« Върни се назад Публикувано на 06.12.2021 / 14:05

РАДЕВ, ГОРДЕЕШ ЛИ СЕ С БЕЗУМИЕТО СИ?! „ИЗДАТЕЛ“ НА САЙТ ЗА ФАЛШИВИ НОВИНИ, СЪВЕТНИК НА МИНИСТЪРА НА КУЛТУРАТА, ТЕРОРИЗИРА НАЙ-СТАРИЯ ВЕСТНИК НА БЪЛГАРИЯ!

На снимката виждате Светослав Трайков – ценен кадър на ГЕРБ дълги години, дясна ръка на председателя на ГЕРБ – Варна, захлебил доста кинти покрай ГЕРБ на важни позиции. Внезапно събудил се като „революционер“ против ГЕРБ, мятащ яйца, сол ташак и служител на фирмата на Арман Бабикян и обслужващ Румен Радев.

Еманация на политическия байганьовизъм и политическата нечистоплътност! Във всичките им форми.

Другият „революционер“, назначен за министър на културата от Румен Радев – Велислав Минеков приютява тоя тип за съветник и сега го праща да тероризира медия – най-стария вестник в България „Труд“.

И най – отвратителното!

Този измисленяк Светослав Трайков, и заради когото протестите бяха опорочени и хората се отръпнаха от тях, държи домейна на сайта за измислени, фалшиви новини „Информиран.нет“, чийто родител е Арман Бабикян. Сайт, който бълва единствено фалшиви новини и гнусотии!

Какъв позор! „Издателят“ на сайт за фалшиви новини, съветник на министър на културата, затрива и убива медията „Труд“.

Радев, гордееш ли се с безумието си?!

Надмина и Боко. И по „калинки“, и по идиоти, и по сатрапи.

Първи под ботуша пада „Труд“. Нататък – очевидно всички журналисти и медии, които не пишат колко си красив, прелестен, умен и синергичен. Всички ЛАЙНАРИ, НАРИЧАЩИ СЕБЕ СИ ЖУРНАЛИСТИ, мълчат и не изразяват позиция! Защото тук няма никакво значение харесваш ли някого, или не, тук става дума за СВОБОДА НА СЛОВОТО! И затова – всеки журналист да има правото на позиция, без значение на кого харесва или не! Мълчи и ТАКА НАРЕЧЕНИЯ СЪЮЗ НА ЖУРНАЛИСТИТЕ, в който иначе се подвизава и Анна Заркова, която ГОДИНИ наред работи в Труд, а сега е в СБЖ. Да, де, ама е и сред „цвета на нацията“ на Румен Радев. Колко важна подробност за мълчанието и, нали?!

Колко комплексиран късопишков тип трябва да си, за да мачкаш онези медии, които мислят различно от накупените, надупени от кръга ти медийни слуги! Радев, подлец си ти, подлец.

Веселина Томова

«