Публикувано на 29.04.2021 / 15:52

РАДЕВ ГОТВИ СКАНДАЛНАТА ДЕНИЦА ЗЛАТЕВА ЗА СЛУЖЕБЕН МИНИСТЪР НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ. ПРЕПЛЕТКИ: РАДЕВ – КИРИЛ ДОБРЕВ – ГЕРБ

Радев готви скандалната Деница Златева за служебен министър на външните работи.

Протеже на Кирил Добрев изненадващо каца в служебния кабинет, който е подготвил Румен Радев. Самата тя се похвалила в приятелски кръг за предложението.

Деница Златева бе вицепремиер в предишното провалено служебно правителство на Радев. След изтичането края на мандата тогава, Борисов  публично й предложи да остане вицепремиер и в кабинета Борисов-3. Тогава на Изпълнително бюро Златева заявява, че иска да приеме поканата. Запознати казват, че ченетата на партийното ръководство увиснали от наглостта й.

Последвала бурна реакция – да избира дали да напусне БСП или да отиде в кабинета Борисов. Червените имали горчив опит с предателството на Костадин Паскалев, за който разбрали от медиите, че министър в кабинета на НДСВ и ДПС през 2001. Златева се разревала и го ударила на молба, но в крайна сметка острата реакция я спряла. Прибрали я да работи на Позитано.

Името й се забърка около делата за източването на НДК при Мирослав Боршош, с който се сближила неимоверно и в чиито ресор бе двореца по време на мандата й. Не е ясно какво става с делата там.

През миналото лято Златева е уволнена от апарата на Позитано 20, защото вместо с международна дейност постоянно ходела да говори срещу БСП и ръководството по чуждите посолства. На обилни обяди и вечери се оплаквала колко са назадничави са социалистите заради отказа от „Истанбулската конвенция“ и позицията по Македония, звъняла и по чуждите партии и в Брюксел да топи партията си с антибългарски изказвания.

И тук идва интересното – веднага след уволнението й е назначена на висок пост в държавно енергийно дружество под контрола на ГЕРБ, където вече половин година е на тлъста държавна заплата.

Интересни преплетки се случват между Радев-Кирил Добрев и ГЕРБ. Интересно служебно правителство идва с олигархични и следствени връзки.

Марин Тодоров

Коментари 56 за
“РАДЕВ ГОТВИ СКАНДАЛНАТА ДЕНИЦА ЗЛАТЕВА ЗА СЛУЖЕБЕН МИНИСТЪР НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ. ПРЕПЛЕТКИ: РАДЕВ – КИРИЛ ДОБРЕВ – ГЕРБ”

 1. Г-н А.Спасов, може би не четете с разбиране.
  Ясно пише: „Какво РЕАЛНО направи президента Радев за ПОДОБРЯВАНЕ живота на българските граждани?!“

  А не имагинерно да предполагате и да ЖЕЛАЕТЕ нещо в… бъдеще време
  – какво може да направи едно служебно правителство било то да УПРАВЛЯВА и ЕДНА ГОДИНА,

  за да защити националният интерес и прочие, както на Вас ви се иска,
  ако НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ ЗАКОНИТЕ в държавата?!
  Ами нищо.
  ……………………………..

  Президента Радев имаше на разположение 5 ГОДИНИ,
  през които можеше да инициира, поне един РЕФЕРЕНДУМ допитване до народа – за да ПРОМЕНИ примерно, поне ДВА ЖИЗНЕНО ВАЖНИ ЗАКОНА за българската нация.

  1. Закона за здравеопазването – където сме първи по смъртност!

  Болниците да НЕ бъдат търговски дружества, както е реформирана българската здравна система по американската търговска система. Питайте управлявалите в 1999 г. приели промените.
  ………………

  2. Закона за образованието – където ставаме все по-последни по грамотност!

  Училищата, университетите да НЕ се издържат с „делегирани бюджети“, за които е важно правилото:
  „Имаш учащи се – имаш пари!“
  Ама дали са грамотни или не – не е важно… Питайте управлявалите в 2001 г.
  …………………….

  Тези ДВА ЗАКОНА, г-н А.Спасов са най-висшият НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС!
  Това са интересите на българските граждани и на България, за да съществува!

  И други закони има за промяна.
  Помните ли, как се извършваха реформите във всички сфери на обществено-икономическият живот на България?!
  😉

 2. Явор Дачков, „Гласове“:
  „Спомням си, че една от основните задачи на първото служебно правителство на сегашния президент бе да неутрализира опитите на Турция да влияе върху изборния процес. Радев бе привикал всички служби на спешно заседание. Беше направил и остро изявление срещу Турция и май бе изгонен турски дипломат. Днес под одобрителния му поглед вратите за такава намеса се отварят широко и с размах на глупостта в небивал размер.
  За да бъде справедлив президентът Радев, ще трябва публично да се противопостави на безобразията и на това Народно събрание, което ударно променя Изборния кодекс в навечерието на нови избори и в услуга на две политически сили – ДПС и ИТН – без никакви скрупули. Да не говоря за останалите им безумия по комисии.
  Румен Радев мълчи, въпреки че тези безобразия се случват вече втора седмица. Както удряше ГЕРБ, така ще трябва да удря и сегашното мнозинство около партията на Трифонов…“

  1. Президентът Р. Радев, в най-скоро време ще има Втора историческата възможност да постави началото на възраждането на България.
   Но ако отново заложи на утвърдените лешояди от НДСВ, СДС или на номенклатурата от БСП – в стил „Герджиков-2“, много бързо ще се озове при тях – на бунището на историята, презрян от всички излъгани българи, които повярваха в него, че може да спре 30-годишното разграбване на България и геноцида над българските граждани.
   И никакви заигравания с „новите“ политически субекти, повечето от които „стари чанти“ в политиката, няма да му помогнат за евентуален втори президентски мандат.

  2. Г-н А.Спасов,
   избройте молим Ви три неща, които направи президента Радев за (!) реално ПОДОБРЯВАНЕ живота на българския народ, за да го подкрепим за втори мадат?!

   В рамките на правомощията, които сега му дава действащата Конституция на РБ, разбира се..

   п.с. Говорите за „възраждане на бг държава“ – на три морета ли?
   😉

   1. Ами според мен, е доста просто:
    В предстоящото служебно правителство да назначи за министри достойни хора, доказани професионалисти, които милеят за България и за „добруването“- както ви е си изразявате на българския народ.
    Или да поставят:
    1.На първо място, интересите на България и на българските граждани!
    2.На второ място, интересите на България и на българските граждани!
    3.На трето място, интересите на България и на българските граждани!
    А не да слугуват на чужди държави и на чужди интереси – било на САЩ, на ЕС, на Русия или пък на Турция.

 3. За мен няма никакво значение кой е външен министър.
  Важното е България да има такава външна политика,та винаги да е на кирия…

  Американски туристи в България и руски газ за Сомалия …
  За сега така вървят нещата…

 4. С неправилни движения и назначаване на неправилни хора, Радев ще си отреже сам главата и никой няма да го припознае за това, което иска да се изживява – президент, избран втори път. За това, без глупави постове, Радев ще назначи истинско експертно временно правителство, не толкова глупав да пълни временния кабинет с нелицеприятни или отвратителни хора като тази свинеподобна твар. Радев, е всичко друго, освен тъп. Предполагам, че ще бъдат избрани опитни и вече били в нормални кабинети хора, отдавна излезли от оборот като миловидния симпатяга – пенисист, леко крайната Инджова, но също симпатяга, Минеков, някое свръх интелигентно турче като Октай(този няма да бъде назначен, но ще е от този сорт), Коцето Паскалев… Трудно се отказва на това да си зам.премиер, по било то и на служебен кабинет, другари.

 5. Днес ме попитаха, каква е разликата между Деница Сачева и Деница Златева?
  Отговорих: Ами, във фамилията .

  1. Какво точно знае и може? Като и гледам бузките -май само да папка , независимо от чия копаня!

 6. Не са важни хората, а действията(политиките). Прeдишнoтo cлужeбнo прaвитeлcтвo нa Рaдeв начело с Дуфалака Герджиков бeшe бутaфoрнo, Aкo Рaдeв пaк нaпрaви тaкoвa прaвитeлcтвo, щe cи вкaрa aвтoгoл и щe падне от коня. Трябвa прaвитeлcтвo нaчeлo, нa кoeтo дa cтoи чoвeк c тoпки, който да извади кирливите ризи на управлението на Тиквата и да разчисти институциите от МИЛИЦИОНЕРИ преди следващите избори…

 7. Златева яко е обвъзана с Румяна Бъчварова и Боршош. В службите има натрупана информация за ролята и в схемите в НДК. Както и за Румен Гълъбинов дето го гласят за Икономикатаима доста неща. А Мартин Захариев е яко оплетен със рекламата и с Виваком и с Деси Радева. Шоу и скандали по президентски!

 8. Радев като разбрал, че Деница Златева редовно е духала на Банкянския айдук , веднага се отказал да я назначиза служебен премиер.
  Щял да търси някоя по-скромна, която не е духала на Тиквун.

 9. Тикво, стягаш ли се ?
  Сатаната те очаква на рогатия си к*р с нетърпение ?

 10. Чета с интерес новините от БГ политиката :
  – имаме Дон Рапон – български чорбаджия феодал (виж.Ботев – Хайдути)
  – имаме Пророка Джолан – турски бей феодал (виж.Ботев – Хайдути)
  – имаме Социалисти ( виж . Ленин за широките социалисти капиталисти)
  – имаме Широки Капиталисти от ДБ , Мутрите и т.н ( широки – щото са отворили бузките на всички страни , за разлика от Западните , Китайските и Руските Национал – Капиталисти и Национал-Социалисти – Германски модел )
  – имаме ВМРО = СИК – Петрич
  – и имаме Славчо Чалгата …. който НЕ се е определил Какъв е – само знаем че идва с едни лимузини за по 250 000 лева да „спасява“ Българите
  ………………………… …………..
  И НЯМА Нито Един Християнин :))))

 11. Ако Генерал Радев направи кабинет в стил и модел „Герджиков“, веднага за мен става Радев ШУНДАТА.

 12. Радев довърши БСП с третия мандат.Ако върне мандата Нинова – зле, ще я обяви Тиквата за страхливка, ако не го върне – още по зле, всички ще я наритат, както Герб, защото и БСП никой не я ще.
  Всъщност не е сигурно, че Радев ще е кандидат на БСП,той е само една номинация, отделните организации на БСП ще си издигнат други и ако Нинова получи най много номинации, тя ще бъде.
  Любопитно дали ще издигнат нея, като толкова я обичат.
  Би трябвало да издигнат нея, а не льотчика.
  Който съсипа партията им.

  1. Как точно всички ние разбрахме за решението на ИТН. Лидерът на партията драсна два реда във фейсбук, в които съвсем лековато, почти клюкарски подхвърли името на кандидат-премиер – една уважавана дама, която той изпрати с чисто куриерски функции при президента. Това е проява на неуважение от страна на Слави Трифонов – както към собствените му хора, така и към неговите избиратели. Той възприе борисовото поведение на диктатор, който желае да говори единствено в строго контролирана среда – сам да си задава въпросите, сам да си отговаря, сниман от личната си пиарка /пиар/. За съжаление се действа точно по същия начин като ББ, а претендира да иска да събори модела “Борисов“. Аз лично не одобрявах тази тактика на Трифонов преди изборите, но се надявах да се промени след тях. Не просто не се промени, а стана още по-гротескно. Слави е добре изолиран в своя свят, в който друго просто не съществува. Няма чужди мнения, няма сблъсък на погледи, няма въпроси. Тъжният ми извод е, че Слави и Бойко си приличат по това, че са трагично спрели своето лично развитие в 90те години на миналия век. Сърдити старчета, които ни се карат в монолози от собствените си бункери. В този стил няма бъдеще.
   ………………..
   Много са нещата за оправяне, няма спор. Но за мен лично има една важна кауза, която няма да спра да повтарям: Простащината е по-добре организирана престъпност в България. Некадърници с претенции за експерти, неумеещи да подредят повече от три думи в изречение, налагат своя интелектуален стандарт над цялото общество.
   Това е кражба в бъдеще време – защото създаваме нови поколения, които растат с порочната идея да станат успели в живота простаци.
   Р.Бимбалов
   ………………………..
   Може да се предположи, че в момента в ИТН текат процеси, които да свалят от пиедестала болния и непредсказуем Сл.Тр. като недоволството от него в групата му е очевадно защото той с поведението си и разкритията около него става бариера за победата на тази партия в извънредните избори. Едва ли някой ще му прости, че може да загубят руската рулетка при положение , че с БСП щяха да демонтират шайката. В този смисъл е възможно и разцепване на парламентарната им група като част от нея може да подкрепи правителство на БСП. Това би могло да означава, че има шанс за кабинет, който да не допусне такъв да бъде съставен от президента Радев.
   Цесекар

 13. 1.Деница Златева е повече човек на Бойко, отколкото на К.Добрев, нали той държа мъжа й Венцислав начело на КЗЛД, даже след като му изтече мандата. 2. Много ще станат хората на червената върхушка в кабинета на Радев, защото гласят плейбоя Мартин Захариев за министър на туризма, за него лобирали Моника Станишева, В.Златев и дори Ангелкова. Явно има какво да се замита по концесиите. 3. Червената Светла Бъчварова се готви за МЗХ, ракета носител Гриша Ганчев и зърнарите 4. Министър на образованието проф.Ал.Маринов, бивш зам.председател ма БСП

 14. Слави Малкия Рапон дето Дон Рапоне го готви да стане Биг Рапон ,
  предаде България в Сряда и взе сребърниците ……..
  …………….. ………………… ……………
  Браво на Цоло Вутов и Николай Вълканов …… Разцепиха България по Македонски ….
  ………………
  Обаче колелото се върти от пармак на пармак :)))

 15. Радев е масон, както още трима от президентството, вкл.и служебният премиер, който щял да предложи.По дефиниция за всички масони интересите на ложите са над всичко, вкл.и над държавните на страните, в които действат.Срамно е за нацията, че един масон определя съдбините й.
  Каквото и да е служебното правителство, то ще се провали с трясък и ще докаже на всички, че размахващият юмруци льотчик е пълна нула и не помага на нацията, а е особено вреден тумор.

  1. Радев може и да е масон, а служебното правителство да се провали с гръм и оглушителен тррясък, но винаги в з@дника на Тиквата.
   Всичко това няма да попречи на разлгането на ГЕРБ и на паническото спасение на членовето на тази групировка.
   Радев ще е президент за втори път, а Бойко Борисов първо ще е клиентна бай Ставри, а после на Сатаната и ще седи на рогатия му к*р за вечни времена, а наоколо само шайкаджии, които ще въртят яки свирки на дяволите.
   Боко вече е загнил и то сериозно.

   1. Аз прекрасно разбирам, че Тиквата е гаден, ама ти не можеш да разбереш, че Льотчикът е същият.

 16. Не мога да разбера, защо трябва да се назначават зА министри все едни и същи гнили ябълки. Ябълки в една касетка загниват колкото да са здрави, даже една да е поизгнила. В територията има много народ, който е специалист в своята област, без да има каквито и да е пристрастия. Защо тук се приема, че политик е професия. Има хора, които целия им трудов стаж мина в парламента или под форма на „компетентни“ политици.
  България трябва да започне да се управлява, от хора аполитични но специалисти в своята област и най – вече родолюбци, за да се промени нещо! А това без кървава революция на площада не става. Само след такава нещата могат да се променят. Не знам колко тъп трябва да е човек, зА да гласува доброволно за нещо уж „създадено“ от някой като Тиквата, а още по-малко от Трифонов. Та той в собственото си шоу се чудеше какво да прави, когато насреща му имаше гост с коефициент на интелигентност около средния. Те истински умните го избягваха!

 17. На долен отгризник, тва може да рендосва не само зеленчуси, но и чамов иглолистно беров МАТРИЯЛь.

 18. Най-голямата подмяна, която се случва в момента е мантрата, че партията на Слави е партия срещу статуквото. Точно обратното.

  ДПС стои зад Слави Трифонов и който не го е разбрал все още наистина няма понятие от българска политика.
  Гласоподаването за него с идеята за протестен вот е непростима наивност, а очакването, че скалъпената му партия е създадена, за да донесе промяна е глупост.
  Обратното – „Има такъв народ“ е създаден с идеята да не се променя нищо, както впрочем и става пред очите ни.

  1. Сарая стартира проекта „Няма такава държава“ преди местните избори.
   „Има такъв народ“ прокси на Доган и Пеевски?!

   Партия „Има такъв народ“ е сочена като прокси на Ахмед Доган и Делян Пеевски и може да управлява след предсрочния вот, ако стане първа политическа сила, без да влиза в коалиция с ДПС – по модела на ГЕРБ след 2014г.

   1. Имате ли доказателства за това коео казвате? Ако не знаете че това е клевета.

  2. Дайте доказателства за думите си, защото звучат несериозно и със съмнение че сте трол на герб

 19. „Имах вродена способност да изписвам на лицето скритите черти на портретувания. Не зная как го правех — рисувах само това, което виждах, — но зная, че тази способност ме ликвидира.

  Хората не искаха скритата им низост да излиза наяве. Човек може да ти се усмихва, да криви лицето си и да те мами, но портретът няма тази способност.“

  О. Хенри
  „Една нощ на Шехеразада в Ню Йорк“

 20. Каква мощна челюст, какъв сурат, как ли Кирето я мляска тази, впрочем то и неговия сурат е маймунски, така че …

  1. Коментарът ти е точен, ясен и напълно изчерпателен, затова се приема с пълно единодушие. 🙂 🙂 🙂

 21. Тази булка със странна физиономия Деница Златева, същата ли , която ходи на тайна среща с Бойко Борисов зад гърба на Нинова?

  1. Тази кифла мога евентуално да я назнача за пазач в боулинг или на някой строеж.

  1. Тя бе активен поддръжник на Истанбулската конвенция, не се самоотрекла от нея като типичен Соросоид – менте дори като либерал. ( Нормален либерал е опозиция на консерватор, но Соросоид е джендърно захабен либерал с аморални и анти – български измерения. Затова лица, свързани с Ист. конвенция, са вредни и не бива да се назначават на каквито и да е държавни постове.) Когато една от чертите на лицето е черна като посочената, то лицето не е лице за народна работа. Десетни Соросоиди във властта го доказват с поведението си – лично и с дела: продан на история, продан на държавен интерес, морална поквара от безбрачен секс до поддръжка на педерастки и всякакви такива Содомски демонстрации. Ист. конвенция върши работа за тест за надеждност на политици, показва ненадеждността им, ако не са се отрекли публично от нея. Аргументът кои в Европа били за нея не е аргумент, а изгоден и продажен комформизъм.

 22. Мога да се обзаложа със всеки ,че барнат ли мандата БСП няма да го пуснат ще се съюзят и с дявола ако трябва но няма да го изпуснат . Щото знаят ,че това е последната власт която им се открива и повече никога няма да имат такава възможност.

  1. Бюджетът е Закон, определящ за какво и в какъв размер да се изразходват парите на държавата.
   А Законите се приемат единствено от Народното събрание!
   И предложението се внася и се изготвя от Министерския съвет!!
   НО Служебното правителство НЯМА право на законодателна дейност, а само да изпълнява текущото и да организира предстоящите избори.
   След като Слави се отказа, въпреки, че БСП заяви подкрепата, някой друг задължително трябва да го направи, дори само за да продължат пенсионерите да получават мизерни те си 50 лв.!! Но и народът, средните и дребни фирми да могат да получат подкрепа от държавата, както във ВСИЧКИ останали СТРАНИ в ЕС и не само!!
   Ако ли не, едва след Служебното правителство и следващите редовни избори, вече новосформиравото правителство ще трябва да изготви бюджет, който НС ще трябва да приеме! А до тогава???
   Докато БСП, единствено тя има програма, при това социална, разчетена конкретно, по източници и по етапи, като да начало с безплатни детски градини и учебници, безплатни лекарства за децата и 9% ДДС за всички лекарства, индиксиране на всички пенсии и т. н.
   Но БСП няма необходимото мнозинство, а от останалите, освен ГЕРБ, дали би имала подкрепата им за съставяне на правителство? За нея това би риск, с капаните и цялата пропагандна машина на Боко срещу нея, но и смелост и себеотрицание в името на България и народа й!! Умни са, а и печени вече!!

 23. Г-жо Томова назовете името на един читав и честен политик в тази територия. Защо всички ние нормалните хора продължаваме да издържаме с данъците си охолния живот на една престъпна каста която не наброява и 1% от населението .

   1. Да,точно,Велизар Енчев.Единственният в този парламент който гледа далеч и е обвиняван че като посланник в Република Хърватия е бил служител на ДС.И може би Ренета Инджова.

   2. Да, точно този седерунгел, сменил десетина партии, за да приключи като клакьор на Корнела.

 24. Вие всички какво очаквате. Назначените трябва да са верни на президента и най-важното да са закърмени с ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКО МЛЯКО. И какво се оказва когото и да посочат за някаква служба, оказва се гнил, с отровно подло минало. И в това време картечната критика на най-главния ТУЛУП не спира. Оказва се, че нямаме свестни хора за нищо, нямаме ум и разсъдък за нищо. Знае се , че сме подмандатна територия със стратегическо разположение и един много тъп и подъл народ, който за нищо не става. За това пък територията е удобна за войната с Русия и всички се състезават да доказват атлантическата си любов. Такова израждане, такова пропадане през 21 век. Не че Европа е помъдряла, това е мащабен процес, в който ние чупим всички рекорди.

 25. Атаките, които идват от София и по-специално от лицата Кристина Патрашкова и Бареков срещу варненската журналистка Веселина Томова издават две неща. Завист и комплексарщина. Патрашкова, която бе нелош културен репортер на стари години реши да се преквалифицира в разследващ журналист. За Бареков не е ясно какво е бил и какво иска да бъде. Като водещ той задаваше безумни въпроси, подскачаше инфантилно на екрана и обгрижваше някои политици. Те му се отплатиха, като го наричаха свой приятел и както се говореше му даваха някой лев под масата. Като пишещ журналист Бареков е пълен провал. Нито може и знае да пише, нито някога ще се научи. Веселина Томова е трън в очите на Патрашкова и Бареков. Тези двамата искат да се изживяват, като разследващи журналисти съчинявайки евтини сензации. Както направи наглата Патрашкова приписвайки дописка за варненския кмет на Томова. Бареков или тези дето му подсказват изкараха Томова „медуза“, щото била в управата на „Градски транспорт“. Представете си колко малки души и комплаксирано съзнание имат Патрашкова и Бареков за да паднат толкова ниско. Тези двамта просто ги е яд, че има журналистка, която не е от София и е наистина разследваща за разлика от тях. Да, Томова има остър език и не прощава, като я жегнат. Но едва ли заради членство в някакъв борд ще защитава Борислав Гуцанов. За разлика от Патрашкова и Бареков, които се навеждат на силните на деня и вече са се прегърбили, Веселина винаги е вървяла срещу вятъра. Тя първа описа какво реално представлява Алексей Петров. Много преди Патрашкова да вземе пари от него, да направи вестник и сега да го защитава по всички телевизии. Томова е един от малкото критици на Бойко Борисов. Много преди Бареков публично да му се наведе и закълне във вярност. Тя има сърце и душа, докато тия двамата са обикновени слагачи. И читателите рано или късно ще го разберат.

 26. Обратната захапка дименсия за характер ли е?

  Мяза на съдийка по Художествена гимнастика за мъже

  1. Обратната захапка е характерна за кучетата от породата булдог.

 27. Скандална ли? Това не знам, но че е тъпа, тъпа е. Кон с капаци. То… След всичките калинки във Външно, какво да се чудим на тая? Поне ще е с ограничен период на действие.

 28. Боршош го оправдаха бе, както и заместник кмета по аферата с плочките или каквото беше там, какво не било ясно? Пък и без да търсите инфоpмация по съдилищата, дали тоз или оня били осъдени, щом са крали държавно и общинско имане значи са невинни, ни лук яли ни лук мирисали.

 29. Това на картинката ми се струва Франкенщаин !

  Бактън от службогонци, кариеристи, крадци, мутри, Тикви, Кирета, Герговци и всите педали .

  1. С обратна захапка е тази Деница и много вероятно да е дъвкала лешниците на Банкянския айдук .
   В\обще в ОПГ ГЕРБ кариерното израстване чрез дъвкане на лешници и гризкане на морковчета е РАБОТЕЩА СИСТЕМА.
   Румяна Бъчварова, бившата министърка на МВР със специалност „Реклама“, а сега посланик на България в Израел, разправяла, че тлъста заплата от Боко не се получава само за усмивка…
   За министърките на туризма е излишно да споменавам.
   Чудя се само Виолетка, онази енергетичната, де и с увисналия дебел г*з какви умения притежава, щото Петя Турбото-онази, регионалната, тя била доказана прахосмукачка.

 30. Има по-лошо от калинка, продажна калинка. Нищо чудно Радев да ни вкара някой гол с тая и такива като нея. Ей, не се взе е ръце този Радев. То беше Герджиков, то беше Сюлейман Паси, все такива от мекотело до майцепродавец. Ама какво се чудя, България на три морета!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *