« Върни се назад Публикувано на 12.06.2022 / 14:43

РАДЕВ, КАФА ОТ ИЗМИСЛЕНЯЦИТЕ ТИ „СТРАТЕЗИ“! КАТО ТИ СЛУШАМЕ „КРЪЖОЧНИЦИТЕ“ ВСЕ ПО-ЯСНО ЛЪСВА, ЧЕ ХАБЕР НЯМАШ ОТ РЕАЛНОСТТА И ЗА УЙ НЕ СТАВАШ!

„Стратегът“ на Румен Радев – Александър Маринов пред БНР:

Изборите са лош вариант, възможно е програмно правителство.

Какъвто и вариант да се търси на ново правителство в рамките на този парламент, това трябва да бъде по същество програмно правителство. Избирателите са се произнесли на изборите преди половин година и кардинално изменение на тяхната воля не бива да бъде допуснато.

Възможно е да има краткосрочно програмно правителство, което да се фокусира изключително върху овладяването на кризата, а не да обслужва политическите амбиции на партии и отделни личности. Всичко трябва да бъде открито и публично, за да се ограничат съмненията, че това е сделка с оглед на някакви облаги.

Предсрочните избори сега са лош вариант.

За да се случи програмно правителство, трябва минимум доверие:

Както взаимно доверие между тези, които биха го подкрепили, че няма да злоупотребят с тази формула, така и от страна на обществото. Не знам дали обществото ще е склонно да даде подобно доверие, зависи от редица обстоятелства.

Проблемът е не само намирането на необходимите 12 гласа, а с какъв аргумент ще бъде обоснована тази подкрепа за управлението. … Има разлика между напазаруване и постигане на договореност. Трябва да е ясно и открито заявена политическа позиция.“

Пяна ни излезе на устата години наред да осветяваме и показваме /мало/умниците на генерал Маринкин, иначе казано – Румен Радев и всичките му „кръжочници“ „стратези“.

Кухи лафове, общи приказки, тъпотии до шии, не трябвало избори, „експертно правителство“ трябвало и забележете! –„…. Избирателите са се произнесли на изборите преди половин година и кардинално изменение на тяхната воля не бива да бъде допуснато.“

Не бива да бъде допуснато?!???!

От кого не бива да бъде допуснато, бе?!

РАДЕВ, КАФА ОТ ИЗМИСЛЕНЯЦИТЕ ТИ „СТРАТЕЗИ“! КАТО ТИ СЛУШАМЕ „КРЪЖОЧНИЦИТЕ“ ВСЕ ПО-ЯСНО ЛЪСВА, ЧЕ ХАБЕР НЯМАШ ОТ РЕАЛНОСТТА И ЗА УЙ НЕ СТАВАШ!

Айде сега пусни и другия ти авер по кухота Осман Октай и панаира да бъде пълен.

Как пет години тиквата ти не узря, бе, как пет години не схвана, че си набъкал президентския си  кръг с куп некадърници, които те направиха за посмешище!

Afera.bg

 

«