« Върни се назад Публикувано на 26.10.2021 / 14:55

РАДЕВ, ОКОНЧАТЕЛНО ЛИ ТЕ ЗОМБИРА ХЕРО МУСТАФА?! НИТО БОРИСОВ, НИТО ФИЛАНКИШИЯТА САБОТИРА ТЕБ И ВАКСИНИРАНЕТО! НАРОДА Е ОТВРАТЕН ОТ ФАШИЗМА, КОЙТО НАЛАГАШ! И ТОЧНО, ТИ ДА ГОВОРИШ ЗА ХАКЕРСКИ АТАКИ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ КРЪГА ТИ 20-ТИ АТАКУВА ХАКЕРСКИ „АФЕРА“ Е ЦИНИЗЪМ И НАГЛОСТ!

България е водеща по смъртност. Видях с очите си какво означава да даваш дежурства по време на пандемия. Държавата е длъжник на тези хора. Това заяви президентът Румен Радев, който заедно с представители на Министерството на здравеопазването посети Центъра за спешна медицинска помощ в София.

„Преди малко и д-р Томов, и д-р Гелев и шефът на РЗИ дискутирахме и те казаха, че този щам, който залива страната ни – Делта + се разпространява много бързо. По данните на специалистите той е хиляди пъти по-заразен. Аз призовавам всички да сме отговорни като общество.

Само при спазване на мерките, ще се справим. Алтернативата е като Латвия – пълен локдаун. Само обектите от първа необходимост и аптеки да работят, вечерен час. Това се опитва да избегне Министерството на здравеопазването“, заяви Радев.

Президентът коментира и скандала с ЦИК. Аз мисля, че президентската институция се е отнасяла изключително сериозно към изборния процес. Записано е в Конституцията, че правомощията на президента и вицепрезидента при кандидатиране за втори мандат не се прекратяват.

Видяхте, че преди дни имахме най-сериозните хакерски атаки изобщо. Има много моменти и всички институции трябва да бъдат ангажирани с това. Хората не трябва да се разколебават да ходят на избори“, заяви президентът.

Радев обвини Борисов, че саботира ваксинационния процес.

„Г-н Борисов е време да даде ясен отговор защо саботира ваксинационния процес със своите лъжливи изказвания.“, заяви Радев, а на въпрос как го саботира, той посочи изказвания за изтекъл срок на ваксините.“

….

РАДЕВ, ОКОНЧАТЕЛНО ЛИ ТЕ ЗОМБИРА ХЕРО МУСТАФА!

Какви тъпотии плещиш, бе, не се ли чуваш? Къде живееш, бе, не виждаш ли омерзението на народа?

Нито Борисов, нито Филанкишията, саботира теб или ваксинирането, а НАРОДА Е ОМЕРЗЕН, ОТВРАТЕН ОТ ФАШИЗМА, КОЙТО НАЛАГАШ ПО ЗАРЪКА НА ОНЕЗИ НА КОИТО СЛУЖИШ!!! Виж си първо кретенския „екип“ и министри и после вменявай вина на всички останали! 

Направи и локдаун пълен, че най накрая тоя народ да излезе със сопите, камъне и дърве и да ви помете! Наглеци продажни! Отишъл пиарно в Спешна помощ да си прави предизборни пинизи и се прави на „спъсител“! Ай сиктир!

И, аре не говори за хакерски атаки, че си от нагъл по-нагъл! Точно ти да говориш за хакерски атаки, при положение, че ТВОЯ КРЪГ ПОРЪЧА И НЕ СПИРА ВЕЧЕ 20 ДНИ ДА АТАКУВА ХАКЕРСКИ САЙТА МИ „АФЕРА“, ЗА ДА ГО СРИНЕ, Е ВРЪХ НА ЦИНИЗМА!

Веселина Томова

«