешка след грешка. Че ФАТАЛНО затъвате.

И не защото Вие не сте читав. Напротив.

А защото допуснахте да сте заобиколен, като в „златна клетка“, от лица, на които им е през оная работа всичко, което трябва да се върши със сърце за държавата и единственото, което ги интересува е личния интерес. Лица безхарактерни, които направиха безхарактерен и Вас, лица шушумиги, които не смеят да Ви кажат и една стотна от истината, лица, които Ви държат далеч от стойностните хора в тази държава, а Ви набутват „качествени“ боклуци, от които нищо не става.

Изтървахте историческия си шанс още преди вдигането на юмрука. Вие знаете защо и кой Ви спря. Аз също знам. Хората се досещат – не са толкова зомбирани.

Изтървахте момента още когато на прозорливите им стана ясно, че „ПП“ на Простото Киро и Кокорчо водят държавата съм свирепа катастрофа, да заявите категорична и остра позиция и да се извините, че Ви ги наложиха!!! Вие знаете кой Ви ги наложи, аз също знам. Хората се досещат – не са толкова тъпи.

И сега – продължавате да манкирате, да мрънкате и да лъкатушите, вероятно отново облъчен от страхливото си некадърно обкръжение.

След бруталната катастрофа на която подложиха държавата тази компания от безпросветни измамници, след това до което доведоха България, след арогантното, мерзко нахално и нагло поведение, граничещо с лудост, сега имате отново исторически шанс – ПОСЛЕДНИЯТ!

Сложете край на тази отвратителна пасмина, която се гаври с държавата!

Не говорете половинчато, не манкирайте, не пестете грозната истина, защото вече и „Боянски ливади“ са малко за тези нагли мошеници!

Знам прекрасно, че нито имате право, нито можете да създавате какъвто и да е политически проект, но можете да подкрепите един общ фронт срещу тези наглеци, които надминаха и Бойко Борисов и ГЕРБ и докараха народа дотам, че сравнявайки ги с тези откровени идиоти, които управляват държавата и я водят към гибел, да плачат за него.

Има честни, достойни и читави хора, които могат да се обединят в името на спасяването на страната, има ги! Но те никога не са допускани нито до Вас, нито до властта, защото не се лигавят, не се мазнят, не се бутат с лакти до Вашия кръг, за да се наместят някъде, не ви рецитират дитирамби, а говорят и показват истината.

Има такива хора, които не са „мазни гани“, но Вие няма как да ги чуете, защото сте зазидан от Вашия „екип“ и Вашите „стратези“. Тези хора нямат шанс да стигнат до Вас – защото „Вашите“ ги е страх да не им изстинат местенцата да се правят на умници около Вас.

Имате шанса да спрете да слушате измекярите и да обедините талантливите, честните и хората с характер, за да съумеят да спасят остатъците от оглозганата ни държава.

Пиша на Вас, защото Вие сте останал единственият, който засега може да обедини общ фронт, който да ЗАСТАНЕ на всички тези продажници, които в момента са се „коалирали“ да мамят, крадат и лъжат, обличайки измамата в призива „битка с мафията“.

Писах Ви го и  преди години, ще го напиша пак – че ще станете жертва точно на „своите“. Ще ви смачкат, ще ви сготвят, не импийчмънт, ще приключите грозно и отвратително, защото във Вас виждат заплаха.

Но! За да сте истинска заплаха, трябва да проявите характер!

Спрете рецитациите, променете изказа, говорете спонтанно и от сърце, говорете ИСТИНАТА, не се крийте, не бягайте от онези, които може и да Ви напсуват, но от сърце и с болка ще ви кажат Истината и няма да ви олигавят колко сте страхотен, неповторим, и няма да ви подгъзуват. Научете се да познавате подлизурковците по очите!

Ако изтървете и този ПОСЛЕДЕН исторически шанс – да подкрепите общ фронт срещу тази нагла властова вакханалия, точно тези, които издигахте и с които се обкръжихте, ще ви приключат!

Вече Ви почнаха – и тоя безобразен пост на пиарката на Простото Киро е само началото.

Така е обаче, когато допуснеш до себе си лакейските мръсници.

Времето е страховито бързо, господин Президент. Нямате време!

Изтървете ли и този последен исторически миг, да ви го кажа на варненски жаргон – сте фитка!

Обединете хората с характер, а не плазмодиите, преобърнете първо себе си, а после времето, и решително тръгнете, като МЪЖ!

Сега е момента.

Цялата тази гнилоч трябва да бъде изметена, защото убива България.

И Вие сте този, който този път не трябва да вдига юмрука, а с юмрук да удари по масата!

Разчистете Кочината и обединете зад себе си онези, които може и да ви напсуват, но със сърце ще Ви кажат истината, защото милеят за другите, а не първо за себе си, като лиготиите дървени философи, които са Ви налазили  и първи /ще/ Ви предават.

Толкова от мен.

Веселина Томова

 

«