« Върни се назад Публикувано на 24.10.2021 / 12:56

РАДЕВ СМЕЛИЯТ? ХАХАХАХА! НЕ ГО ИНТЕРЕСУВАЛИ ИЗБОРИТЕ? ХАХАХАХА! НЕ ВСИЧКИ СМЕ МАЛОУМНИЦИ, ДРУГАРЮ НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ!

Животът на нашите съотечественици е по-важен от изборния резултат. Това заяви президентът Румен Радев на среща с министри от служебното правителство във връзка с разпространението на COVID-19.

Предишните управляващи насадиха трайно недоверие към ваксините, които са най-надеждната ваксина срещу вируса. .Ясно беше, че определи партии и кандидат-президенти ще се възползват от ситуацията, ще спекулират, ще истеризират, ще искат вашите оставки, без да имат смелостта да предложат алтернатива и дългосрочно решение, защото броят гласове. Но ние броим заболелите и починалите, защото управленската отговорност лежи върху нас. Напълно осъзнавам негативния ефект от това решение особено преди изборите. За мен приоритет са хората, а не рейтингът. Животът на нашите съотечественици е по-важен от изборния резултат. Готов съм да платя цената на всички битки, които трябва да водим, за да защитим живота и здравето на българите. Въпреки високата цена подкрепих вашите решения, защото то оставя обществото и икономическият живот отворени, дава свобода на избор и ни вади от пагубния цикъл обществото ни да диша от локдаун до локдаун. Начинът на въвеждане на тези мерки обаче търпи сериозна критика. На хората не беше дадено достатъчно време да приемат тези мерки и това предизвика стрес и възмущение“

Радев смелият? Хахахахаха!

Не го интересували изборите и резултата, и рейтинга? Хахахаха!

То, че бъка от леваци, ясно, ама не всички сме малоумници, другарю натовски генерал! Заври си зеления сертификат в зеления чорап!

И нито дума за оставки на идиотите в правителството СИ!

Аре, чао!

Afera.bg

«