« Върни се назад Публикувано на 21.10.2021 / 17:07

РАДЕВ И КРЪГА МУ ЗАД АТАКИТЕ СРЕЩУ „АФЕРА“ И НЕУДОБНИ НЕМУ МЕДИИ И ФИГУРИ. СЛЕД КАТО УДАРИЛИ НА КАМЪК ДА ОТКРИЯТ НЕЩО В „ОПЕРАТИВНИ РАЗРАБОТКИ“ МИНАЛИ НА ПСИХО ТЕРОР С ЦЕЛ „ДОКРАЙ“

Бруталните хакерски атаки срещу сайта АФЕРА, стартирали от 7 октомври т.г., продължават без прекъсване. Това, което правим, за да задържим сайта „на крака“ е професионална тайна, но ни коства огромни усилия.

По случая бе заведено досъдебно производство от прокуратурата, а разследването се води от ГДБОП. Днес бяхме разпитани от бопаджиите, на които бяха предоставени всички материали, които могат да помогнат на разследването.

Междувременно, брилянтни източници на АФЕРА, базирани по високите етажи на Властта и службите, ни довериха, че нишката към атаките срещу АФЕРА и останалите медии, които бяха подложени и в момента са подложени на хакерски удари – Труд и Пик, води към Радев и Кръга му.

В началото за да бъде неутрализирана АФЕРА и Веселина Томова се е обмисляло да бъде поставена на „външно наблюдение“ и „пълен контрол“ за да бъдат установени източниците и на информация. Заедно с нея на „външно“ е трябвало да бъдат поставени и близки лица до Томова. След като обаче Веселина Томова ги „хваща в крачка“ и гръмва в сайта АФЕРА с публикация за онова, което готвят, се отказват.

Впоследствие е започнато ровене в масивите на службите дали Томова, както и автори на АФЕРА и други лица, и журналисти, които пишат остро и критикуват управлението на Радев и правителството му, протичат по „оперативни разработки“. И там са ударили на камък и се преминава към вариант – брутални хакерски атаки за да може сайта да бъде свален.

Няколко дни след сайта АФЕРА на същите брутални хакерски атаки са подложени сайтовете на Пик и на Труд.

Вчера Николай Бареков, който е автор на сайта АФЕРА, бе подложен на фейк линч и стана обект на абсолютна лъжа, тиражирана от сайта на Атанас Чобанов.

Според брилянтните източници на АФЕРА всички от кръга на Томова, които са маркирани като заплаха за властта на Радев, са посочени като мишени.

Целта на атаките била психо терор „докрай“, „без никакво отказване“.

Хакерските атаки са изключително скъпо мероприятие, още повече че към сайта АФЕРА те не спират вече 15 -ти ден.

Това е положението.

От тикви на зелени чорапи. Разлика – никаква.

Afera.bg

«