Публикувано на 26.10.2021 / 14:55

РАДЕВ, ОКОНЧАТЕЛНО ЛИ ТЕ ЗОМБИРА ХЕРО МУСТАФА?! НИТО БОРИСОВ, НИТО ФИЛАНКИШИЯТА САБОТИРА ТЕБ И ВАКСИНИРАНЕТО! НАРОДА Е ОТВРАТЕН ОТ ФАШИЗМА, КОЙТО НАЛАГАШ! И ТОЧНО, ТИ ДА ГОВОРИШ ЗА ХАКЕРСКИ АТАКИ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ КРЪГА ТИ 20-ТИ АТАКУВА ХАКЕРСКИ „АФЕРА“ Е ЦИНИЗЪМ И НАГЛОСТ!

България е водеща по смъртност. Видях с очите си какво означава да даваш дежурства по време на пандемия. Държавата е длъжник на тези хора. Това заяви президентът Румен Радев, който заедно с представители на Министерството на здравеопазването посети Центъра за спешна медицинска помощ в София.

„Преди малко и д-р Томов, и д-р Гелев и шефът на РЗИ дискутирахме и те казаха, че този щам, който залива страната ни – Делта + се разпространява много бързо. По данните на специалистите той е хиляди пъти по-заразен. Аз призовавам всички да сме отговорни като общество.

Само при спазване на мерките, ще се справим. Алтернативата е като Латвия – пълен локдаун. Само обектите от първа необходимост и аптеки да работят, вечерен час. Това се опитва да избегне Министерството на здравеопазването“, заяви Радев.

Президентът коментира и скандала с ЦИК. Аз мисля, че президентската институция се е отнасяла изключително сериозно към изборния процес. Записано е в Конституцията, че правомощията на президента и вицепрезидента при кандидатиране за втори мандат не се прекратяват.

Видяхте, че преди дни имахме най-сериозните хакерски атаки изобщо. Има много моменти и всички институции трябва да бъдат ангажирани с това. Хората не трябва да се разколебават да ходят на избори“, заяви президентът.

Радев обвини Борисов, че саботира ваксинационния процес.

„Г-н Борисов е време да даде ясен отговор защо саботира ваксинационния процес със своите лъжливи изказвания.“, заяви Радев, а на въпрос как го саботира, той посочи изказвания за изтекъл срок на ваксините.“

….

РАДЕВ, ОКОНЧАТЕЛНО ЛИ ТЕ ЗОМБИРА ХЕРО МУСТАФА!

Какви тъпотии плещиш, бе, не се ли чуваш? Къде живееш, бе, не виждаш ли омерзението на народа?

Нито Борисов, нито Филанкишията, саботира теб или ваксинирането, а НАРОДА Е ОМЕРЗЕН, ОТВРАТЕН ОТ ФАШИЗМА, КОЙТО НАЛАГАШ ПО ЗАРЪКА НА ОНЕЗИ НА КОИТО СЛУЖИШ!!! Виж си първо кретенския „екип“ и министри и после вменявай вина на всички останали! 

Направи и локдаун пълен, че най накрая тоя народ да излезе със сопите, камъне и дърве и да ви помете! Наглеци продажни! Отишъл пиарно в Спешна помощ да си прави предизборни пинизи и се прави на „спъсител“! Ай сиктир!

И, аре не говори за хакерски атаки, че си от нагъл по-нагъл! Точно ти да говориш за хакерски атаки, при положение, че ТВОЯ КРЪГ ПОРЪЧА И НЕ СПИРА ВЕЧЕ 20 ДНИ ДА АТАКУВА ХАКЕРСКИ САЙТА МИ „АФЕРА“, ЗА ДА ГО СРИНЕ, Е ВРЪХ НА ЦИНИЗМА!

Веселина Томова

Коментари 28 за
“РАДЕВ, ОКОНЧАТЕЛНО ЛИ ТЕ ЗОМБИРА ХЕРО МУСТАФА?! НИТО БОРИСОВ, НИТО ФИЛАНКИШИЯТА САБОТИРА ТЕБ И ВАКСИНИРАНЕТО! НАРОДА Е ОТВРАТЕН ОТ ФАШИЗМА, КОЙТО НАЛАГАШ! И ТОЧНО, ТИ ДА ГОВОРИШ ЗА ХАКЕРСКИ АТАКИ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ КРЪГА ТИ 20-ТИ АТАКУВА ХАКЕРСКИ „АФЕРА“ Е ЦИНИЗЪМ И НАГЛОСТ!”

 1. Радев, ти се оказа ебати миризливата путка.
  Долен предател и измекяр. Ибрик Херо.

 2. На калпавия уй все космите са му криви. Такова некадърно и злобно изчадие просто не ми стига на ума как майка му не го е убила още при раждането.

 3. За 32 години станахме страната с най-висока смъртност, с най-висока детска смъртност, с най-много инфаркти и инсулти и тежки последици от тях и други, и други, до побъркване и никой, абсолютно никой управник не застана до хората и не помисли за няхното спасиние. И днес, този доказан краен резултат на 32 годишния преход се прехвърля на Ковид 19. И властниците ни обвиняват, че причината е в липсана на ваксинация. Не знам колко трябва да си безочлив, да си нагъл и да си обикновен подлец, за да управляваш България.?

 4. Румен Радев е долен мерзавец и подлец, на който даже даже физиономията му се изкриви от злоба и алчност!!!

 5. Тоя си мисли само как да стане президент втори мандат. Лъже и маже, народът изобщо не го интересува. Боклук!

 6. Нещо повече,пробно пуснаха вероятността да затворят само за неваксинирани,да видят каква е реакцията и дали тая заплаха ще предизвика наплив пред вакс-центровете.С терор и заплахи няма как да постигнат успех,самата неистова настойчивост ,с която се прилагат всички мерки показват ,че иначе никой няма да обърне внимание.Пращат за зелен хайвер реално болните от хронични заболявания и знаят само ковид.Възмущението и омерзението е пълно,получи се ефекта на лъжливото овчарче,сега ако ще да изричат божествени истини,няма кой да им вярва.Пък и те управляващите тъй си лъжат,по навик и за удоволствие.

 7. Независимо от подбудите, а те не са най-възвишените които ни се рецитират, когато си „дадеш г*за под наем“ така ще се държиш и това ще говориш.
  Всеки знае „как се влиза и как се излиза“ от Мафията примерно казано, а и как Тя те „държи за топките“, които и да си имал вече не са твой.

 8. Гадев, Гадев…Наистина надминаваш всякакви очаквания – излезе по-тъБп, отколкото изглеждаш!
  Да убиеш цял един народ и цяла една държава за шепа зелени хартийки.Дали ще имаш възможността да им се порадваш и да си ги изпапкаш???
  То и на Юда му дали една шепа сребърници, ама и той не е могъл да им се порадва и наслади…Просто ти е бедна фантазийката каква ужасна карма вече си докара.Да не говорим пък за още по-ужасната карма на децата ти и децата на твоите деца(ако изобщо има такива). Бедно ти е въображението каква карма си навлече за целия твой род.
  Никой не прокопсал от кървави пари.Народното проклятие все някога ще те настигне!
  Ти като масон и слуга на Луцифер, разбира се, си борец срещу Бога, християнството и природните закони, но все пак трябва да знаеш какво те очаква!

  1. Ами дори папата му беше казал,че дяволът влиза през джоба-лично той си го разказа след срещата им!

 9. Колко му отиват старите лозунги:
  „ДА НЕ ОСТАВИМ НИТО ЕДИН ПАЦИЕНТ ДА УМРЕ БЕЗ ЛЕКАРСКА ПОМОЩ!
  В болница „

 10. "Сборник задачи по алгебра за деца от 5-ти клас" от съавторски колектив Бил Гейтс, Ротшилд, Рокфелер, Шваб, Шиф и Дж.П.Морган каза:

  Условие на задачата:
  Към октомври 2021г. всички човеци по Земята са приблизително около 8 милиарда(батковци, каки, чичковци, лелки и техните дечица).
  За да ги намалят чрез боцкане с 90% до 2030г, колко ще останат след намалението.
  Забележка:
  Като награда лично от чичко Бил(Гейтс), успешно решилите задачата ще бъдат боцнати по два, три, четири и повече пъти.
  Решение:
  8 милиарда са 8 000 000 000 или 8 х 10 на 9-та степен.
  90% от 8 000 000 000 = 90/100 х 8 000 000 000 =
  = 0.9 х 8 000 000 000 = 7 200 000 000(7.2 милиарда).
  Или имаме: 8 000 000 000 – 7 200 000 000 = 800 000 000, т.е.
  8.0 млрд. – 7.2 млрд. = 0.8 млрд.
  Отговор:
  След намалението чрез боцкане ще останат 800 000 000 или 0.8 млрд.човеци.

  1. Значи „Златният Милиард“, ама ако ние БГто искаме да сме в него, изчислителите ще се подразнят, и то много

 11. Във Франция правят опит да посегнат на еднофамилните жилища и да набутат всички хора в КОМУНАЛКИ!!! В името на ЗЕЛЕНАТА РЕВОЛЮЦИЯ!!! Събудете се ХОРА..и ЛЕВИ и ДЕСНИ защото идват БЕСНИ!!!

 12. В името на властта Радев върви по трупове, унищожавайки всичко, което му пречи. И ако е психически здрав, тогава всеки нормален човек трябва да се стряска на това, кой управлява държавата. Ако Радев не се добре, тогава той просто трябва да се лекува. Това е цялата философия.

  В съответствие с Виенската конвенция, параграф 41 относно дипломатическите отношения между държавите, посланиците трябва да спазват законите на държавите в приемащите страни и да не се месят във вътрешните работи на тези страни. В противен случай тези посланици се обявяват за персони „нон грата“ Това беше ясно демонстрирано от Ердоган онази седмица, когато посланици от 10 държави се опитаха да го поучават.
  Мустафа заради поведението и диктатурата си отдавна трябваше да бъде изгонена от България. А Радев, Петков и т.н.- от власт.Радев и неговата хунта показаха пълна неспособност да управляват и унищожават икономическата стабилност на страната. България се превръща в гробище

 13. На директорският съвет на Фирмата нейният Президент се обърна към Директора на Търговското Здравокрадене-Кацарооф… ДОЛОЖИ !!! Кацарооф скочи от стола си падна на четири и зае позата на молещ се правоверен!!! Президентът подскочи от изненада …Тази заповед за поза 4-ри лоялност още е СЕКРЕТНА в Европа …защо се натягаш пък и ПРЪЧИЦИТЕ за тестването и още не сме ги поръчали!!! Сега създаваме фирмата за вноса им!!!Търсим почтен и верен човек в сферата на ХХХ…!!!Канадчето може да знае!!! Изправи се!!!
  Надявам се до следващото заседание да влезнем в КРАК с Европа!!! Тогава лично ще ви ТЕСТИРАМ!!!-каза строго ГЕНЕРАЛ-ПРЕЗИДЕНТА на ФИЛИАЛНА КОРПОРАЦИЯ БЪЛГАРИЯ!!!
  Чу се един потреперващ гласец.. на Рашкоф…Господин ГЕНЕРАЛ-ПРЕЗИДЕНТ а вазелинът наш ли ще е или по ЗАПАДНО му ЛУБРИКАНТ???
  Свободен избор Рашкоф…свободен избор!!!-изсумтя под нос ГЕНЕРАЛ ПРЕЗИДЕНТА.
  Зад него весело пропя секретарката му- Пък аз нали съм прозорлива от години се тествам и съм подготвена за него!!!

  Господа директори чухте я!!!Подготвяйте се в къщи и точка по въпроса!!!

  За миг се замисли начумерен!!!
  Тая патка излезна по умна от Мен!!! Отидох в Брюксел неподготвен и отгоре на това без вазелин пък то не само веднъж ме тестваха за лоялност там!!!
  Затова като ходих при Херо след Брюксел тя с такава ехидна усмивка ми казваше-Седнете мой дженерал…седнете…тук е меко!!! ЦРУ-то работи добре а и с тези скрити камери!!!Всичко знае…!!!
  Ще го разкатая този народ от тестове и бодене!!!-строго по ГЕНЕРАЛСКИ изкомандва в себе си.

  Успокоен от тази праволинейна офицерска мисъл ТОЙ се обърна към следващия Директор
  -Абе там …какво стана с корабчето на Афганистанските Азотни Торове…???…
  Съвещанието продължи спокойно в духа на Европейската лоялност и толерантност!!!

 14. Баба ми казваше: дъра бъра два чадъра.

  От девет дерета вода: виновни са (ясно е кои).
  Направихме каквото можахме (под сурдинка: е, ние нищо не можем).
  Това ви чака (Латвия и т.н.).
  Благодаря на бля, бля, бля.

  Изборите идват (и ще ги спечеля, обещаха ми), спете спокойно деца.

 15. „Хората винаги са били и винаги ще бъдат глупави жертви на измама и самозаблуда в политиката, докато не се научат да търсят интересите на определени класи зад всякакви морални, религиозни, политически, социални фрази, изявления, обещания.“
  В. И. Ленин

 16. Румен Радев Българоубиец!
  Българоубиеца избива пенсионерите. Само днес те са над 200 и Радев е напред с над 100000 лева от спестени пенсии. Ще има и за кампанията му, и за свещи.

 17. На 31.10.2021 ще има общо-народен протест! Тръгва от НДК до министерски съвет, който иска може да отиде!

 18. Оная облещената Мустафа му е направила циганско ВАВИЛОНСКА халдейска магия /глинени плочки с подписи и сигли на демони/и Мунчо е попаднал под влияние на черните източни магии и сега е като кукла робот

 19. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

  Съпругата Деса на съпруга си Румен:
  „Ще напиша на леглото си, че си ренегат, нека цяла София да знае!“

 20. Този за когото по сайтовете пишат : кандидат президента мъжа на Деса.Как се ловят с трици маймуни,това се опитва да направи фърчилото Радев ,Разпери ръце Радев и се опитай да спреш Слънцето с ръце.То се опитвате да направите с нета,като само Вие сте всезнайковците,останали са жители на пещерите,ще те разочаровам,погледни клипчто :https://www.facebook.com/100010226402333/videos/662514335135161

 21. Този и подобите му ТУК и по Света така или иначе са от КАСТАТА-Мътви души…!!!
  Наследници на СС Мъртвешка глава!!!

 22. Министерството на образованието даде 12 часа на родителите на малките ученици да решат дали са съгласни децата им да бъдат тествани два пъти седмично, за да се върнат към присъствено обучение.
  Не се захващайте с ДЕЦАТА НИ-ФАШИСТИ!!!

  1. На 31.10.2021 ще има общо-народен протест! Тръгва от НДК до министерски съвет, който иска може да отиде!

 23. Като разтягаш един ЛАСТИК трябва да внимаваш да го пуснеш от ПРАВИЛНАТА СТРАНА!!!След като те удари по ЛИЦЕТО-рекламации не се приемат!!!
  Съвет към…ЛОШИТЕ ДЕЦА в ПОЛИТИКАТА НИ!!!

 24. Има огромна разлика между ВОИН и военен! Воинът защитава Родината и народа си, а военният носи зелени чорапи и може да прави лицеви опори. ВОИНЪТ сам ще си изгради стратегията си а военният чака заповеди. ВОИНЪТ никога няма да предаде другарите си, а военният оставя жена и две деца заради друга….жена! Никога повече власт на военни!!! НЕ НА НАСТЪПВАЩИЯ МИРИЗЛИВ ЗЕЛЕН ФАШИЗЪМ!!!

 25. Този човек(Радев) живее в паралелен свят, а а живеещи в такъв свят в нормална държава са пациенти на едни заведения, а не Президенти и като цяло в управлението на Държавата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *