Публикувано на 12.06.2022 / 14:43

РАДЕВ, КАФА ОТ ИЗМИСЛЕНЯЦИТЕ ТИ „СТРАТЕЗИ“! КАТО ТИ СЛУШАМЕ „КРЪЖОЧНИЦИТЕ“ ВСЕ ПО-ЯСНО ЛЪСВА, ЧЕ ХАБЕР НЯМАШ ОТ РЕАЛНОСТТА И ЗА УЙ НЕ СТАВАШ!

„Стратегът“ на Румен Радев – Александър Маринов пред БНР:

Изборите са лош вариант, възможно е програмно правителство.

Какъвто и вариант да се търси на ново правителство в рамките на този парламент, това трябва да бъде по същество програмно правителство. Избирателите са се произнесли на изборите преди половин година и кардинално изменение на тяхната воля не бива да бъде допуснато.

Възможно е да има краткосрочно програмно правителство, което да се фокусира изключително върху овладяването на кризата, а не да обслужва политическите амбиции на партии и отделни личности. Всичко трябва да бъде открито и публично, за да се ограничат съмненията, че това е сделка с оглед на някакви облаги.

Предсрочните избори сега са лош вариант.

За да се случи програмно правителство, трябва минимум доверие:

Както взаимно доверие между тези, които биха го подкрепили, че няма да злоупотребят с тази формула, така и от страна на обществото. Не знам дали обществото ще е склонно да даде подобно доверие, зависи от редица обстоятелства.

Проблемът е не само намирането на необходимите 12 гласа, а с какъв аргумент ще бъде обоснована тази подкрепа за управлението. … Има разлика между напазаруване и постигане на договореност. Трябва да е ясно и открито заявена политическа позиция.“

Пяна ни излезе на устата години наред да осветяваме и показваме /мало/умниците на генерал Маринкин, иначе казано – Румен Радев и всичките му „кръжочници“ „стратези“.

Кухи лафове, общи приказки, тъпотии до шии, не трябвало избори, „експертно правителство“ трябвало и забележете! –„…. Избирателите са се произнесли на изборите преди половин година и кардинално изменение на тяхната воля не бива да бъде допуснато.“

Не бива да бъде допуснато?!???!

От кого не бива да бъде допуснато, бе?!

РАДЕВ, КАФА ОТ ИЗМИСЛЕНЯЦИТЕ ТИ „СТРАТЕЗИ“! КАТО ТИ СЛУШАМЕ „КРЪЖОЧНИЦИТЕ“ ВСЕ ПО-ЯСНО ЛЪСВА, ЧЕ ХАБЕР НЯМАШ ОТ РЕАЛНОСТТА И ЗА УЙ НЕ СТАВАШ!

Айде сега пусни и другия ти авер по кухота Осман Октай и панаира да бъде пълен.

Как пет години тиквата ти не узря, бе, как пет години не схвана, че си набъкал президентския си  кръг с куп некадърници, които те направиха за посмешище!

Afera.bg

 

Коментари 23 за
“РАДЕВ, КАФА ОТ ИЗМИСЛЕНЯЦИТЕ ТИ „СТРАТЕЗИ“! КАТО ТИ СЛУШАМЕ „КРЪЖОЧНИЦИТЕ“ ВСЕ ПО-ЯСНО ЛЪСВА, ЧЕ ХАБЕР НЯМАШ ОТ РЕАЛНОСТТА И ЗА УЙ НЕ СТАВАШ!”

 1. „Майсторът“ мечтае за правителство Беров… Мултигруп продължава да трови ситуацията. Радев се е обградил с нещасници, но твърде вредни нещастници, които по всякакъв начин ни дърпат да си стоим в блатото. Мислех, че две щатски академии са избили от главата на Радев комунистическите клишета, но комунистът не бил човек, а желязо… пък от желязо как се прави човек? Мислех, че е виновна само червенокосата другарка, ама те били тандем.

 2. Уведомявам ген. Don Muño en tres mares don camino caminando, че dtxt започнах да пиша програми за програмни правителства с *уя си.
  За цената ще се разберем, само искам да помоля др. Нинова-Пзитанска да осигури нулев ДДС, защото програмата нулира всичко.
  Фирмата ми осигурява и зареждане с бензин за нисколетящи самолети у нас и в цяла Източна Европа с отстъпка 0.25 лв. за пълен резервоар.

 3. Как Мунчо Гадев Крадев – Шпаклата, да разбере очевадни и елементарни неща след като има само една единствена мозъчна гънка, и съответно и една единствена функционираща мозъчна клетка?!
  При това тази единствена мозъчна гънка е придобита, а не вродена, макар че да имаш само една мозъчна гънка в мозъка си, е меко казано обидно! И тази мозъчна гънка на Мунчо е придобита в резултат на близо 30 годишно непрекъснато носене на фуражката. От фуражката му е тази гънка, не от друго.
  Така че, ако обобщим: Мунчо Гадев е един много семпъл, много прост, ниско интелигентен и посредствен човечец.
  А тези от неговия „антураж“ са дори още по-прости и тъпи от него. И Мунчо им е нещо като цар – не случайно е казано, че в царството на слепите едноокият е цар. В дадения случай в царството на идиотите и глупаците, Мунчо е направо интелектуален корифей и гений!
  Шест години вече Мунчо не спря да каканиже неговите тъпи, скучни и лишени от всякакъв смисъл рецитации. Рецитира ли рецитира наш прост Мунчо… Най-вероятно тези рецитации му ги пишат идиотите от неговия „антураж“. Рецитации в стил вестник „Работническо дело“ от 1982 година.
  Каквото и да си говорим Мунчо Гадев не става за абсолютно нищо – толкова са му интелектуалните възможности, колкото и да се пъне и гъне. За 32 години никога досега не сме имали толкова интелектуално постен прецедент. Не че ония преди него бяха много стока, но Мунчо бие всякакви рекорди!
  Даже и за порно актьор не става – нали го видяхме в онази порно продукция с негово участие и с участието на две млади ромки. Май едната беше онази Мегз – кухата лейка с IQ = 1, която се прави на дизайнерка. Видяхме го, че не може да „вдига самолета“ и страда от dysfunctio erectum…
  За неговата Деса Простакеса пък коментарите са просто излишни. Сигурно е мръднала отдавна – и как няма да мръдне – кога простата, необразована селянка с незавършено средно образование, е виждала подобни луксове, кефове, разкош и екстри, които ползва сега. И които й ги плащат българските данъкоплатци, т.е. българската, проста, робска рая.
  Сега решила, милата, да става поклонничка на религиозния туризъм. Както се казва в народния фолклор – чула пръдла за Великден. И пак раята й плаща масрафа!
  По-цинично, безскрупулно, нагло, бездушно и егоистично семейство от Мунчо и неговата благоверна, едва ли има някъде другаде по планетата Земя!
  А българската робска рая да си ги носи на рамо и със здраве тия двамката. И некадърните хрантутници около тях!

 4. Абе Генчо, абе Гунчев! Знаеш, че си мой любимец, знаеш че чета по два пъти всичко написано от теб на този сайт, уважавам дълбоко идеите ти свързани с правото. Знаеш всичко това но днес малко прекаляваш. Постната скумбрия – Урсула и Курнела за гледане в кревата! Не си добре бе друже – вариабелното атмосферно налягане тези дни във Варна те е повредило нещо. Курнела в леглото ми – това няма как да стане. Преди беше трудно но сега в условията на победилата окончателно демокрация нещата са прости – сто лева и си вземаш по избор надувна компаньонка. Кеф ти блондинка, кеф ти брюнетка, кеф ти със спортна или с импозантна фигура – избор! А ти Курнела – няма как, готин,няма как. Тя смърди на смърт – убийцата на червената идея. Не искам дори и на статична снимка да я виждам. Гоня я отвсякъде! От съзнанието си – също! Заради нея изоставих много мои добри познати останали под нейните знамена – да не ги изброявам. Който не ме разбира да отиде и да види паметника на петимата от Ремс във Варна. Ако има сърце, мигом ще намрази Курнела. Червената идея е платена с живота на хиляди в това число и деца а е предадена от Курнела за кинти! Позор.

 5. Мдааам …, затова търговците въртят с пълна пара „търговията в храма“!
  Преди 2000 години Христос е намерил Сила и Воля, и е изгонил търговците!

  Материалното НЕ Е ЦЕЛ на човешкия живот!

  И ето сега търсят се 12 депутати „отговорни хора“ да подкрепят правителството на Киро, Асен, Корнелия, Атанас и Христо“ след като коалиционния Слави съзря ЗАПЛАХА за Родината си, за единството на българския народ и целостта на българската държава и се оттегли!

  12-те ДЕПУТАТИ на ПОЗОРА!
  Това ще бъдат 12-те депутати на най-големия позор в досегашната история на България!

  12-те изкушени от материалното благо ще бъдат записани с кърваво мастило в аналите описващи погубването на българския народ и държава!

  Да видим лицата им, очите им, фамилиите им, родът им излъчил тези жалки човечета депутати на позора, алчността и глупостта!

 6. ,,Vox populi-vox Dei“
  Бошлаф.

  Др. ОФ-е ,да ти покажа нещо за демокрацията ,а ?
  Може пък да не го знаеш …
  ,,Демокрацията е най -древната,архаична,примитивна и ,,варварска“ форма на политическа организация.
  Древните общества са били изградени върху демократичния принцип.Главните решения за съдбата на племето или дори на целия етнос винаги са се вземали колективно,на базата на общото мнение на пълномощните членове на обществото.Старейшините на родовете,воините,жреците,т.н. господари на огъня/домовладелците/ образуват стихийния ,,парламент“ на древните народи.“
  А.Дугин

  Те, ти сега и моето мнение-
  Тарикатите,мързеливците и мошенниците са били и са Пълномощниците на народа !
  Как са го постигали тогава,как го правят сега -няма никакво значение !
  Важното е друго – Тези ,които стоят на топло до огъня решават съдбата на етноса !!!
  Това е Демокрацията.

  Венсеремос.
  П.Пис
  Аз, затова си падам малко монархист,защото там най-силния раздава шамарите…
  Еднолично.
  Като Борис lll след 1934 г. – без партии и профсъюзи !!!
  И какво станало ?!

  1. Пусни си филма „Езоп“! Калоянчев е великолепен, а истинската демокрация е представена по най добрия начин. Това, че има роби да не ти прави впечатление!

   1. Забравих! При истинската демокрация, няма начин да гледаш Урсула фон и прочие и др. Нинова другаде, освен в кухнята и кревата

   2. Благодаря,гледал съм го и препоръчвам !
    Той е пълна ДЕСЯТКА в контекста на написаното по-горе.

  2. Бачо Венсеремос ,ти въртиш сучиш все за твоята дрислива демокрация ми говориш ,ще извиняваш за израза .Аз понеже се занимавам със древната история на света и във частност Българската .Ще ти кажа каква е била елинската и римската демокрация . Парламен -сенат или други подобни политически и държавни форми на управление .Управление което се основавало на разврата ,содомията ,зоофилията на превратите , отровите на педерасите и на лакомията за пари и превземането на чужди територии и избиването на цели народи по тогавашният древен свят .За разлика от твоята демокрация във древната Бълхара е съществувала истинската демокрация ,която се е основавала на духовното начало ,а не на лакомията за пари и власт .Ти чувал ли си за Колобрите ,това са били съветниците на Кана ,това е било народното събрание във древната ни държава .Те Колобрите са взимали важните решения във държавата и Кана ги е изпълнявал без възражения .Във древната Бълхара не е имало педераси содомити ,зоофилистици и друга подобна измет деградираща народът Български .При древните народи на средна Азия е заложено духовното начало и възпитанието на младите хора във него .А твоята дрислива демокрация още от началото на създаването си е залагала на войните з територии секс и разврат , И не са се променили до ден днешен .Сега за твоята Монархия ,коят ни донесе три национални катастрофи предизвикани от фамилията на Кобургите начело със последният от тях цар Борис трети .Тази фамилия освен националните катастрофи ни натресе и още три милиарда златни франка репарации който нашият народ изплащаше на Франция Англия ,Гърция и Югославия до 1974 година .Натресе ни и още отнемането на 60 хиляди кв км отнети територии и загубени две световни войни благодарение дружбата ни със Германците . И сега пак сме със Германците за трети път благодарение пък на твоята демокрация и пак ще загубим но този път завинаги .И накрая ще и дам факти как монархът цар Борис трети избиваше инакомислещите и то със зловещ геноцид срещу народа си .Тук няко предложи книгата на Славчо Трънски Неотдавна ,така се казва тя ,аз я имам мога да ти я пратя да я прочетеш ,във нея пише и за твоят кашкавал като са посочени факти как се е произвеждал той и кой го лапаше от него без да плаща .

   1. Не сме само ние с германците, офеецо!!!
    Пак лъжеш, дъртако.
    Кой на кого построи газопровод през морето, к*р въшлив?

 7. Комунистите се разшаваха , мамицата им.

 8. Разбирам защо се страхуват от нови избори,
  защото на следващите ще потънат в небитието.
  Колкото повече стискат властта, толкова повече ще намаляват гласуващите за тях.

 9. Страх ги тресе от нови избори,защото народа не ги иска! Ще обърнат всичко с главата надолу ,но ще направят всичко възможно избори да няма!

 10. След като е допрял до Октай и Маринов да го съветват, това означава, че Радев е в незавидно положение. Явно е стигнал до вярното заключение, че се е обградил с некадърници от младежките и офицерските си години. Всеки политик трябва да знае, че:
  1. Точните анализи изключват ЕМОЦИИТЕ.
  2, Професионализмът изключва ЛИЧНИТЕ ОТНОШЕНИЯ.

  На Радев все по-трудно ще му бъде да изпълнява задълженията си, защото не знае как да привлече истински експерти. Грешно е да ги търси от кокошкарските им изяви по медиите, а още по-гпляма грешка е да ги търси на база лични пристрастия.
  Кадърният ръководител успява САМО и ЕДИНСТВЕНО, ако има таланта да се обкръжи с истински можещи експерти.
  Ако знае г-н президента колко много не знаят за бъдещето неговите приближени, сам ще си подаде оставката. А то бъдещето е ясно, стига да може човек да го предвиди аналитично. А то БЪДЕЩЕТО на света въобще не е розово.
  Има възможност България да се спаси от предстоящия СВЕТОВЕН ХАОС, но неговите съветници не го предвиждат, камо ли да очакваме да знаят начина за спасяване на държавата,
  Това е!

 11. Агент „Майстора“ възкръстна отново. През 90- яко я беше закъсал с хазарта. Взеха му и апартамента. Но нали е бившо ченге– реновираха го.

 12. Разликата между демокрация и диктатура е, че при демокрацията си губиш времето с гласуване.

  1. Диктатурата е страшно необходима, за налагането на демокрацията!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *