« Върни се назад Публикувано на 27.09.2023 / 10:00

РАДЕВ, СВИКАЙ КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ НЕЗАБАВНО, ВМЕСТО ДА ПЛЕЩИШ ГЛУПОСТИ ПО ТЕЛЕВИЗОРА!

Румен Радев се е превърнал в тотално копие на Боко Тиквата и мисли единствено за собствения си г*з. Вчера изрекъл, иначе правилна позиция по отношение на ДАНС, но по … телевизора.

Като на всичкото отгоре пак се осра. В желанието си да избяга от това да не кажат, че службите са негови, по абсолютно малоумен начин Радев буквално излъга и … набута „собствените си“ Служби.

Радев каза, че не бил чел доклада на ДАНС и не му го били предоставили!

По-тъпа лъжа от тази вероятно може да измисли само „Златния“ Копринков на Радев, или другият му „корифей“ Пламен Узунов.

ЛЪЖА, защото докладите на ДАНС отиват при министър – председателят и при президента!

Радев се питлае и лъже, точно както лъже Боко Тиквата по чийто път уверено върви, защото единственото, което го интересува да удържи още няколко години, които му остават като президент, друго и другите не го интересуват.

Вместо да плещи глупости по телевизора, Румен Радев НЕЗАБАВНО И МОМЕНТАЛНО трябва/ше/ да свика Националния консултативен съвет по национална сигурност и там пред всички, които присъстват на този съвет, да изнесе ясна, категорична и безпощадна позиция за Службите и затова как искат управляващите продажни олигофрени да ги овладеят.

Радев досега има/ше/ поне десет повода да свика този Съвет, но се спотайва и се крие като мишок, защото да застанеш в пряка война очи в очи с онези идиоти, които точно ти си създавал, се искат топки, мъжество и характер.

А както АФЕРА от първия „звезден“ миг на Радев е писала, този човек е … ген. Маринкин.

Битката за Службите не е за персоналния и шефски състав, ген. Маринкин! Битката е Службите да не попаднат в ръцете на категорични предатели, продажници, мракобесници, които ще използват Службите не само за да съсипят всеки, когото по списъци ще обявят за враг, но и ще ДОпродадат окончателно националната сигурност на България.

Не се крий, като мишок, Радев, а свикай Консултативния съвет по национална сигурност и там не мънкай като мишка, а намачкай всички кретени, които тропоса в политическия живот на страната, че и като управляващи, че Службите не могат да бъдат пипани от МРЪСНИ, НАКУПЕНИ ОТ ЧУЖДИ СЛУЖБИ, РЪЦЕ!

Аре, че ни писна от малодушието ти и откачения ти егоцентризъм! Огледален на Боко Тиквата. Единственото от което ви пука е да спасите собствените си задници!

Веселина Томова

«