Публикувано на 02.06.2021 / 20:30

РАДЕВ, ПРЕЦАКАХА ТЕ. Я ПИТАЙ – ДАНИ МИТОВ И ХРИСТО ИВАНОВ БЯХА ЛИ ПРИ ХЕРО МУСТАФА ДНЕС ПРЕДИ БОРИСОВ?! СХЕМАТА ЛЪСНА!

Както АФЕРА днес единствена разкри, Бойко Борисов с кортежа си влезе в резиденцията в Бояна, където се подвизава американския посланик Херо Мустафа:

ЕДИНСТВЕНО В „АФЕРА“! БОЙКО БОРИСОВ В РЕЗИДЕНЦИЯТА НА ХЕРО МУСТАФА В БОЯНА! /СНИМКИ НА „АФЕРА“!/

https://afera.bg/%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%be-%d0%b2-%d0%b0%d1%84%d0%b5%d1%80%d0%b0-%d0%b1%d0%be%d0%b9%d0%ba%d0%be-%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%81%d0%be%d0%b2-%d0%b2-%d1%80%d0%b5%d0%b7/

Визитата се случи малко преди 17 часа.

Обаче!

А сега менторът на служебното правителство Румен Радев да се заинтересува влязоха ли днес около 12,30 часа пак в американската резиденция в Бояна на Херо Мустафа Даниел Митов и Христо Иванов? Щото ни писна АФЕРА да ви разкрива всичко вместо михлюзите ви в МВР и ДАНС!

Малко по-късно излезе и документа на американския департамент, в който , аааауууу, каква „изненада“, санкционирани били Васил Божков, Делян Пеевски и Илко Желязков. Раздавали подкупи, ти да видиш, въх, и американската „голяма работа“ „разследване“.

Прекрасно точно го е написал Богомил Бонев по този повод:

Абе този „Магнитски“ леко кривоглед. Може ли да накажеш само даващите подкупи, а да не пипнеш приемащите.“

И сега да проследим съвсем накратко онова, което пишем още от преди години за СХЕМАТА, която реди мача.

Как така, драги ми американци, още от преди година Пеевски знаеше какво ще е „великото“ решение по Магнитски и започна да разпродава фирмите си, скри се от осветената сцена, и как така Доган също знаеше какво ще е решението и елегантно се „разграничи“, неслагайки Пеевски в листите на ДПС за парламентарните избори?!

Как така, точно когато и двамата знаеха какво ще е решението и се сетете откъде са го знаели!, изведнъж „десносектантите“ бяха активирани да хукнат към Росенец и като скачени съдове един на друг да си наливат изборно влияние с ДПС?! Благодарение на което „десносектантите“ на Христо Иванов изобщо влязоха в парламента.

Как така и защо ли днес по обяд Дани Митов и Христов Иванов и те са посетели Херо Мустафа? А след тях при Мустафа изприпка и Борисов?!

Какво прави Мустафа с „приемащите подкупи“, или само „даващите“ – на кучетата, а другите са наши „кучи синове“?!

Как така Румен Радев нареди правителство дирижирано от американците с превес на хора на „десносектантите“ и техните олигарси и кой скрепи топлата връзка между Радев и тях – дали е само генерал Деси, а?!

В този ред на мисли на наредената отдавна Схема на наредения мач, може ли някой да обясни от големите „разследвачи“ американците – защо наистина след като посочват изпълнителите на корупция и даващите подкупи, не посочат и взимащите подкупи, които водят към Бойко Борисов, Владислав Горанов, Гешев и така нататък?
Защо от този списък отсъства Цветан Василев, например, а?

И защо вместо Бойко Борисов и компанията му да са посочени като приемащи подкупите, те си хортуват в американската резиденция с Херо?

Радев, ако все още не си го разбрал, прецакаха те! Писали сме ти го още преди година, но ти акъл не взимаш.

Сега, понеже си захласнат и успан от „десносектантите“, респективно от американците, направи каквото можа да им угаждаш, да се дупиш и да вървиш към второ фиаско след това с Герджиков, предстои да осъзнаеш как ще те литне цялата тая „евроатлантическа компания“!

Схемата лъсна.

Янките пробутаха някакъв документ с решение, заради което описаните вътре ще си го преместят, защото отдавна са си оплели кошницата, а баш онези, които направиха милиарди от подкупи вместо да бъдат посочени с пръст от САЩ, се пъхат под полата на Херо Мустафа и … всичко е точно.

Важното е зрелища да има за ехалето.

Овъртолиха те и теб, Радев, и това пролича по безумните ти кадрови решения и „американско“ поведение, с които си мислеше, че ще осигуряваш втори мандат.

Обаче – йок! Както би казал Доган, респективно десносектантите, респективно мутри вътре, мутри вън, респективно и менторката им Мустафа.

Кьорав карти не играй. Хубаво е да слушаш и женския си „генерал“, ама точно от любимото ви „дясно“ ще ви дойде. Отзад.

Веселина Томова

П.П. След като АФЕРА освети посещението на Борисов в резиденцията на Мустафа в Бояна, ГЕРБ се принуди да потвърди разкритието на АФЕРА и оповести, че разговорите били „за предстоящите избори и около съставянето на ново правителство след тях“. Ако не бе ги разкрила АФЕРА  и лаф нямаше да обелят за това посещение инкогнито. Нещо да не ви е ясно от горе написания анализ?!

Коментари 33 за
“РАДЕВ, ПРЕЦАКАХА ТЕ. Я ПИТАЙ – ДАНИ МИТОВ И ХРИСТО ИВАНОВ БЯХА ЛИ ПРИ ХЕРО МУСТАФА ДНЕС ПРЕДИ БОРИСОВ?! СХЕМАТА ЛЪСНА!”

 1. Понеже картината е страшна решението е системата веднага да се разруши и промени? Но как, от кого и кога? Кога-веднага, иначе изчезваме като Нация! От кого-от народа който не е участвал в Управлението. Партии-забраняват се-само пряка демокрация и референдуми. Всякакви консултации в чужди посолства се обявяват за Национало предателство със смътна присъда. Излизане от НАТО и ЕС! Веднага! Всички участвали в Управлението на страната до сега-трябва да бъдат изтръгнати от там.

 2. А педеройко педерисов в качеството си на какъв ползва услугите на НСО???
  Не е ли вече „обикновен педерас“, опс, гражданин исках да кажа?

 3. ХубЪФ анализ амЪ фЪйдЪтЪ ?

  До сега американската хлебарка щъкаше при президент, министри и остальная … а сега РОДООТСТЪПНИЦИТЕ ще си скъсат гъзовете да тичат при хлебарката !

 4. На тоя свят всеки плаща рекет на някой.
  Индулгенции му викаха по онова време.
  Един шумер ми каза ,че накрая ония от Нибиру ще дойдат да инкасират каквото е събрал Главния рекетьор и готово о о о …

 5. Чичо Сам се бори с путинизацията в губернията. Ще ли успее? Чичо Сам далеко, а Бог високо.

 6. Мирише не гнило от тази Бояна,май всички там са разстрел. Румбата Радев на Алф го направиха.

 7. Джордж Оруел – „Бирмански дни“. Описано е точно как стават нещата в колониите. Когато народът започне да се бунтува или да негодува прекалено много, колонизаторът сменя пионките, които урпавляват колонията. Докато сме колония – така ще е. И ще пишете още дълги години за тикви, карпузи, компири и прочие. Все тая! Докато не се реши основният проблем – да престанем да бъдем колония! Всичко останало е следствие!

 8. Ген.
  Янев говорил с Виктория Нюлън!? Тая същата рече: „Майната и на
  Европа!“. Това се отнася и за България, ама някои тепърва ще го
  разберат…..

 9. Как да не сме щастливи, елитът ни целия е на колене при Херо Мустафа. Други са щастливи, че Нюланд ги повикала на раговор. Абе що за народ сме ние българите, на днешния ден, на деня на Ботев, ние отново и отново крещим че сме ГНИДИ. Състезанието за получаване на благословия от ПОРТАТА (американската) навлезе в такъв етап, че позорът ни няма граници. Абе изроди, какви са ви американците, кави са ви техните чиновници, ние народ ли сме или мърша. Не се ли накрадохте, не се ли наплюскахте, като Каракачанов ли да ставаме всички. Май сме само и единствено МЪРША. Томова горката се скъсва да се бори, на тая жена паметник един ден трябва да и се направи, макар, че признателнист хич да не чака.

 10. Льотчикът започна с цирковете, след като Христо Иванов заяви, че ДБ ще имат свой кандидат за президент.И сега, след всичките подаръци, които им прави, се надява, че ще гласуват за него.Ристю и Гнома на драго сърце биха го направили, ама то ще е самоубийство пред електората им, който не понася льотчика, и сега вземат квото могат от мераклията за гласовете им, но наесен ще си имат свой кандидат, и ДПС няма да подкрепи тоя, и ще си остане само с мутрите на Бабикян, Курнела и Жан, ама това не стига.
  Защото и Слави ще си издигне свой кандидат.
  Лаком г..з кръв сере.
  Това се отнася точно за освирепелия за кокала льотчик.
  Мутри, вън!

 11. И защо ни са Правителства,Президент и Народно събрание щом всичко се решава от Америка и в тяхна полза,а те защо взимат заплати от данъците на бедния народ ,след като нищо не зависи от тях и те са само пионки в ръцете на техните Главнокомандващи и служат за ограбването на Народа?

  1. БОЖКОВ ще изгори заедно с ПЕЕВСКИ, защото не са …се кръстили в правилната черква.

 12. Санкционираният Делян Пеевски за санкциите от САЩ: „Недопустимо и тенденциозно е, адвокатите ми ще предприемат действия“.
  КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА !

 13. Народ който с радост робува и вечно чака някакви си господари да му решават проблемите, вечно ще бъде клатен, краден и клан, докато синовете му се превръщат в роби, дъщерите му в проститутки, а внуците му в джендъри. Седи си кротко племето по диванчетата 32 г. и гледа коч сеир, след което само псува хората казващи му истината и мрънка пред ТЕЛЕ-визора.

 14. Следващите трябва да са прокопиевите сектанти които са много по опасни от божков и пеевски взети заедно! Тази секта реално може да се сравни с терористична организация която е по опасна от идил и алкайда взети заедно! Прокопиевата секта се наскача с фигуранта и тяхното бъдеще е в страни от които няма екстрадация в добрия слуучай! за това хората от тази секта да внимават какво правят сега и да не се надяват на дипломатически постове както им обещават от сектата за целта на фигуранта му трябва втори мандат които няма как да получи! Все ппак сме спрана от ЕС и тн няма как да направи така брутална манипулация както венецуела и беларус макар че този наглец е способен на всичко[email protected] Бъдещето на прокопиевата секта и на фигуранта е в страна от която няма екстрадация! Следващите са те! И сега, когато САЩ блокират авоарите на Божков, защото е корумпирал длъжностни лица, дали Радев ще каже нещо, или това ще стане ясно след като няма имунитет Когато гешев му го каже хахаха или ще го разбере като му блокират тайните сметки в швейцария за които много се говори 😀

 15. Вече няма нужда от Доказателства за ролята на лица и чужда държава в ограбването на България и Българите!!! Подгонихме даващите подкупи но самите подкупи и взелите ги не подлежат на санкциониране защото парите са в правилните Банки!!! Грабежът продължава…НО…Мустафа да не се КАХЪРИ…???Излезнаха 3200 @-ла на д-р Фаучи с БИГ ФАРМА големите ИТ-компании за създаването на КОРОНАТА!!! Целта и !!! Пандемията Локдауните Финансовите механизми за обедняването на Народите Ваксини и ваксинация и т.н. !!! Краят идва!!!

 16. Ако не си ти да им вадиш мръсотиите, не знам откъде ще чета какво става с изедниците. А мизерниците дето крадат инфо що не цитирват?? Смешници жалки…

 17. какво ще правим с:
  – къщата и луксозните апартаменти на кака Севда Шехерезадата;
  – сарая на дядо Доган;
  – терасата и с поста генерален консул на момченцето Пацо Терасата;
  – унищожителят на Български морски флот Домусчиев „Гелосания” и със самия Домусчиев;
  – луксозното жилище „под наем“ на момченцето Влади Горанов;
  – многото къщи за тъщи и гости;
  – герберастките фирми – „Трейс груп“, „СИК”, „Ипон“, „ТИМ” и няколко други крадци от асфалт, от саниране на блокове, от здравни пътеки и др.;
  – мафиотите с бели престилки начело с тъй наречените професори Генчо Начев, Любомир Спасов, Николай Петров и Венцислав Мутафчийски;
  – аптеките и бензиностанциите на Марешки;
  – назначените некадърници на посланически и консулски длъжности;
  – герберастки телевизии, сайтове и мисирки;
  – много други герберасти – мафиоти и мафиотски фирми, организации;
  – политолози, социолози, антрополози – Антоанета Христова, Георги Харизанов, Антоний Гълъбов; Стойчо Стойчев, Румяна Коларова, Харалан Александров и много други, кото се „нахараланиха” на герберастката софра;
  – с лизачите, които 30 години се пребоядисваха: Тома Биков, Спас Гърневски, Георги Марков, Александър Йорданов, Антон Тодоров. Георги Близнашки, Огнян Герджиков, Емул Кошлуков, Бетина Жотева и много други;
  – с Ахмед Доган, Делян Пеевски, Йордан Цонев и цялата олигархо-мафиотска организация регистрирана като ДПС.

 18. Източници близки до ГЕРБ съобщават, че след срещата на Митов с Херо МУСТАФА, Митов е предал посланието на посланичката на Бойко и то е било следното:“Кажето му да изпуши лулата на мира с Летящия вожд, да си стои в резервата и да не изпраща повече от 35-40 воини във Вигвама на съединението.“

  1. Джавад Мустафа националност индиец мъжа на САЩ посланик Мустафа шеф на НПО „Слона мой приятел’ и НПО “ Благодаря ти Индия“ приема щедри дарове от ЛОШия материал на БГПолитика -закъсали кармично политически бг политици ГЕРБаджии с високо кръвно,силно повишени нива на лош холестерол и голямо натрупване на мастна шлака вследствие преЯЖдане с власт и пари
   Сметките на фондациите са в две банки
   Bank of Maharashtra
   Punjab Bank

 19. Веска от Варна скри шайбата/топката на всякакви анализатори от бледо розов до тъмно син цвят!
  Поздравления!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *