« Върни се назад Публикувано на 07.02.2022 / 17:51

РАДЕВ, ПЪХНИ СИ ЮМРУКА ОТЗАД! ЛИДЕРЪТ СИ ЛИЧИ ПО ТРИ НЕЩА – ХАРАКТЕР, ХОРАТА, КОИТО ИЗБИРА ЗА ЕКИП И ПО КУРАЖА ДА БЪДЕ АВТЕНТИЧЕН! И ПО ТРИТЕ СИ – ZERO!

Чета днес един напоителен анализ на Мадам В. в полза на Корнелия Нинова, разбира се, а се разбира, защото онези, които знаят, знаят защо точно в полза на Корнела се разбира, че Радев бил този, който носел отговорност за Кирил Петков и компания.

Здрасти, че бързам.

От няколко дни в редичка с Мадам В. са и куп „политолози“ – прислужници на Радев и компания от „цвета на нацията“, които рязко се юрнаха да клеймят Кирчовци и Кокорчовци, и които досега обгрижваха с „ах“, „ох“ какви прелестни нови хора са, които ще донесат промяната. А обърнаха рязко палачинката, просто защото трябва да обслужат за пореден път Радев, който трябва да вадят от блатото, в което не само той се напъха, но набута и цялата държава.

Мадам В. вика, че според нея Румен Радев не знаел какво щяло да последва, когато продуктово позиционирал и наложил Кирил Петков, Асен Василев и така нататък. Не знаел, милият, безхаберник улав.

Верно?

Поне от две години на АФЕРА пяна и излезе на устата да разкрива ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА РАДЕВ, скрито зад лицемерието и фалша, който демонстрира. Естествено станахме „лоши“, защото никой друг не си го позволяваше. Още в началото, веднага след вдигнатия юмрук разкривахме мръсничките, подли игрички на Радев и пламенузуновците и копринковците му. Разкривахме и мръсничките му подлярски обвързвания с новоизлюпените „революционери“ и един куп уж „нови“ борци срещу Хунтата, които иначе точно по времето на Боко му ближеха усърдно задника и хлебеха кинти покрай него.

С появата на ухилените Кирчо и Кокорчо незабавно написахме, че Радев набутва измамници и идиоти във властта и нищо друго не го интересува, освен – първо, да спечели втори мандат, и пак първо – да угоди на американците, които му го осигуриха.

Сега, когато вкупом – и Радев, и питомците му се насраха поголовно, основната задача на „анализаторите“ е да измъкнат Румен Радев от ЛИЧНАТА МУ ОТГОВОРНОСТ ЗА БАТАКА, В КОЙТО НАБУТА ДЪРЖАВАТА ЧРЕЗ ПРОКСИТАТА СИ КИРИЛ ПЕТКОВ И КОМПАНИЯ.

Той не знаел какви били те всъщност, хахаха!

Ами като не знаел, значи е тъпак безподобен. И прост като втвърден от кир зелен чорап.

Лидерът си личи по три неща – характер, хората, които избира за екип и куража да бъде автентичен, демек, смелостта да не се дупи, а да отстоява и застава и на най-силния срещу него. Нищо, че може да се казва и Херо Мустафа.

И по трите Румен Радев демонстрира – ZERO!

Радев направи министри Кирил Петков, Асен Василев и така нататък, Радев режисира и продуктово позиционира партията им ПП, пласирана с тънък пиниз – като партията на президента, докато иначе официално се отричаше, за да бъдат успани балъците и да гласуват за тия измамници. Радев пласира по времето на двете служебни правителства не само тях, но и КУПИЩА бездария, абсолютни нефелници и корумпета, повечето от третия и четвърти ешелон на ГЕРБ, по градове и паланки, а „традицията“ бе продължена и от политическите му „синчета“ Кирчо и Кокорчо и досега.

Ама сега Кирчо и Кокорчо почват да му изземват потоците копринковски и пламенузуновски, ама сега прокситата му алчно дърпат паничката с кинти от кръговете на Радев, аууу, писна „цвета на нацията“ – те вече са лоши, ама „нашия президент“ е пак добър и прекрасен.

„Вашият президент“ е кръгла ZERO!

„Вашият президент“ е тъп, защото ако не беше тъп, нямаше да заложи на подобни типчета като Кирчо и Кокорчо.

„Вашият президент“ е зависим и надупен …, защото ако не беше, нямаше да допусне да се насере /без никакво извинение/, уйдисвайки на схемите на Херо Мустафа.

„Вашият президент“ и за лейтенант на улична бригада не става, защото щеше да напълни бригадата с бандити хомосексуалисти, а той лично щеше да тропа на бопаджията, дето уж ги разработва, само и само да остане лейтенант. Сменете бопаджията с Херо Мустафа и си свиркайте.

„Вашият президент“ си оплете кошницата и пет години още ще се развява като президент. Пука му на зеления чорап за вас.

Но точно „вашият президент“ НОСИ ЦЯЛАТА ОТГОВОРНОСТ ЗА ЛАЙНЯНИЯ БАТАК В КОЙТО НАБУТА ДЪРЖАВАТА И УПРАВЛЕНИЕТО И С УМОПОМРАЧИТЕЛНИТЕ БЕЗУМИЯ КИРЧО И КОКОРЧО.

И тази отговорност трябва да я понесе! Цялата! А не да се крие като мишок зад „анализите“ на подгъзурните му „политолози“, „стратези“ и „анализатори“.

Рекапитулацията от цялата му „революция“, наречена „промяна“ е – Радев, пъхни си юмрука отзад!

Веселина Томова

 

«