« Върни се назад Публикувано на 26.05.2021 / 17:00

РАДЕВ ПРЕДАДЕ ВАРНА НА ГЕРБ ЧРЕЗ БСП ГУЦАНОВ. КРИЯТ В БИОГРАФИЯТА НА НОВИЯ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ БИТНОСТТА МУ В ДАНС! ОТНЕМАН ЛИ МУ Е ДОСТЪПА ЗА КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ. НЕ СЕ СПОМЕНАВА И ФИРМАТА, КОЯТО ПРЕДСТАВЛЯВА, КОЯТО ОРГАНИЗИРА ИЗРАЕЛЦИТЕ, ВЗРИВЕНИ НА „САРАФОВО“

Официална информация, предадена чрез БНР:

За областен управител на област Варна е назначен Марио Смърков. Дълги години е работил в системата на МВР, като от 2015 г. до 2017 г. е служител в ГД „БОП“. През последните години работи в частния сектор. Юридическото си образование е получил в Техническия университет във Варна.“

Никъде в „биографията“ на Марио Смърков НЕ се споменава нито НСС, респективно РСС, нито ДАНС. Което, естествено буди редица въпроси – какво трябва да бъде скрито и укрито от публиката?!

Марио Смърков поне 20 години не работи точно в „системата на МВР“, както общо е упоменато, а работи в Регионалната служба за сигурност – Варна, регионална структура на НСС – Националната служба за сигурност.

След създаването на ДАНС служителите на НСС, респективно на РСС по места, станаха служители на ДАНС.

В това число и лицето Марио Смърков.

В „биографията“ единствено е споменато, че от 2015 до 2017 година работи ГД „БОП“. Пак без изобщо де се споменава ДАНС.

Истината обаче е, че тогава БОП премина в ДАНС и очевидно Смърков е бил преназначен към БОП-а.

Защо Марио Смърков, и новите му служебни чорбаджии бягат подозрително дори от споменаване на думичката ДАНС, въпреки че там е преминал професионалния му живот.

Има ли нещо общо с това, че Марио Смърков е бил лишаван от достъп до класифицирана информация?!

След като пребивава в БОП две години, Смърков иска отново да се върне като служител на ДАНС, но за да стане това е трябвало да държи изпити, преминава два от изпитите, но „Вътрешна сигурност“ не го допуска да бъде върнат като служител на ДАНС, тъй като е имал близост с фирма, която извършва дейност за услуги за чуждестранни граждани при придобиване на българско гражданство и паспорти.

В „биографията“ му пише и, че „в последните години работил в частния сектор“. Кой е тоя „частен сектор“? Име има ли си?

АФЕРА разкри, че Марио Смърков е бил представител на фирмата фирма „Ортанна авиейшън“, преди година преименувана на „Травел Хаус“ ЕООД.

Същата тази фирма „Ортанна“ организира пристигането на туристите от Израел, които бяха взривени на летище „Сарафово“.

Смърков акостира в Гранд мол във Варна, където е шеф на сигурността на мола, при шеф на Гранд мол – бившият шеф на НАП – Варна Иво Генов, спряган преди години с близки връзки с убития по-късно Борислав Манджуков, както и с Гуцанов. Изключително любопитно е, че миналата година Гранд мол сключва договор за охрана на мола с … небеизвестната близка до ГЕРБ и Бойко Борисов фирма „Делта гард“.

Така или иначе, Румен Радев предаде Варна на ГЕРБ чрез БСП Гуцанов, за което АФЕРА предупреди още преди дни.

Честито да е на всички онези, които продължават да вярват на рецитатора Радев, заложил на кадри, които с нищичко не са по-различни от тези на Боко Тиквата. Впрочем, всичките от котилото МУ.

Още повече след като цяла Варна знае как БСП Гуцанов е филиал на ГЕРБ Портних. И двамата са в абсолютна СИМБИОЗА.

И безхарактерният Радев е техният „нов“ ракетоносител.

Afera.bg

«