« Върни се назад Публикувано на 17.07.2023 / 17:31

РАДЕВ Е ПРОВИЦИАЛЕН СКОТ. ЛЕСНО МАНИПУЛИРУЕМ КАКТО ЗА ЖЕНИТЕ, КОИТО СА МУ ПАТОЛОГИЧНА СЛАБОСТ, ТАКА И В ПОЛИТИЧЕСКИ СМИСЪЛ

Проблемът на Радев е, че е провинциален скот.

Престоят му на жълтите павета не го промени, напротив доразви всичките му провинциални  характеристики. Като на тия с джуките.

И както сами видяхте не друг, а точно той стана причината за настаняване в голямата политика на лица, които и според действащата Конституция не трябва да са там. Последствията все още предстоят!

Радев никога няма да възмъжее, защото освен и само мъж на жена си той няма базови знания за този свят. Затова е лесно манипулируем както за жените, които са му патологична слабост, така и в политическия смисъл.

Да нямаш грам съзнание, че като правиш квазиобщности всъщност убиваш собствения си народ, това е потресаваща простотия. Освен ако не е напълно съзнателно действие.

Много скоро очаквайте надпис върху пилона на Рожен: „Дарение от Америка за България“. Както и след още малко време на този пилон да се развие турското знаме, както се е развявало точно на тия поляни много дълго време.

А защо не и…

Николай Марков

«