« Върни се назад Публикувано на 09.06.2021 / 18:31

РАДЕВ ПАК ТОРПИЛИРАН ОТ ПЛАМЕН УЗУНОВ! СЛОЖИХА „ЧЕСЪНА“ ЗА ШЕФ НА ОД НА МВР ВАРНА! А ЗА ЗАМ. ГОТВЯТ СКАНДАЛНО ПОТРЕСНИЯ „ЧАВКАТА“, ОТ КОЙТО ТРЪГНА „ЧЕРВЕИ“ И ИЗТОЧИХА МАСИВИТЕ НА МВР!

Поредното безумие в МВР, сътворено от кадровика на Румен Радев в МВР Пламен Узунов, за ВТОРИ ПЪТ ПРОДАДЕ И ПРЕДАДЕ ВАРНА НА ГЕРБ, СЛЕД НАЗНАЧАВАНЕТО НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ СМЪРКОВ.

За шеф на ОД на МВР Варна е назначен Атанас Михов, когото ченгетата наричат „Чесъна“. Наричат го и „Пингвина“, но нас „Чесъна“ по ни харесва, защото включва всичко, което ще имаме като шеф на ОД на МВР, наследен ни от Хунтата. Цял живот е бил инспектор в Детска педагогическа стая, после изкласява до началник на РПУ Аксаково и Девня и на финала до Първо РУП – Варна.

По невъобразимо назначение за Варна в такъв момент, в който се намира държавата, е пълен потрес и е благодарение на Пламен Узунов и „библиотекарския кръг“.

За заместник директор готвят за назначение Чавдар Нанков, известен като „Чавката“ и „Барби“. Точно от това лице стартира мерзавската разработка „Червеи“, с която бяха източени масивите на МВР.

Стотици разследвания има АФЕРА за този тип „Чавката“, кадър на Цветлин Йовчев, сложен за директор на ОД на МВР – Варна точно от Цветлин Йовчев по времето когато беше вътрешен министър.

ТОВА Е ПЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ!

ВАРНА САМО ЗА МЕСЕЦ ЗА ВТОРИ ПЪТ БЕ ПРОДАДЕНА И ПРЕДАДЕНА НА МЕРЗАВЦИТЕ, КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО ДА РЕДЯТ СХЕМИТЕ ЗА ФАЛШИФИКАЦИИ НА ИЗБОРИТЕ И КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ.

„Чесъна“ и „Чавката“ ще ги спират? Некадърните слуги на ГЕРБ?

Радев, ПОЗОР СТЕ! ИСТИНСКИ ПОЗОР!

Afera.bg

 

«