« Върни се назад Публикувано на 28.04.2022 / 7:25

РАДЕВ, ОТКЪДЕ ГИ НАМЕРИ И ПОСТАВИ НА ВЪРХА ТИЯ СБЪРКАНИ ЕКЗЕМПЛЯРИ? ЗА КАКВИ УДАРИ СА ГОТОВИ, ОСВЕН ЗА ПЛЯСКАНЕ ПО ДУПЕТАТА? ТЕЗИ КРАДАТ 40 ПЪТИ ПО-БЪРЗО ОТ ПРЕДИШНИТЕ. ЗА 3 МЕСЕЦА, КОЛКОТО ОНЕЗИ ЗА 144.

Богомил Бонев:

Щял да нанесе ответен удар! Кокорчо!

Къде се намери тази шайка, бе!

Тези крадат 40 пъти по-бързо от предишните.

За 3 месеца, колкото онези за 144.

Николай Марков:

Розовото пони Асенчо е готово за ответен удар срещу Русия. Винаги готово! Абе Радев, откъде ги намери и постави на върха тия сбъркани екземпляри? За какви удари са готови тия твои розови понита, освен за леко пляскане по дупетата?

Не е истина какво ни се случва.

В колонията се чува само една дума – на колонизатора! Внимание!

Кирил Петков и Асен Василев са обикновени говорители на колонизатора, затово са толкова нахакани и арогантни. Преди три седмици беше задействан план на НАТО за активизиране на предния фронт!!! В този преден фронт на предстоящите военни действия е и България! Това не са думи, а реални военни маневри, които предшестват скрошни военни действия.

Кирил и Асен са момчета за всяка потреба в ръцете на американското посолство. Те не решават нищо, а само обявяват взетите вече решения и създават предпоставките за бъдещите намерения на работодателите си. Тези неориентирани във времето и пространството англо-саксонски гълъби са всичко друго, но не и изразители на българския интерес. Очевидно е задействан вече план „Б“, за отваряне на по-широк военен фронт срещу Русия с участието на НАТО. Това ни казаха на пресконференцията си нашите бледолики управници. Асен формулира ясно задачата: „След като сме във война с Русия, ние ще дадем отпор и ще отговорим с всички средства.“ Аз не си спомням Русия да ни е обявявала война, но явно ние се готвим да обявим такава и днес ни подготвиха по темата.

Добре дошли на бойното поле! Незабавна оставка и съд – единствения правилен ход.

Afera.bg

«