« Върни се назад Публикувано на 28.08.2021 / 11:30

РАДЕВ С „НОВИЯ МОРАЛ“ ДОСУЩ КАТО БОКО

Президентът Румен Радев, който все още е президент, а не кандидат президент, обикаля като изоглавен от град на град, от паланка на паланка, ползващ целия ресурс на държавната институция плюс НСО.

Мнооооогоооо важни посещения! Толкова ваааааажни, че се заключават в срещи с областни управители, назначени от неговия кабинет, и сбрани журналя на тротоара пред които да дава рецитаторски изявления.

Отвратени бяхме от джипката на Боко, нали? Който правеше изборите с нея, ползващ целия ресурс на държавата.

Псувахме и ругахме, че ходи да се снима наляво надясно без никакъв смисъл.

Е? Сега не прави ли същото Румен Радев с „новия морал“?

Използва далеч преди кандидат президентската кампания, държавната институция и ма’а зелени чорапи из цялата страна уж заради нещо важно си.

Лицемерът се познава по това какво говори и как действа обратното на това, което говори.

Рудозем, Смолян, гранични градове, негранични градове – Радев вече прави предизборната си кампания. Досущ както го правеше Боко.

Ако нещо ни липсва истински е защо още не е взел със себе си Херо Мустафа, понеже сме в синергия с дневния ред на САЩ и в този ред на мисли, тя му дирижира и рецитациите, и „парада“. К’во и пречи да обикаля с Радев, след като вече обиколи всичките му министерства да се снима и да покаже как „зелените чорапи“ са готови да служат „с България в сърцето“ на синергията на дневния ред на САЩ?!

Радев и Боко копи пейст. Това не е заяждане. А голата истина.

Afera.bg

«