Публикувано на 10.01.2022 / 7:52

РАДЕВ, ЛИЦЕМЕРНИКО, НАДМИНАХТЕ И БОКО В СХЕМАТА! НОВ „ДОБРИН МИТЕВ“ ЩЕ ТЕ ИЗХВЪРЛИ НА БУНИЩЕТО. ВАРНА НЕ ПРОЩАВА!

Безстрастният рецитатор Румен Радев, дето „връща държавността“ чрез своите проксита измамници, не спира да декламира, когато се изпъчи преди камерите как „бори корупцията“, как „продължава промяната“ и купища още булшит.

Обаче!

Това е пълна лъжа и лицемерие! И ако си мислите, че не е, то е още по-страшно – ако същият тоя вседържавник, който набута във Властта заедно с менторката си Херо Мустафа ПП-измисленяците, изхленчи, че нищо не знае, значи е тъп като гьон.

Сега АФЕРА да ви обади:

Боко е надминат по всички параграфи! И ако по негово време от всяка обществена поръчка следваше движение с определени проценти, то сега – затаете дъх! – ЗА ВСЯКА ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА СЕ ПЛАЩА ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

Аууууу, ще изпищят сега от „цвета на нацията“ на Радев – това е инсинуация, както пищят за всички разкрития на АФЕРА. Споко, тепърва предстои АФЕРА да ви изтипоса насраните гащи. Хладнокръвие и търпение му е майката.

Като стана дума за Схеми, другарят Радев на кого изпълнява прищевките, като набутва за областен управител ДБ преференциалната Стела Николова от село Царевци – община Аврен?! Интересно защо Аврен, а? Ами огледайте се за кметчето там! Още по-интересна е и връзката с Белослав, пак с кметчето. И хоп – троп – втори „Добрин Митев“ – областен управител на Варна – Стела Николова.

Лорерци, десносектанти, президентски съпруги, радевци я готвели и за нов кмет на Варна, ти да видиш и смешниците!

Верно?

А какво казва Херо Мустафа по тоя въпрос? Същата Херо Мустафа, дето за Коледа/Нова година изпрати на Иван Портних специална празнична кошница! Да не би и там ПРЕДВАРИТЕЛНО да е събрана парсата, а?!

Отсега куп бизнесмени и всякакви лица са набутани в списък за „отсрелване“ със закани как ще им се разкаже играта, като дойде новия „Добрин Митев“ за областен на Варна.

Верно?

Лореровци, радевци, може и да сте ходили прави под масата, когато Варна събори не само Добрин Митев, но и Иван Костов завинаги от властта, така че по-полека!

И да набутате Стела Николова за областен управител на Варна, това ще е една чудесна новина за България. Защото точно оттук ще тръгне фиаското ви. И ще бъдете изритани всичките от Властта – до един.

Заедно с ментора си Румен Радев, който Е ЛИЧНО ОТТГОВОРЕН за тая либерално-десносектантска-измамническа кочина, която натресе на България, лижейки задника на Херо Мустафа.

Давайте, балъци, набутайте се здраво.

И да ви е як пробития задник нататък!

Веселина Томова

Коментари 18 за
“РАДЕВ, ЛИЦЕМЕРНИКО, НАДМИНАХТЕ И БОКО В СХЕМАТА! НОВ „ДОБРИН МИТЕВ“ ЩЕ ТЕ ИЗХВЪРЛИ НА БУНИЩЕТО. ВАРНА НЕ ПРОЩАВА!”

 1. Зелените чорапи да не мисли че ще му се размине ще го търкалят по жълтите павета! След като тези се пратят по казаните за боклук!

 2. От Мис Канада до Баба Яга Рада , абсолютен бит пазар , повечето с висок процент амортизация, пуделчетата на каишка от задкулисието, долни леви траверси.
  Дариха амурската миризливка на Харвардският зоопарк , по предложение на един нашмъркан министър, за споделено къпане. Хигиена нулева, ирония на съдбата, честита баня, на тези педита от четворната гей дружинка, дето изпускат сапуна.

 3. Елементарни хора, елементарни приказки…. Елементарно, Уотсън!!! Безхаберие, сър! Некадърие, сър! Елементарно, сър! Просто или Прост Киро! Прост румен! А зад тях… Хероин!!! Но, Но пасаран!

 4. Не ми ли навява илюзията че прилича на едно постилане за бази и командни пунктове ? („здраве-охранителни“ имам предвид…)

 5. Раткоу Зеленчорапски и началничката му леля Хера ал Мустафа ал Вгъза трябва добре да знаят една мъдрост, която гласи следното: Not money, not funny.
  И понеже народът няма мъни, а фъни-то е на г-жа Стела Николова в онази работа и на др. Портних на жезълчето, г-жа Хера трябва вече да каже на подопечния си Раткоу, че наближава „The end“.
  А Раткоу ще и отвърне с песента на Васко Кеца: „Сбогом, сбогом, сбогом казах Щом така си решила ти, добре Сбогом, сбогом, сбогом казах И морето реве с пълна сила, Туй черно море…“.
  И не само Черно море ще зареве, а и Ст.Николова и изнасилвача на израелски камериерки, защото Народният гняв е гняв Божи.

  https://pesni.guru

 6. Мозъченият тръст на комунистите , Харвардските измамници като същински фокусници излизат с нестандартно решение, чрез меморандум да спрат галопиращата инфлация и високите цени на електроенергията и да строят Дунав мост 2.
  Отрядите на червеният терор с „иновативни“ предложения за назначаване на близки роднини по съребрена линия на Харвардските братя .

 7. Абе не е ли Варна във власта на оня евреин с кривата глава и още по-крива муцуна ?

  Щом той е уредил евреите да уйдурдисат далаверата с вземането власта от Харвардските менте българи, ами сега ще скуби, знае се че където са парите там виреят евреите .
  А после ментетата нали дръпнаха всичко годно, тоест доходоносно от министерството на КУРнелата и го дадоха на евреина – ами разплащане !

  Пък и той вложи в тройния ПП фалшификат хилядарки, за да получи милиони и министерство …

 8. Браво,Томова,извади им кирливите ризи на тези нещастници,наречени „управленци“.

 9. И купенипродяжни чужди телевизии да се изметат и националното радио всички са долни и гнусни предатели!

 10. На тази скрита лезбийка и намериха пост за неино нещастие ще е месец два че тези ще са изгонени с камани! До седмица две седмици почват протести до меесец след това тези са паднали че има много камани и сопи за тях! Народа изтрезня и идва народната любов да видят какво е протести и фигуранта да не си мисли че ще му се размине! Паднат ли тези ще има опашка пред прокуратурата и разследващите че са клептоманска секта прокопиев веднага ще се изнесе за страна която няма екстрадация!

 11. Тъмната арена, последният дон , кръстник на червената мафия, фамилията на промяната, кланът Харвард оглавява пирамидата на здравният фашизъм, измамници на промяната, РАДЕВ палячото е техният гуру. Тъмни дела, жажда за власт, фамилията на измамниците наредени на хубави държавни постове. Неограничена политическа власт и усилена пропаганда в тяхна полза. Братството на непочтените потънали в корупция, кражби и измами, жалки, подли с егоистични прояви. Изгубените илюзии на хората, цялата сган от хищни военни, алчни, безпринципни кариеристи и мекотели. Ниско волтови ,безмозъчни дебили и високо ниво на некомпететност.

 12. Хората изтрезняха от декември месец камани сопи и винкелите идват! да са ви здрави задниците сектанти! макар че масово са разбити от проникване джендъри смотани!

 13. До две седмици почва купона до месец два тези клептомани от прокопиевата секта ще се крият по мазета и тайни къщи а прокопиев вече си събирал багажа и бил на начален старт да бяга но не пропускат да грабят като за последно! от нова година до сега са харчили 9 милиарда по милиард на ден! за целия декември 9 милиарда не се знае за какво явно си пълнят сметките по чужбина!

 14. Госпожо Томова, адмирации за бойния Ви дух ! Само няколко месеца ни делят от края на това обречено правителство. Американците взеха цялата власт в държавата и инсталираха Кръстев и Прокопиев да я управляват. Има едно НО, обаче ! Първо, заложиха на възможно най-куците и дълбоко некомпетентни коне за управлението на страната. Второ, нито херо, нито началниците отвъд океана, познават народопсихологията на българина. Идея си нямат какво представляваме ние, като нация. Очаквайте до няколко месеца пълно фиаско, а някои хора ще се чудят в коя точка на света да се покрият. Инсталираха ни инфантили, шизофреници и измамници по-големи от Борисов. Не си спомням до сега, да е лъсвала толкова брутална некомпетенция от управляващите органи.

 15. Гнусен лицемер! Прост зелен чорап, заби в девета глуха дори и малкото останали независимост и демокрация в страната. Ще се плати за това.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *