« Върни се назад Публикувано на 05.06.2021 / 15:49

РАДЕВ, НАЛИ ТЕ ПРЕДУПРЕДИХМЕ: РАШКОВ И АТАНАСОВ ЩЕ ТЕ СГОТВЯТ С ВОДЕВИЛА СРС-ТА

АФЕРА на няколко пъти предупреди „Зеленото чорапче“, „Момчето на повикване“ на американската каубойка, че новите му другари – Б. Рашков и Ат. Атанасов ще го сготвят с водевила наречен „незаконно подслушване“. Още преди три седмици беше ясно, че „изтичането“ на СРС-скандала става от кабинета на служебния министър на МВР.

Рашков, коя беше една от първите ти срещи, която уреди без да ползваш за контакт Елена Фичерова? С Бисер Борисов, заместник-директорът на ДАТО. Големи тайни операции ти е разкривал, толкова големи, че изпържихте Руменчо.

Рашков, защо прати „спеца“ по антики Ангел Папалезов да проверява кого са слушали в БОП-а? И той ли ти донесе със сензациите около ЗАКОННО прилаганите СРС-та, същите дето сега развяваха Бабикян и Хаджигенов, а вчера „контролирано“ от теб изтекоха в един сайт – пощенска кутия?

Каква сега е схемата – във вторник спецовете на Гешеф думнаха кабинета на Папалезов, а ти Рашков побърза да звъннеш на Митьо Бомбата, та чак го прати на крака в „Симеоново“ да спасява Папалезов. Ти пък после не спря да му уреждаш и сълзлив ПР, колко невинен и чист бил. Жив да го ожалиш, ама стари колекционери друго казват.

А Папалезов, пръв другар с Минеков от „триото“, дето сега е дуо, щото министърът не слиза от „Мерцедес“-а на културата.

Та, как така баш Митьо Бомбата, дето във вторник спасява Папалезов, петъчно пуща разпечатките, които е получил от…?! Ти кажи, Рашков, защото знаеш!

И как баш Бабикян и Хаджигенов, дуото от триото с Минеков, ги развяват в четвъртък в телевизията.

„Случайностите“ продължават – адвокат на Папалезов се оказва Минчо Спасов, актуалното (полит)другарче на Татяна Дончева, която също е от „Мутрите“. И как пък баш Настимир и Тихомир от „Мутрите“ се оказаха слушани, щото други няма?!

Та, ако не е ясно, да го повторим – Митьо Бомбата от една страна, а Бабикян и Хаджигенов имат едни и същи документи за законно подслушване, които са им дадени от един източник, на когото пък умишлено са подхвърлени, за да не се видят истинските безобразия. Анадънмо?!

Рашков, то даже Атанасов ти го рече в петък по „Панорама“ – проблемът е, че всичко е законно, щото ЗСРС дава възможност да се правят оперативни комбинации и да се слушат организатори на протести, които не са заявени в общината. Вярно, че Наско Гнома призна с половин уста, че преди 22-години са те изпържили, когато Костов те спъна и не позволи на Петър Стоянов да подпише указа ти за утвърждаване като главен прокурор, но това не отменя фактите, че изпържихте Руменчо.

Колкото и да се напъват, че са жертви – ни Манолова, ни Хаджигенов, ни Бабикян, ще видят повече Народното събрание, поне не и като депутати. Щото ти се вързаха на акъла да скачате, че били подслушвани незаконно.

Ами, не, всичко е било по правилата, щото Васил Божков сам го обяви – Мая идваше да иска „подкрепа“ през 2019 г., но я отрязах. Точно заради това службите са ги слушали, щото са дебнали Мая пак да поиска, а Насти и Тишо да идат да ги вземат.

Рашков, ченгетата най-мразят предателите и тези, които им се правят на страшни началници. Днес ти козируват – на теб и на Пламен Узунов, дето от двайсет дни се е преместил от „Дондуков“ 2 на ул. „Шести септември“, но утре ще пеят как сега слухтите и дебнете, за да захранвате с компромати Руменчо. Водевил…

Калин Спасов

«