Публикувано на 26.10.2021 / 8:32

РАДЕВ ПОКРИ СЪС СКЪПИ БИЛБОРДОВЕ СОФИЯ – ОТКЪДЕ СА ПАРИТЕ ЗА СКЪПАТА КАМПАНИЯ

За една седмица стотици билбордове с лика на Радев изникнаха като гъби само в София. Паната са купени на най-централните места в Столицата – изходите и входовете на града, булеварда към летището, дори най-скъпарските като тези на т.нар. правителствено трасе по бул. България.

Кои хора от Инициативния му комитет са дали такива огромни суми? По груби сметки – около 150 борда (билборда, мегаборда, пана) на топ места по 1000 лева без ДДС на седмица е средно 150 000 лева. За 4 седмици е 600 000 лева без ДДС. Това е само в София и само бордове!!!

Досега няма никаква прозрачност, откъде са дошли парите при Радев. Кой ги е дал? Кои лица финансират кампанията? Възможно ли е да има връзка със седем месеца служебен кабинет, където много хора станаха богати от обществени поръчки, бордове, назначения на ключови постове.

Президентът на левите хора, а? Че то и десните не правят такива скъпи кампании. Да покаже с документи как се финансира.

Андрей Червенков

Коментари 11 за
“РАДЕВ ПОКРИ СЪС СКЪПИ БИЛБОРДОВЕ СОФИЯ – ОТКЪДЕ СА ПАРИТЕ ЗА СКЪПАТА КАМПАНИЯ”

 1. Продали са ония пури и ром ли беше, от онова пликче в ресторанта и те ти пари 🙂

 2. „С ВАС СЪМ „. А сега де ! Звучи като „парола“.С кои си ? Само с тези,пред които излезе и вдигна юмрука, или и с останалите,които ти сърбат „попарата“ в момента ?

 3. Автора на статията много изчерпателно е обяснил нещата и задава въпроси.
  От къде са парите за финансиране на проекта РАДЕВ американската подлога?
  Служебните хора колко кинти са откраднали за 7 месеца ?
  Другите кабинети за 30 години не успяха такива глупости да въведат.

 4. Като се има в напредвид че Красен Крадлев държи билбордовете в цяла България, мисля че всичко е ясно. Бойко-Радев=вечна дружба. Герб-еро-сик-аджийската мафия се спогоди с Радев. 🙁

 5. Няма да му помогнат билбордовете!
  Предателят Радев няма да е Президент!
  Както казват „Новите му господари“ – Sorry fish !

 6. Ваксини, тестове, маски, които Бог знае дали се облагат с данъци и дали не пълнят нови и нови чекмеджета щом толкова упорито и принудително ни ги налагат щом на места не можеш да влезеш в пространства, където има храна, вода и тоалетна – все неща, които са неотменимо наше право! Гледайте само кво ще стане, като дойдат коронасектантите Кире и Продължаваме подмената плюс Дей Бъ-то тогава сертификатите ще ни се видят песен! Затова мислете, мислете, мислете!

  1. Забравихте обществената поръчка за тестовете-близалки за тестване на децата, за милиони

 7. Е как от къде…?! От подаръчните пликове на Пламен Узунов и от “пътя” на Копринката!!! За 6месеца овършаха цялата държава!

  1. Мислят си, че са я овладяли!
   Скоро ще видят Кон боб яде ли!
   Гласувайте за Възраждане !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *