« Върни се назад Публикувано на 16.07.2023 / 12:22

РАДЕВ ДА ГОВОРИ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ, Е НЯКАКЪВ ГИГАНТСКИ АБСУРД. РАДЕВ ДАДЕ ПОРЕДНИЯТ ОСТЪР ТЛАСЪК НА БЪЛГАРИЯ КЪМ САМОУНИЩОЖЕНИЕ. КАТО ПОДАРИ ДЪРЖАВАТА НА СЛУЧАЙНИ АФЕРИСТИ

Радев с поредния бисер: „Украйна настоява да води тази война. Няма МВР, няма българска армия, знаете, че във военно положение всичко е едно и това е националната сигурност на България.“

Не е смешно, драги зрители!

Радев говори за национална сигурност. Няма да изброявам какви не гафове, а предателства направи Радев, които са в тежко противоречие с каквато и да е доктрина за национална сигурност.

В главата му е много сложна каша. За съжаление заблуждава някакъв контингент от объркани русофили и националисти, че нещо се опъва на глобалния атлантически фактор. Тоест, че нещо е много смел и прави действия по съпротива срещу глобалния натиск.

Няма такова нещо, човекът практикува по пет минути популизъм на ден…

Радев хаотизира държавата. В момента всички партии са настръхнали от страх, никой не знае какво идва срещу нас, и всички разбираме, че нямаме ресурс и сили да се справим. Да се справим с това, което се задава. А то е отчайващо неизвестно.

Радев въведе държавата в чудовищна криза.

Радев е колективна проекция на българската невъзможност да излъчим силен и умен лидер. Излъчихме конструктор на бедствия!!

България е като хартиен тигър, който крачи смело напред и назад в клетката си, с една побърканост, че прилича на истински тигър, но в действителност е форма на упадък.

Радев да говори за национална сигурност, е някакъв гигантски абсурд. Радев даде поредният остър тласък на България към самоунищожение.

Като подари държавата на случайни аферисти.

Калина Андролова

«