Публикувано на 11.06.2022 / 17:02

РАДЕВ СЪС ЗАБРАНА ПРИ НЕГО ДА ВЛИЗАТ „ВЪНШНИ ЛИЦА“, ОБАЧЕ ЛИЧНО ПРИЕМА „ДЪРВЕНИЯ ФИЛОСОФ“ ОСМАН ОКТАЙ! СКАНДАЛНИ „КРЪЖОЧНИЦИ“, КАТО ХВАНАТИ ОТ „ПОМОЩНОТО УЧИЛИЩЕ“, В ПРЕЗИДЕНСТВОТО СЛЕД ИЗБУХВАНЕТО НА СКАНДАЛИТЕ С „КАМИНО“ И „ЧЕНАЛОВА“!

След избухването на скандала с „Пътя на Камино“ с президентската съпруга Десислава Радева и скандала с Румяна Ченалова, която върви напред с името на Радев за изграждане на собствена партия, и посещението и при Румен Радев със съмнителното лице – Цецо, което пък службите са засекли откъм трафик на съмнителни субстанции, президентът Румен Радев свиква целия си „екип“, включително и вицепрезидента Илияна Йотова, и провежда остро три часово заседание, научи АФЕРА от свои брилянтни източници.

Както вече писа АФЕРА след избухването на скандала с Ченалова, „кръжочниците“ на Румен Радев тръгнали да правят проверка откъде била изтекла информация. Наричаме ги „кръжочници“, защото не искаме да употребим по-тежка метафора, като например „лица от Помощното училище“.

На заседанието Румен Радев бил върло ядосан, дори според „кръжочниците“, те не го били виждали досега толкова яростен.

Радев заповядал никой и по никакъв повод да не бъде допускан за срещи с него, организирани от „кръжочниците“ му от екипа, като всяка среща с външно лице щял лично той да я одобрява, доверяват за АФЕРА брилянтните ни източници.

Обаче!

Докато читави хора са отправили своите молби за среща с президента, а „кръжочниците“ му даже не смеят да му покажат писмените им молби, пристисквайки се от шубе, преди дни Радев е приел лично вечния дежурен „дървен философ“ Осмай Октай. Радев се бил захласнал по лакардиите на „дървения философ“ Осман Октай и даже отбелязал колко „много го уважавал“. А срещите му с него били регулярни.

Осман Октай, който отдавна нищо не работи, освен да припечелва, „съветвайки“ тоя и оня, и определени десносектантски предавания да го ползват като „топ“ бир-парче „анализатор“, е известен с това, че непрекъснато, където стане и седне, егоцентрично и нарцистично по сто пъти заявява как „както казах аз“ и „както прогнозирах аз“ всичко се случвало така, както бил казал.

Всъщност, „аналитичните“ му лакардии са префасонирани от анализи в медии, които отдавна преди него са рекли в прав текст онова, което той си приписва като „новина“ или „прогноза“. За „световните му конспирации“ пък изобщо даже няма да отваряме дума, защото те са толкова смешни и потресни, че е излишно дори да ги споменаваме.

Вчера същият Октай пред Радио Варна в интервю за няколко минути отново наговори общи лафове как той единствено прогнозирал как щяла да се разпадне коалицията и ето на – случило се!, десет пъти повтори как „аз както го казах“, „аз както прогнозирах“, и „търсете ме в средата на август да ви кажа какво ще се случи…“.

Всъщност, онова, което казва Октай, АФЕРА например го каза още от първия ден на съставянето на коалицията, да не говорим за това, което изрекохме още първия ден на набутването на тези измамници от Радев в служебните правителства. И го правеше единствена АФЕРА, докато всички останали ръкопляскаха на служебните правителства на Радев, прокарали пътя на простокировците измамници.

Пет години след като встъпи като президент, Румен Радев така и не мръдна от кухото си закостеняло „ниво“, в което допусна да е заобиколен единствено от бездарни, некадърни „кръжочници“, заедно с обиграни мошеници, които го държат за топките, и продължава стремително със същия темп.

Щом Осман Октай му свежда „анализи“ и той със зяпнала уста го слуша с удивление, нямаме повече какво да добавим.

Пълна трагедия. Пълен потрес. И никаква надежда за ПОНЕ ЕДИН стойностен при президента.

Цялата ИСТИНСКА ИНФОРМАЦИЯ И ИСТИНА се крие от президента, филтрира се от „кръжочниците“ му и той е заобиколен от такива като Осман Октай, грамофон свири, майка плаче, вместо да се отвори към онези, които ще му кажат истините, макар и нелицеприятни, право в очите, за да го свалят на земята.

Защото до този момент този човек за пет години – с този /мало/умен екип докара България до пълна катастрофа.

Иначе за любопитните – да дадем и още малко инфо: не само държавния автомобил, но и бодигарда от НСО е отеглен от „Пътя на Камино“, а грижата за президентската съпруга е поверена на лице от посолството ни във Франция, по нареждане на президента.

Президентът бил и много разтревожен от това, което се случвало, и трябвало да готви служебен кабинет. Какъв – няма нужда се питаме – със съветници като Осман Октай, гответе се за поредните „нови“ „идиоти“.

Afera.bg

Коментари 21 за
“РАДЕВ СЪС ЗАБРАНА ПРИ НЕГО ДА ВЛИЗАТ „ВЪНШНИ ЛИЦА“, ОБАЧЕ ЛИЧНО ПРИЕМА „ДЪРВЕНИЯ ФИЛОСОФ“ ОСМАН ОКТАЙ! СКАНДАЛНИ „КРЪЖОЧНИЦИ“, КАТО ХВАНАТИ ОТ „ПОМОЩНОТО УЧИЛИЩЕ“, В ПРЕЗИДЕНСТВОТО СЛЕД ИЗБУХВАНЕТО НА СКАНДАЛИТЕ С „КАМИНО“ И „ЧЕНАЛОВА“!”

 1. Я, всички правилно хортуват! И разбират!
  Въпрос: Защо Го избрахте пак за президент на всички българи? И то с 60 процента от гласувалите!
  Елате ми сега на подстрижка и сухо бръснене, та да ви науча на акъл!

 2. Президентът ни все повече се отдалечава от проблемите на хората и се има над тях.
  Нека да слезе на земята.
  Тук е истината.

 3. За бай Осман знам само две неща, а именно, че е с мек рязан *уй и , че навремето е държал на Меди Доганов к*ра с две ръце.
  Имам питане към АФЕРА.
  Вярно ли е, че всички служители от мъжки пол в посолството ни във Франция са с пи6лета от 25см до 30 см ?
  Ако е така, има ли опасност за пътуващите лица по „Пътя на Камино“?

 4. Румен Радев поискал от наследника на някакъв немски фашист, ЕС да бъде гарант за поведението на РСМ! Това ми прилича на младоженец, който си взима булка от бардак и иска от Маман да и и стане настойник, и да гарантира, че ще пази поведение!? Питам само едно: Радев идиот ли е или нас смята за идиоти?

 5. До бачо Кольо Вейронов:
  Бачо Кольо,аз съм от Силистра и много добре зная,че на Т-34 ката му няма нищо за оправяне.Може батерията му малко да е паднала само и сигурно ще трябва да му се долее малко нафта.Спокойно може да стигне до там,от където утре в България идва един да ни оправя дослука с РСМ дето дядо му е бягал пред Т-34 те с пълни гащи през м.май 1945г.Както казваш:Венсеремос.Ще те допълня:Vivа komynismo,vivа liberta!

 6. Тоя простия турчин каквото каже, точно наобратно става. Толкова са му прогнозите. Съветвал мунчо paдеff…

  Мунчовци управляват мунчовци. Затриване ще има, оправия – не!

 7. В българияТА има две основни секти патриоти и родолюбци – едните искат територията да е губерния на рашките, другите – колония на сашките.

  1. А ти от коя секта си ? Щото има една дясна жълто паветна секта дето съсипа България тотално .Хората от тази секта са най големите продажници ,а от скоро и престъпници подкрепящи фашисткият режим във Киев .Явно си пуделът на тази секта по писането те познавам .Демек, проклет либерал ,демократ и глобалист .

   1. Др. ОФ-е,а комунистите секта ли са или основна,базова религия ?
    Благодаря !

   2. Не си познал, етнически българин съм, а не циганска ашлама. Което ще рече, с либерали и каманЯзи не се занимавам.

   3. Скрий се бе, дърт *уй!
    Правилно ти го казва човекът!
    И ти си близач на *уища, ама се правиш на патриот.
    Цял живот си бозал от *уя на Тодор Живков, скрил си членската си книжка от БКП партията и ми се правиш на анализатор, мръсник скапан.
    Вече някоко пъти те хващам в лъжи.
    Последната ти беше в един твой пост, че беларуската армия е по-добре въоръжена от полската и се наложи да ти давам опровержение от „Московский комсомолец“.
    Да те еВА в лъжливия мухлясъл отечественофронтовски г*з , а след това ще ти го напраскам в л@йняната уста и в кирливите уши.

 8. тоя палячо, не знам защо обяснявате, че бил заблуден, фолтриран и ограниче, пък накрая при него отишъл о.о. – той действително е топ-анализатор, каквото и да е предрекъл, нищо не се е случило, просто Гений – да винаги казва това,което гали ушите, ама никога не познава, т.е. може би това му е задачката, в сладката дрямка мат’ряла да бъде тричан до последният булгаристанец. Както и да е, той си прави квото си прави, ама отанският джендерал…: „лице от посолството ни във Франция, по нареждане на президента.“ – това не е от о.о., това си е намеса, от няй-големите, ама като имаме джендерали, дето като ж.ж. лижеха задника на негово френско превъзходителство, та ги кръстиха хм… „дисиденти“, толкова и осман няма вина тук, изкарва си десятъка…

 9. След акто е допрял до Октай да го съветва, това означава, че Радев е в незавидно положение. Явно е стигнал до вярното заключение, че се е обградил с некадърници от младежките и офицерските си години. Всеки политик трябва да знае, че:
  1. Точните анализи изключват ЕМОЦИИТЕ.
  2, Професионализмът изключва ЛИЧНИТЕ ОТНОШЕНИЯ.

  Или по-просто казано „На маса приятелство не завързвам и на маса планове не правя“.

  На Радев все по-трудно ще му бъде да изпълнява задълженията си, защото не знае как да привлече истински експерти. Грешно е да ги търси от кокошкарските им изяви по медиите, а още по-гпляма грешка е да ги търси на база лични пристрастия.
  Кадърният ръководител успява САМО и ЕДИНСТВЕНО, ако има таланта да се обкръжи с истински можещи експерти.
  Ако знае г-н президента колко много не знаят за бъдещето неговите приближени, сам ще си подаде оставката. А то бъдещето е ясно, стига да може човек да го предвиди аналитично.

 10. Търся механник да пооправи танка Т-34 ,дето е в парка на Силистра,че имам малко работа с него .
  Самолета ми се чупи в Търговище,а аз трябва да продължа обиколката си през още няколко европейски държави.

  Венсеремос.

 11. Подобното привлича подобно (търкулнала се тенджерата та си намерила похлупака).

 12. Този голям боклук , рублен крадев е виновен за абсолютно всичко ,което се случва.Този долен педераст ще плаща за всичките си умишлени грехове.

  1. Много ви се иска да са рубли, да е Путин, а на хоризонта в бг управлението освен американски подлоги и пачаври и то на доларови каишки други няма! Няма, бе!

   1. Уважаеми , Генчо , този цоца от две бозки , комунист е все пак.

 13. този безродник отдавна се е поставил в услуга на сатанистите…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *