Публикувано на 05.01.2022 / 11:09

РАДЕВ & КИРЧО ДОКОГА ЩЕ СЕ ЕБАВАТЕ С „АФЕРА“?! ГЕШЕВ ДА ПОДХВАЩА ГДБОП, ЩОТО АКО НЕ СА СИ СВЪРШИЛИ РАБОТАТА – ИЛИ СА ЛЕВАЦИ, ИЛИ СА ТЕ!

Цяла нощ сайта АФЕРА отново бе подложен на УМИШЛЕНА ПОРЪЧКОВА ХАКЕРСКА АТАКА!

Както е известно сайта АФЕРА бе подложен на брутални ежедневни поръчкови хакерски атаки в продължение на повече от месец по време на предизборната кампания за парламент и президент.

Атаките бяха безпрецедентни откакто съществува сайта, за което бяха платени огромни суми пари на изпълнителите – хакери.

Атаките безапелационно бяха свързани с публикуване на остро критични материали срещу управляващата власт в България в лицето на слушбашите на Румен Радев, както и критични публикации свързани с президента и подопечните му Кирчо и Кокорчо – ПП.

От снощи бруталните хакерски атаки срещу сайта АФЕРА бяха  подновени след като вече на власт са питомниците на Румен Радев – ПП.

След престъпното тероризиране на сайта АФЕРА, подадохме жалба до прокуратурата и бе образувано досъдебно производство по което започна да разследва ГДБОП.

До този момент резултата от така нареченото разследване е ZERO!!!

И опитите за заличаване на сайта АФЕРА стартира отново.

Очевадно за „Промяната“, начело на която стоят Радев и питомниците му Кирчо, Кокорчо и компания, е изключително важно АФЕРА да я няма, или да бъде тероризирана до степен да не може да върши работата си, а именно да изнася и осветлява истината за „новата“ власт.

Радев & Кирчо докога ще сте ебавате с АФЕРА?!

И какво точно целите? Да убиете всеки опозиционен глас на територията, за да останат само слугинските медии, които се подмокрят докато ЛЪЖАТ, обслужвайки ви?

Как си въобразявате, че като убиете всеки свободен глас, ще успеете да наложите диктатурата на безумията си!

Години наред единствена АФЕРА водеше свирепа война с Боко и компанията му, ВИЕ обаче го надминахте по наглост, арогантност и комплексарска простотия!

Гешев да подхваща ГДБОП, които явно си бъркат в носа и в други задни части, щото ако не са си свършили работата по разследването, значи са леваци, или са те!

Апропо, от няколко дни на атака са подложени и редакцията на „Труд“. И заради хакерски атаки срещу тях също беше образувано досъдебно производство, също без резултат.

Това, което позорно и нагло се нарича „промяна“, всъщност е мракобесие и терор срещу свободата на словото и всеки, който не ближе задника на Румен Радев и кирчовата му пасмина!

П.П. За блокирането непрекъснато на профилите ми във Фейсбук дори не отварям дума, те пък са „приоритет“ на ДАНС. От месеци съм подложена на тотален терор за да не мога да ползвам социалните мрежи, да не мога да изразявам позиция, нито да я разпространявам. Защото „промяната“ на лапачите и мошениците трябва да продължи безнаказано и ако може тихо, съвсем тихо!

Веселина Томова

 

Коментари 10 за
“РАДЕВ & КИРЧО ДОКОГА ЩЕ СЕ ЕБАВАТЕ С „АФЕРА“?! ГЕШЕВ ДА ПОДХВАЩА ГДБОП, ЩОТО АКО НЕ СА СИ СВЪРШИЛИ РАБОТАТА – ИЛИ СА ЛЕВАЦИ, ИЛИ СА ТЕ!”

 1. Когато някой го тури ИСТИНСКИ на властта, тя или реве или вие като вълк.
  Добре е, че има все още ХОРА, които го турят на властта без да им пука.
  Поклон, ХОРА!

 2. Бремена други не искаха да стане принцеса повреден плод дали казват истината

 3. Афера!!! Съвременната форма на ДЕМОНОКРАЦИЯ е толкова съвършенна в Изпълнително-наказателната си част че ОПОЗИЦИЯ НЯМА …и ако ИМА тя се счита за ТЕРОРИСТИЧНА!!!
  Как се казва…???ПЕРФЕКТНАТА БУРЯ е…това е ПЕРФЕКТНАТА ДИКТАТУРА!!!

 4. Гешев нищо няма да подхване, защото се е оакал от страх за бъдещето си.
  Кирчо, Курчо и Ратко не са спасителите на България, а поредните играчи.
  Боко също е омазан в собствените си л@йна.
  Време е Апостолът да се върне и да се възцари неговата Чиста и свята република.
  За да стане това 200-250 хиляди идиоти трябва да бъдат вкарани в затворите за по 20-25 г.

 5. В Казахстан властта паднала, заради повишаването цените на газа за битовите потребители.

  1. Бойко,о,о,о,о, върни се, досега бях само гладна, а сега и ми е студено.

  2. Мелина всичко е било подготвено да ме прецакат. отвличане Деси дете Ахмед атес ДАНС проблемът някои хора не искаха някакви си да стават принцеси по там тръгва най-големият проблем най-добрия вариант да прецакаш някой като го вкараш в огромни бели за да се запази кръвната линия както ми беше казано някаква си да стане кралица

  3. КАЗАХСТАН ГАЗ
   от 17 цента/30 стотинки/
   на цели 25 цента/43 стотинки/

 6. Parla Piu Piano…

  В изпълнение на КироКанадеца на канадски (френско-английски) с дразнещ български акцент…

  И Продължаване на Промяната в състава на действащите калинки и в начините им на крадене – по-нагли, по-безскруполни, и по-недосегаеми…!!!

  Дааа…!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>