Публикувано на 09.06.2021 / 18:31

РАДЕВ ПАК ТОРПИЛИРАН ОТ ПЛАМЕН УЗУНОВ! СЛОЖИХА „ЧЕСЪНА“ ЗА ШЕФ НА ОД НА МВР ВАРНА! А ЗА ЗАМ. ГОТВЯТ СКАНДАЛНО ПОТРЕСНИЯ „ЧАВКАТА“, ОТ КОЙТО ТРЪГНА „ЧЕРВЕИ“ И ИЗТОЧИХА МАСИВИТЕ НА МВР!

Поредното безумие в МВР, сътворено от кадровика на Румен Радев в МВР Пламен Узунов, за ВТОРИ ПЪТ ПРОДАДЕ И ПРЕДАДЕ ВАРНА НА ГЕРБ, СЛЕД НАЗНАЧАВАНЕТО НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ СМЪРКОВ.

За шеф на ОД на МВР Варна е назначен Атанас Михов, когото ченгетата наричат „Чесъна“. Наричат го и „Пингвина“, но нас „Чесъна“ по ни харесва, защото включва всичко, което ще имаме като шеф на ОД на МВР, наследен ни от Хунтата. Цял живот е бил инспектор в Детска педагогическа стая, после изкласява до началник на РПУ Аксаково и Девня и на финала до Първо РУП – Варна.

По невъобразимо назначение за Варна в такъв момент, в който се намира държавата, е пълен потрес и е благодарение на Пламен Узунов и „библиотекарския кръг“.

За заместник директор готвят за назначение Чавдар Нанков, известен като „Чавката“ и „Барби“. Точно от това лице стартира мерзавската разработка „Червеи“, с която бяха източени масивите на МВР.

Стотици разследвания има АФЕРА за този тип „Чавката“, кадър на Цветлин Йовчев, сложен за директор на ОД на МВР – Варна точно от Цветлин Йовчев по времето когато беше вътрешен министър.

ТОВА Е ПЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ!

ВАРНА САМО ЗА МЕСЕЦ ЗА ВТОРИ ПЪТ БЕ ПРОДАДЕНА И ПРЕДАДЕНА НА МЕРЗАВЦИТЕ, КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО ДА РЕДЯТ СХЕМИТЕ ЗА ФАЛШИФИКАЦИИ НА ИЗБОРИТЕ И КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ.

„Чесъна“ и „Чавката“ ще ги спират? Некадърните слуги на ГЕРБ?

Радев, ПОЗОР СТЕ! ИСТИНСКИ ПОЗОР!

Afera.bg

 

Коментари 12 за
“РАДЕВ ПАК ТОРПИЛИРАН ОТ ПЛАМЕН УЗУНОВ! СЛОЖИХА „ЧЕСЪНА“ ЗА ШЕФ НА ОД НА МВР ВАРНА! А ЗА ЗАМ. ГОТВЯТ СКАНДАЛНО ПОТРЕСНИЯ „ЧАВКАТА“, ОТ КОЙТО ТРЪГНА „ЧЕРВЕИ“ И ИЗТОЧИХА МАСИВИТЕ НА МВР!”

 1. Сега зам директорчето ше почне да чете книжки или Михов ще почне да ходи на фитнес 🙁

 2. Сега е време Михов да направи вечния директорски шофьор Пчеларов – Пчелата , постови в участък Дългопол, където му е мястото на тоя тъпанар, както навремето искаше Хайко Ованезов

  1. За 2-3 месеца кой ще се навие да му стане шофьор и после да му набият шута?

  2. Уважаеми г-н/ г-жо „Морски пясъко“толкова ли се страхувате или може би срамувате от името,което са ви дали вашите родители????( моето уважение към тях…..).Може би не трябва да ги уважавам, а да ги съжалявам ,че отрочето им няма доблестта да се представи със собственото си име и да стои зад думите,които пише?!?! Аз може би съм чувала за вас,или зная кой/ коя сте? Много ми се иска да застанем очи в очи и да ми разкажете за“ тъпанара Пчелата“,сигурно има много неща,които не зная за него! Но аз зная нещо,което вие не знаете- моят съпруг Красимир Д.Пчеларов шофьора на директорИте на ОД МВР Варна е човек,който винаги е стоял зад името си.Не твърдя, че е идеален,защото такива хора не съществуват,но не сте вие човека,който ще преценява какво да се случва с него!!!!

 3. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  Тошо Кантара ни смая с необяснимото си богатство:
  579 937 лв. депозити, 4 апартамента от държавна заплата и парцел в Горна баня, купен за 2,5 евро на кв.м декларира Кантарджиев в 19 минути

 4. „Афера“, моля, информирайте нас, вашите читатели, защо тези господа имат такива интересни и звучни прякори – чавки, чесъни, пингвини, барбита и т.н…
  Публична тайна е, че почти всички в системата на МВР си имат прякори, като се започне от министъра и се стигне до чистачката.Измислят им ги обикновените редови полицаи, и интересното е, че прякорите са винаги много остроумни и на място.

 5. Парламентът на Албания освободи президента, заради нарушения на конституцията
  Но Защо???

  По време на предизборната кампания през април, Мета обвини правителството, че е участвало в подготовка за фалшифициране на изборите в сговор с престъпни банди за купуване на гласове и призова хората да защитят своя вот.

  Социалистическото мнозинство стартира процедури за неговото освобождаване веднага след спечелването на третия му мандат на изборите на 25 април, след обещание, дадено преди няколко дни от премиера Еди Рама, и след като президентът влезе в сблъсък с посланика на САЩ по телевизията на живо????

  …и след като президентът влезе в сблъсък с посланика на САЩ по телевизията на живо????

 6. Да бе Узунов е виновен ,не е, в ЦРУ го харесваме , подготвили сме го още от даскалуването му в с. Добротич и село Искър ,хахаха, а червеите не са по интелекта на Чавките и чадърите, много са тъпи, на компа викат компот и нищо не схващат ,хахаха, като ФБР със скритите врати на приложението Аном ,хахаха.

 7. Натовското джендъралче беше избрано наказателно. Сега вече е пуделчето на Козяк и искрено се надявам хората гласували за него да се осъзнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *