« Върни се назад Публикувано на 25.05.2021 / 18:32

РАДЕВ & НИНОВА & ГУЦАНОВ ПРОПИЛЯХА ВАРНА! НИНОВА НЕ ИСКА ДА ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ, А РАДЕВ РАБОТИ ЕДИНСТВЕНО ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ Г@З, ПАРДОН „ВТОРИ МАНДАТ“!

Корнелия Нинова – водач на БСП листите за Варна на предстоящите парламентарни избори. Втори в листата – Борислав Гуцанов.

Хахахахахаха!

Корнела ОЧЕВАДНО НЕ ЖЕЛАЕ ДА ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ, НЕЩО ПОВЕЧЕ – ДРАПА ДА ГИ ИЗГУБИ.

Апропо, драгата Корнела ходила и в Пловдив и се срещала с Георги Гергов /въх, уж голЕм неин враг!/ да договаря да води листата в Пловдив. Впрочем, коректно е да отбележим, че Гергов и рекъл – добре, даже и дал хора, не негови, а даже напротив – противници са му, само и само да е обективен. Корнела обаче – фръц, пръц, бегом за … Варна!

Трябва да си пълен самоубиец да се гушнеш точно с Борислав Гуцанов и да се набуташ водач на листа във Варна, където ЗАРАДИ ГУЦАНОВ БСП ГУБИ КАТАСТРОФАЛНО ИЗБОРИ СЛЕД ИЗБОРИ, СЛЕД ИЗБОРИ.

И губи, защото Гуцанов и циганите го знаят тук, че РАБОТИ В ПЪЛНА СИМБИОЗА С ГЕРБ, НЕПРЕКЪСНАТО, И ЧЕ ОТ КАКВОТО МОЖА, ПОКРАЙ ГЕРБ, НАПРАВИ ОГРОМНИ КИНТИ!

Трябва да се казваш Корнелия Нинова, за да пристигнеш гушната с Гуцанов във Варна и да си въобразяваш, че ще ти бъде простена тази МЕРЗАВСКА ЗАИГРАВКА! ТАКЪВ ШУТ ТЕ ЧАКА, КОРНЕЛО ВЪВ ВАРНА, ЧЕ БЕДНА ТИ Е ФАНТАЗИЯТА!

Нинова за ПОРЕДЕН ПЪТ ПРОПИЛЯ ВАРНА И Я ДАДЕ ЗА КУРБАН, ЗАЩОТО ОЧЕВАДНО МАЧЪТ Е НАРЕДЕН.

А В НАРЕДЕНИЯ МАЧ Е И ПРЕЗИДЕНТЪТ РУМЕН РАДЕВ, СТАНАЛ ПРЕЗИДЕНТ, БЛАГОДАРЕНИЕ ИМЕННО НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА И НА ПАРТИЯТА БСП.

Нищо, че Радев, със сегашното си служебно правителство, облизва унизително прокопиевските десносектанти, мислейки си, че те ще го направят втори път президент.

Радев е червеното отроче на Нинова обаче и няма как да избяга от това, какъвто и натовец да се прави и какъвто и русофоб да се бълва, че чак от русофобия се посра.

Позорно необичаният във Варна Борислав Гуцанов, който чрез едни други мръсни капии в БСП кадрува във Варна чрез служебното правителство на Радев, е татуировката на Румен Радев за Варна. Татуировка отвратително грозна, която няма как да изтрие, просто защото Радев е опериран от характер. Той се интересува единствено от собствения си г@з, пардон, от „втория си мандат“.

Да  позволиш Гуцанов да ти кадрува във Варна е нищо повече от това да пропилееш Варна, НЕуважаеми господин президент.

Радев 15-ти ден държи Варна с … ГЕРБ областен управител. С ГЕРБ ОД на МВР Варна, защото Гуцанов на аверката му Нинова е зинал с алчната си уста и иска всичко. А го иска не в ползу роду на Варна, а за ДА КОНСУМИРА!

Второто служебно правителство на Радев е стократно по-голям потрес от „надграждащото му ГЕРБ“ първо – герджиковското.

Варна, да ви е честита СИМБИОЗАТА ГЕРБ С БСП /КОРНЕЛА И ГУЦАНОВ/ ПЛЮС РУМЕН РАДЕВ!

Afera.bg

 

«