« Върни се назад Публикувано на 15.06.2023 / 22:42

РАДЕВ ОБСЛУЖИ БУДА И ШИШИ С ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ИВАН ГЕШЕВ. НО ИМА И ПЛАН С, И ТОЙ СЕ КАЗВА ИВАН ГЕШЕВ!

Съвсем очаквано, президентът Румен Радев подпечата с указ освобождаването на магистрата Иван Гешев от длъжността „Главен прокурор на Република България“. LIBERTA.BG разговаря с първия държавен обвинител веднага, след като информацията бе медийно мултиплицирана. Иван Гешев демонстира пред медията ни неостъпчивост и заяви, че след като стопират работата на Прокуратурата по този безпардонен начин, при реализациятa на знакови дела с висок обществен интерес и международен медиен отзвук, вероятно визирайки „Барселонагейт“ и „Кюлчетата и пачките в чекмеджето на Борисов“, „битката ще се премести на политическия терен, а разкритията за корупцията имафията по високите етажи на властта ще продължат с пълна сила и във всички посоки“.

По информация от служител в чужда мисия, държавният глава Румен Радев е бил длъжен да подпише указа за освобождаването на Иван Гешев от длъжност, предвид сринатия му имидж от ОПГ „Пътя на копринката“ през последните две години. И нещо повече – ПП-ДБ са декларирали пред евроатлантическиите ни партньори, че пътят на България в Шенген и Еврозоната минава през импийчмънта на Румен Радев, който стопирал пълноценното сътрудничество и военна и логистична помощ към Украйна, но това било възможно единствено след като главният прокурор Иван Гешев бъде остранен от длъжност. Пред чужди мисии е заявено, че с това е запознат и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който им оказвал пълна подрепа и е в синергията с дневния ред на САЩ.

Всъщност, подкрепата и доверието за Бойко Борисов от страна на евроатлантическите ни партньори, като в случая пред медията ни бяха визирани главно САЩ и Великобритание, е с отрицателен знак, но от ПП са били убедителни, че не той, а партията му и гласовете им в парламента са от изключителна важност за приемането на подготвяния ЗИД на ЗДАНС и другите специални служби, с което да бъдат отрязани правомощията на президента и вменени единствено на Народното събрание и Министерски съвет, за да бъдат сменени председателите и директорите на дирекции с „наши хора“. При реализирането на плана, от ПП-ДБ е заявено, че ще се премине към дискредитирането на държавния глава Румен Радев с разследвания и обвинения срещу неговите престъпни консилиери в Президенството, стъпвайки на информацията в службите за ОПГ „Пътя на копринката“ и грандкорупцията при управлението на държавата от Николай Копринков „в сянка“ през служебните кабинети на държавния глава, което пък щяло отключи вратата за предсрочното освобождаване на Румен Радев от поста „Президент на Република България“.

План А е изпълнен. Иван Гешев е остранен от длъжност с указа на президента Румен Радев.

Предстои План B – импийчмънт на Румен Радев.

Но има и План C, и той се казва Иван Гешев. И реализацията му започва от другата седмица с осветяване на целия олигархично-мафиотски кръг, убиващ България и гражданите, в това число и с новите им „сламени клоуни“ от ПП-ДБ, които са ченгесарски проект на остатъците от ДС.

LIBERTA.BG залага на План C!

А ето какво сподели във Фейсбук Главният прокурор Иван Гешев, след като президента Румен Радев обслужи БУДА и ШИШИ:

„Няма по-важно нещо на света от истината.

Справедливостта е резултат от истината.

Дали тези “политици”, които изкривиха истината и несправедливо ме отстраниха заради думите “политически боклук, извинявам се за израза” – дали по този начин ще постигнат одобрението на хората?

Дали безогледното пренебрегване на фундаментални правни принципи и зачеркването на жизнено важни принципи като демокрацията и справедливостта ще бъде възприето от народа за нормално?

Битката за справедливост не е само моя лична битка, битката за справедливост е битка на целия български народ.

В името на Отечеството тази борба продължава!

Да живее България!“

Бог с нами!“

Стоян Тончев

www.liberta.bg

«