Публикувано на 06.01.2022 / 19:58

РАДЕВ & „ПП ИЗМАМНИЦИ“ НАБУТВАТ НА ВАРНА „ДОБРИН МИТЕВ № 2“ ЗА ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ! ВЛИЗАШ ПОД ПОЛАТА НА ЖЕНКАТА НА ЛОРЕР, ОБЕЩАВАШ ДА КОЛИШ И БЕСИШ И ХОП-ТРОП! – ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ! АЙ СИКТИР БЕ, И „ПРОМЯНАТА“ ВИ!

„Промяната“ гази коалиционните си партньори, за да парашутира протежета на Добрин Митев в областната управа на Варна

Рекордьорката по фалшива подкрепа Стела Николова е наложена за областен на Варна през главата на Христо Иванов.

Рекордьорката по фалшиви профили–последователи Стела Николова е гласена от новия политически хит „Продължаваме промяната“ за областен управител на Варна.

Бърза проверка на ФБ профила на Стела Николова показва, че 2/3 от имената на ФБ последователите й са кухи – или нямат никаква история преди да станат нейни фенове, или въобще не съществуват. Прави впечатление и друго – те масово живеят в чужбина. Преференциите на Николова на изборите обаче не идват от зад граница… Разминаване, което лесно може да бъде проследено, анализирано и изяснено, ако има органи, които наистина се интересуват от коректното броене на гласове по време на избори в територията България.

Публична тайна е, че подобен брой гласове у нас, особено в последните години, се постига само със строен корпоративен вот.

Казват, че новата позиция на Николова ще и гарантира, че никой няма да се зарови в тези парадокси около нейните хиляди преференции и ще заглуши въпросите от типа кой наля толкова за една посредствена адвокатка и кой й дърпа конците.

Освен рекордьор по ФБ поддръжници Стела Николова е и друг парадокс в редиците на ДБ. Тези дни тя доказа, че гражданската квота в листата на Демократична България действа с други протекции – извън ДБ.

Доказателство за това е фактът, че номинацията и за поста на областен управител на Варна е изненадала много дори партийния и патрон – Христо Иванов, който научил за това малко преди заседанието на Министерски съвет. Но затова пък „фенове“ на Николова в страницата й с последователи са били наясно със схемата още по празниците, става ясно от коментари под нейни постове. Като този на Петър Фотев например под публикация от 3 януари за раздавани от областни управители апетитни имоти:

Петър Фотев

Стела, ще имаш възможност да спреш тези безобразия. Мисля, че бъдещата ти позиция ще ти даде отлични възможности да продължиш работата си за каузата ни, използвайки силата на една важна институция.“

Стела Николова, която влезе на абордаж първо в Общинския съвет на Варна, после в предишното Народно събрание с рекорден брой преференции (необясним и предвид липсата на информация да е нечия любовница (както това се говори за друга по-млада нейна версия от редиците на ГЕРБ) тези дни демонстрира дебели връзки на друго ниво.

Говори се упорито, че напористата байрактарка на всякакви протести е успяла да се усуче много плътно около съпругата на водача на листата във Варна на ПП Даниел Лорер – Виолета.

С какви обещания е спечелила доверието на иначе печената финансистка не се знае.

Прелюбопитно е на каква цена ПП са готови да подарят на непартийната Стела държавното управление в третия по големина град в страната и да нажежат до червено тона вътре в коалицията, подменяйки  квотното разпределение между партньорите и наливайки на ДБ пост извън полагащите му се за сметка на БСП, ИТН, че и за собствена сметка.

Единствената по-сериозна връзка край шеметната кариера на Стела Николова, която е толкова дебела, че няма как да се скрие, е тази към Американското посолство.

Единият й край държи бившето пресаташе на варненския диктатор Добрин Митев, негова касичка и копой – Спас Спасов. От години Спасов официално е служител на медийната империя на Иво Прокопиев. Публична тайна обаче са паралелните му, добре обезпечени финансово, ангажименти към  фондация „Америка за България“.

В героичната биография на провъзгласилия се за разследващ журналист и борец за свободата на словото удобно е пропуснат периода, в който Спас Спасов беше дясната ръка на печално известният областен управител Добрин Митев. Много хора още помнят Спасов с куфарчето, пълно с „комплименти“ и компромати, с което обикаляше медии и общественици във Варна, за да налага ту с морков, ту тояга тогавашното „демократично“ управление на Митев.

Не е тайна, че Спас Спасов е гуруто зад гърба на Стела Николова. Въоръжен с парите на „Америка за България“ и сложил ореола на борец за свободата на словото Спасов търси реванш, признават дори негови съратници в редиците на малцината верни на Иван Костов в морската столица.

А крайната цел на тандема „Николова–Спасов“ е ясна – атака на община Варна и Стела – да стане новия кмет на Варна.

Информираните хора във Варна знаят, че не бива да има никакви очаквания да се разкрият миризливи дела на Стоян Пасев, ако Николова стане областен управител, защото и Пасев като Стела Николова е успял да се закачи още предизборно около „Промяната“.

По-паметливите правят неизбежната аналогия – Спас Спасов – Добрин Минев – американското „Отворено общество“, които съсипаха Варненска корабостроителница и сложиха началото на края на икономиката на Варна. И разчитат новата конфигурация Спас – Спасов – Стела Николова –„Америка за България“, и Херо Мустафа, като формированието, което ще сложи край още преди началото на големите проекти за Варна, които и без това ГЕРБ проспа повече от десетилетие.

Днес е Богоявление и се надяваме лошата карма, която тегне над Варна чрез нейното куцо, безхаберно и изтъкано със зависимости управление, да обърне гръб на града и  най-сетне да бъде сложен край на американския план за превръщането на Варна в дълбока провинция с едно единствено предназначение – да бъде военна база.

Още със служебните си правителства Румен Радев, който впрочем e и баща на „ПП и измамници“, набута в Областна управа точно капии от времето на Добрин Митев и криминалната приватизация на Златни пясъци.

Сега чрез женката на Лорер се готви да коли и беси /източници на АФЕРА вече доверяват какви обещания за „сеч“ е давала Николова/ във Варна точно по „добринмитевски“.

Е това е „промяната“ на Радев и продуктово позиционираните от него измисленяци.

Ай сиктир, бе и „промяната“ ви!

Никола Спасов

 

Коментари 16 за
“РАДЕВ & „ПП ИЗМАМНИЦИ“ НАБУТВАТ НА ВАРНА „ДОБРИН МИТЕВ № 2“ ЗА ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ! ВЛИЗАШ ПОД ПОЛАТА НА ЖЕНКАТА НА ЛОРЕР, ОБЕЩАВАШ ДА КОЛИШ И БЕСИШ И ХОП-ТРОП! – ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ! АЙ СИКТИР БЕ, И „ПРОМЯНАТА“ ВИ!”

 1. ПОМНИМЕ Я ТАЯ ДОЛНА МАЙМУНА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ПРОТЕСТИ. ПРОТЕСТИРАШЕ МРЪСНОТО ЖИВОТНО ЗА ДА НЕ СВЯЛЯТ СВИНЯТА БОКО ДЕТО ОТКРАДНА ГРАДСКИЯ БАСЕЙН НА БАНКЯ 🙂 СВИНЯ АБСОЛЮТНА Е ТАЯ!

 2. СТЕЛА МАЙМУНАТА СКАЧА ПО ТРИБУНАТА, ВРЯКА И КВИЧИ – ВЛАСТ МИ ДАЙ НА МЕНЕ ТИ! 🙂

 3. Доколкото ми е известно, госпожата има сериозни затруднения когато бива попитана за професионалното си развитие и какво и къде е работила, преди да стане ФБ герой!!! Ако и това чудо се случи на Варна – ще станем за смях!

 4. Това са новите измекяри на американците,набързо се настаниха в опразнените от гербаджиите ниши,съсипват всичко до което се докоснат,промяна ще правят ,каква промяна,от лошо към по-лошо..Тия не са избраници на народа,не са посочени от местни структури на несъществуващото гражданско общество,така както се прави в страните с истинска народна власт.Избират се и се назначават помежду си,съгласувано с американските окупатори и унищожители на всичко читаво в страната ни.

 5. Николова е известна водкаджийка! Ще превърне областната в бар!!

 6. Това нищо не е!
  В Добрич новия областен управител е човек на………Герб и Живко Суджука!!!
  Вижте колко интересна е връзката!
  Новия областен управител е млад социалист.Бащата е виден гражданин и поддръжник на ГЕРБ!
  Областния председател на БСП – Мая Димитрова , която стана депутат , е близка , много близка с Живко Суджука , с когото имаше и сигурно още има общи фирми!
  Не случайно по времето на ГЕРБ , на съпруга и , който върти единия от бизнесите , са дадени десетки обекти в цялата област , където да разположи своите машини за кафе и др. напитки и пакетирани лакомства!
  На практика , чрез този областен управител , управляват ГЕРБ и Живко Суджука със председателя на БСП – Мая Димитрова!!!

 7. Мила Веселина,
  Най-напред Честита Нова Година и за много години! И честито днешно Богоявление – потапяне във водата, символизиращо кръщаването во имя Христа и пречистването.
  Ти си чист човек, Веселина – човек на духовното и духовността. Самотен боец срещу злото и пошлостта. Борец срещу робството. Макар да си жена, ти си много повече мъж, отколкото истинските мъже. Днешните мъже с пилешки, страхливи сърца….
  Защо обаче се хабиш да пробуждаш този прост, страхлив , предателски и робски народ? Или по-точно казано – рая?
  На раята й харесва нейното робско, мижитурско живуркане – нали има в зимника си ракийка, туршийка, винце, суджучец, месо в буркани, туй-онуй … Раята харесва и обожава робството и истински ненавижда свободата! Раята все някой друг трябва да я освобождава и да мисли за нея!
  И тази проста, страхлива, робска рая, вече повече от 30 години не иска и не може да проумее, че който и да дойде във властта, той е там, и ще е там, само и единствено за собствено забогатяване и за собствен келепир. Казано с думи прости – всеки влязъл в политиката я използва като трамплин за лични нужди и за лично обогатяване.
  Хиляди нищожества без професия, без образование или с фалшиво такова, без необходимите данни и интелект, влязоха в политиката голи и боси, а излязоха или все още стоят, приказно богати. Кой ли само не се извървя в политиката за тези над три десетилетия – късо и пъсо, куцо, кьораво и сакато мина оттам.
  Преди 30-ина години имаше един транспортен министър(професионален пияница и некадърник), който сам се чудеше как е попаднал в политиката и как е станал министър. В пристъп на тежко алкохолно опиянение, на един служебен банкет се беше изцепил: „Ебахти и държавата, щом и аз съм й министър“.
  И резултата го виждаме ясно – обрулена държава не от третия, ами от тридесет и третия свят, държава пред закриване и със затихващи функции. Днес официално, след дълго ослушване и стъкмистика, обявиха резултатите от миналогодишното преброяване _ вече сме 6.5 милиона като население. А само преди 10 години, през 2011г. бяхме 7.1 – 7.2 милиона.
  Подозирам обаче, че дори и тази цифра от 6.5 милиона не е реална, а натъкмена и завишена – истинският брой население към настоящия момент е 5.5 – 6.0 милиона.
  Нямам какво повече да кажа и да добавя… Всеки народ си заслужава съдбата, особено пък такъв прост, робски, страхлив народ като българския! Напълно заслужава своята мизерна, нещастна участ!
  Тъжна картинка.

 8. От много години Обшина ВАРНА има флаг проекция на знамето на ИЗРАЕЛ/2 СИНИ линии на бял фон/ .Активно се работи Варна да е силно зависима и под чужд контрол .Семейство ЛОРЕР живеят във ВАРНА а мъжа Лорер ЩЕ обслужва координационния център на НАТО маскиран като министър на бизнес иновациите в офис в една бизнес сграда с изглед към Варненското езеро

 9. Прокопиевата секта са масови клептомани и обичат корупцията не е обичат когато не участват в нея

 10. Аптекарка стана министър на здравеопазването и … цените на лекарствата хвръкнаха до небето !

  Старци се оплакват, че „Дуодарт“ (за простата) от 8лв. е станало 45,90 лв. в „Марешки аптеките“ !
  Демократично по Харвардарски нали ?

  Аптекарката била обещала и на зъболекарите да вдигат пак цените …

 11. Иван Иванов – София област:близък на Велизар Шаламанов, до Паси. Носител на Евроатлантическите ценности’. Човекът на ГЕРБ в МО, който махна всички застрашаващи ББ. Зам. министър и носач на едни куфарчета. После плати солидна сума на БСП за деуттско място.
  Продължавайте промяната!

 12. Фрогнюз премахната и скриха статията на Киро смешника с която заявява Не! АЕЦА в Белене няма да строим! ПУБЛИКУВАЙ

  ХИТЪР ПЕТЪР
  Рейтинг: 21K|2022.01.06 18:53ч.

  Фрогнюз защо скрихте статията? Защо????

  „Премиерът Кирил Петков категорично: Не, Белене няма да строим! „????

  Народе????

  ОТГОВОР

  ХИТЪР ПЕТЪР
  Рейтинг: 21K|2022.01.06 18:57ч.

  Асане Асане Асане осрахте се с Кир-така Киро смешника на осрахте се за има-нема десет дена ! Кой ви сра в гащите Асане!
  Премиерът Кирил Петков категорично:Не, Белене няма да строим!

  Кирил Петков

  Не, Белене няма как да строим. Но бихме могли да увеличим капацитета на сегашната централа в Козлодуй. Това е възможност, уточни премиерът. Това заяви ексклузивно пред Bloomberg премиерът Кирил Петков.

  Диктатурата на Фърчилото и плашипутарниците му продължава

 13. ристьо, дето и за адвокат не става даже и изтрещелите сини комунета почват да го подозират в некви грехове, хубаво, ама хероин мустафа като каже, че е убаф кво правиме десно-сектантите, за псайко-десните+псайко-червените не питам, Верата е гоуема работа, особено като факсинираме чуждото гардже…

 14. Лезбиийка на този пост не е правилно! за жената до себе си дето обикаля с нея и е снима, която се представя за журналистка? няма ли да намери някой пост? Цялата им секта са такива обратни няма значение дали са мъже или жени! да те управляват педал е срамно но цяла секта прокопиева педалска е прекалено!

 15. ИВАН777Рейтинг: 22K|2022.01.06 17:47ч.

  Премиерът Кирил Петков категорично: Не, Белене няма да строим! И СТАРТИРА ПРОЦЕДУРАТА ЗА НОВИ ПРЕДСРОЧНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ , ЗА ДА СЕ ИЗМЕТАТ МУТРИТЕ И АМЕРИКАНСКИТЕ ПОДЛОГИ ОТ БЪЛГАРИЯ!! Защото американските подлоги са още по-опасни от българските мутри.Харвардската мутра Кирил Петков-Гуайдо ще продължи американската политика по унищожаването на България, успешно провеждана от друга евроатлантическа мутра ТУЛУП Бойко.На ход е следващото действие на Кирил Петков-Гуайдо – безусловно приемане на исканията на коминтерновско-сръбските еничари от Македония, и вкарването на бутиковата държавица Македония в американската кошара ЕС, където европейските овце начело с кастрирания коч Германия ще бъдат доени и стригани от американските бандити!!

  +7

  -5

  !

  bokoоРейтинг: 127K|2022.01.06 17:49ч.

  МРЪСЕН ГЛУПАК … КИРЧО ЩОМ НЯМА ДА СТРОИШ БЕЛЕНЕ ПЛАТИ ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ ДЖОБ РЕАКТОРИТЕ В БЕЛЕНЕ КАНАДСКО БОКЛУЧЕ …В РУСКАТА ДУМА БЕШЕ ГЛАСУВАНА СУМА ЗА ПОСТРОЯВАНЕТО НА БЕЛЕНЕ С РУСКИ ПАРИ КАТО НАПРАВИХА В ТУРЦИЯ …АМА МУТРОКОМУНИСТА НЕ СЕ СЪГЛАСИ ..ЯВНО ТУРЦИТЕ СА ПО УМНИ ОТ КИРЧО ..

  +5

  -4

  !

  ABVРейтинг: 3382|2022.01.06 18:04ч.

  Гордея се, че гласувах за Вас г-н. Петков!
  Не сме имали по-умен премиер от 20 години!
  Успех Ви желая!
  П.П. Поканете воиски на НАТО и САЩ у нас! не слушайте гадев и янев!

  +1

  -1

  !

  ХИТЪР ПЕТЪРРейтинг: 21K|2022.01.06 18:09ч.

  Незабавно..
  „Да СЕ ИЗМЕТАТ МУТРИТЕ И АМЕРИКАНСКИТЕ ПОДЛОГИ ОТ БЪЛГАРИЯ! Незабавно! ! Защото АМЕРИКАНСКИТЕ ПОДЛОГИ са още ПО-ОПАСНИ от БЪЛГАРСКИТЕ МУТРИ“

  Цитат на Иван 777

  ……. особено.Харвардските Мумии цар Киро смешника малоумника и Асанчо Кокорчестия с Топките в задния двор.
  Подкрепям идеята на Иван 777

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *