Публикувано на 07.06.2022 / 14:49

РАДЕВ, В СКАНДАЛА С „КАМИНО“ ТЕ НАБУЧИХА ТОЧНО ТВОИТЕ, ОТ КОИТО СИ ЗАВИСИМ И КОИТО ТИ РЕКОХА: „ОТСВИРВАЙ Я! ТИ ПОНЕ СИ СВИКНАЛ НА СВАТБИ!“

„Епицентър“:

Президентът Румен Радев е бил бесен за това, че в медиите е изтекла информация за поклонническото пътуване на съпругата му Десислава Радева по Пътя Камино, съпроводена от охрана на НСО, шофьор и държавен автомобил.

Той е наредил колата, която е откарала групата до Франция, откъдето се тръгва на религиозния туризъм, да се върне спешно в България, научи Епицентър. бг.

Самата Десислава Радева, заедно с нейна близка и една дама-един гард от НСО продължават пътешествието, което трябва бъде представено като частна инициатива. Това е измислено от „мозъчния тръст“ в президентството, което се чуди как да потуши скандала.

Тъй като НСО е на подчинение на президента, всички командировъчни заповеди на служителите на НСО са съгласувани с Радев, заявиха за Епицентър.бг от службата.

По закона на НСО съпругата на президента не фигурира в списъка на охраняваните от НСО лица, освен ако няма специално разпореждане при наличие на „конкретна застрашеност“. За да се получи такова разпореждане, трябва да се свика специална комисия, която да разгледа стойността на сигналите за застрашеност. Такава комисия не е свиквана, сочи проверка на Епицентър.бг.

Ако в президентстовото са решили да заметат скандала като представят пътуването на Радева като частно, то присъствието в групата на човек от НСО, е в тотално нарушение на закона, тъй като служители на НСО не могат да изпълняват частни поръчки.

На настятелните въпроси на Епицентър.бг къде точно се намира г-жа Радева, колко души от НСО я следват, от „Дондуков“ 2 заявиха, че „нямат отношение към съпругата на президента“.

Както вече съобщихме, Десислава Радева е тръгнала на 1 юни от София с държавен автомобил и шофьор от НСО, съпроводена от нейна близка. Групата е преспала в Италия и във Франция и се готви или вече е поела към Ел Камино де Сантяго де Компостела.

Да поразсъждаваме аналитично за скандала „Камино“, защото започва да мирише на отвратително гнило.

Откъде тръгна новината, че съпругата на президента Румен Радев е потеглила по Пътя на Камино, придружавана от приятелка и гард на НСО с държавна кола? От сайта „Епицентър“, който е много близък И до Корнелия Нинова. Това е обществена тайна в медийните среди.

Пак този сайт тиражира първи и постната, но знакова първа реакция на Президенството по повод пътуването на Десислава Радева: „От „Дондуков“ 2 заявиха, че „нямат отношение към съпругата на президента“.

Така цитираната позиция на Президентството, буквално преведена на народен език, означава: „Майната и на съпругата на Президента“. И още нещо означава. Че: самият Президент „няма отношение към съпругата си“, тъй като той оглавява Президенството, което дава реакция от негово име.

Трети път пак същия сайт поднася и новината, че „Румен Радев бил бесен“, че изтекла информация за пътуването на жена му по Пътя на Камино и  „наредил колата, която е откарала групата до Франция, откъдето се тръгва на религиозния туризъм, да се върне спешно в България“. Внушението – ах, колко е съвестен все пак президента, нищо, че е реагирал едва след като информацията била изтекла.

Започва да мирише на гадничко „активно мероприятие“. В което е вкаран Румен Радев, като предоверяващ се на мръсниците, които стоят най-близо до него и благодарение на които извърши купища управленски и политически безумия, но главната мишена е Десислава Радева.

Защо? На кого пречи съпругата на президента?

Да започнем от Пътя на Камино.

Не вероятно, а сигурно, за да предприеме такова Пътуване, свързано и с Вярата, и Духа, Десислава Радева е преживяла събития, които са я довели до опит за „трансформация“. Казано иначе, с думи прости – писнало и е! И е потърсила Друг Път. Като начало.

Десислава Радева претърпя сериозен здравословен проблем, освен него обаче, за един дълъг период тя бе „скрита“ от публичност, а конфликта и с онези, от които никой и нищо не е в състояние да отдели от мъжа и Радев – Николай Копринков и Пламен Узунов, не е тайна за посветените в задкулисието на Президенството.

Нещо повече – точно онзи /заедно с Копринков/ – масонът Пламен Узунов, през когото минава/ше/ цялото кадруване на държавата, и то безобразно и скандално кадруване, и чрез който така нареченото „служебно управление“ на Радев се превърна в едно долнопробно фиаско, се обръща към Румен Радев с думите: „Отсвирвай я! Ти поне си свикнал на сватби!“.

По какъв повод и защо си позволява „колегата“ – масон на Радев да изрече тези думи за съпругата на президента, засега ще замълчим.

Узунов и Копринков, тези съмнителни и компрометирани фигури, които са впримчили Радев в злокобната си хватка, а той не смее и да им гъкне, са много близки и с Румяна Ченалова, заради която тези дни избухна друг скандал и от Президенството правели провека откъде била изтекла информацията, че е била при Радев и вървяла с името му на уста за да прави и търгува нов политически проект.

На кого е логично да сподели решението си да тръгне по Пътя на Камино Десислава Радева? На мъжа си, естествено. И тук идва щекотливия въпрос – мъжът и е принципал на НСО.

Дали Десислава Радева е искала НСО да пъпли до нея по Пътя на Камино? Логичното е, когато си въодушевен от този Път и си поел по него с близка приятелка, да искаш да си свободен и душата да ти е волна, а не някой гард да ти диша във врата. Още повече, че бягаш точно от този живот, в който си заобиколен от гардове и живееш като в клетка.

Кой е наложил да има гард на НСО с Десислава Радева? Тя или някой друг? Кой е този друг? Радев или някой, който е посъветвал Радев да го направи?

Да тръгнеш по Духовен Път и сам да искаш гард от НСО с теб, бягайки от ограниченията точно на Президентството и гардовете, звучи ненормално.

Сега Радев „бил бесен“ и връщал колата, откарала Десислава Радева, колата връщал, но за гарда от НСО „Епицентър“ не ни обажда.

Така или иначе, съмнителен е този яростен отстрел на Десислава Радева. И докато Радев се чуди откъде му изтича информация, можеше отдавна да се вслуша в онези, включително и в АФЕРА, които вече години го предупреждават, че зависим се гърчи в лапите на едни рафинирани мръсници, които иначе брани като „свои“. С какво го държат – е друга тема. И никак не е трудно да събере две и две, за да вдене, че за пореден път го вкараха в капан.

Отсвирвай я! Ти поне си свикнал на сватби!“ Звучи типично за такъв, като на снимката по-долу – готов и в задника му да бръкнат, за да осребри Властта.

С какъвто и мотив да е тръгнала по Пътя на Камино Десислава Радева, тя всъщност вече ги отсвири. А дали ще го направи окончателно след връщането си, или ще избере това да е поредната екскурзия, а не Духовен Път на Трансформация и Вяра, предстои да видим.

Веселина Томова

 

 

Коментари 21 за
“РАДЕВ, В СКАНДАЛА С „КАМИНО“ ТЕ НАБУЧИХА ТОЧНО ТВОИТЕ, ОТ КОИТО СИ ЗАВИСИМ И КОИТО ТИ РЕКОХА: „ОТСВИРВАЙ Я! ТИ ПОНЕ СИ СВИКНАЛ НА СВАТБИ!“”

 1. Очаквам с нетърпение филма „Мисия Камино“! 2-ра серия на „Мисия Ломдон“!

 2. Деса Пърдолеса смРадева Каминджийка…
  еФтината чалгаджийка на СлаФтчун фъфлекопелтека Плешакокухократун,
  е проста селска бургаска провансалска свиркаджийка на кавал с препуциум.
  Разтури къща, а не знае че всичко гнусно което е извършила, на гъза и се връща…

 3. Тази пеперуда – Десислава Радева, да отива вече в манастир!
  Стига е обикаляла като развита свиня!

 4. Последни обективни новини:

  1. Бившият заместник-ръководител на Европейското командване на САЩ генерал-лейтенант Стивън Туити изрази мнение, че въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в близко бъдеще може да напуснат позициите си под натиска на подразделенията на руската армия и съюзническите сили на ЛДНР.
  Освен това, според неговите прогнози, до момента загубите на въоръжените сили на Украйна могат да достигнат до 200 хиляди личен състав.
  Туити отбеляза, че „от полезрението на американските куратори“ 200 000 украински войници някак мистериозно са изчезнали от списъците на Въоръжените сили на Украйна и няма надеждна информация за тяхното местонахождение. Въз основа на това, той заключи, че „или е имало дезинформация за мобилизацията, или са били разгромени“.

  2. Командирът на иранските Сухопътни войски генерал Кумарс Хейдари заяви, че настъпателните оръжия на страната позволяват да „сравнят със земята“ израелските градове Тел Авив и Хайфа.

  3. Кирил Стремусов, заместник-началник на военно-гражданската администрация на Херсонска област, заяви, че регионалните власти оценяват положително опита на Крим в състава на Русия и считат за необходимо да се стремим към такъв резултат. Според него, регионът може да се присъедини към Руската федерация по същия път както населението на полуострова.

 5. Днес от *ФЕРА ме трият, защото написах, давайки примери, как ще се смачка мушмулата на Деса-простакеса, ако язди 200 км на кон по Каминото.
  Що така бе, како Весе?
  За мушмулата на Деса ли ти е мъка или се уплаши от Зеленчорапов и копоите му?

  1. Като не харесват „мушмула“ , нека бъде смокиня на италиански.

 6. Тази пеперуда – Десислава Радева, да отива вече в манастир!
  Стига е обикаляла като развита свиня!
  Румен Радев и Боко Тиквата да се самоубият!
  КУРнелия да отива на магистралата, да заработва!
  Славка чалгата и ПроЗтия Киро да се оженят!
  Дъ ги е БЪ, при бай Ставри!

 7. С молба до сайта Афера.
  Г-жо Томова е ли възможно да публикувате
  пълният списък на лицата които от 30 години
  ни управляват.Кои от тях са граждани поне 3-то потекло
  и кои са селяни.Ако се окаже че 80% от тях са селяни
  то няма да се оправи до тогава докато не ни управляват
  граждани поне 3-то поколение истински граждани.
  изхождам от констатацията на Захари Стоянов;
  Мащабно въстание,революция не се състоя
  заради подлоста и предателството на СЕЛЯНИТЕ…

  1. Не бих искал да изпреварвам функциите на Афера, но моя списък би започнал от радушните гостоприемници на носещите План-Ът, и така наречената тогава „Кръгла Маса“.
   Кръстниците.

  2. Господин ококорен, искрено се надявам, че като казвате „селяни“ нямате в предвид , живеещите на село. Повярвайте, все още дори и в най-затънтеното село човек може да срещне образовани, умни, интелигентни хора, които могат да сложат в малкия си джоб не един , а няколко министри примерно. И защо наричате селяните предатели? По-правилно е да се каже, че именно селяните бяха предадени. Когато става дума за управление важен е моралът, съвестта, честта, достойнството на управляващия. А, трябва да има и чувство за срам. А колко граждани дойдоха по селата и тренираха управление. Съсипаха ги. Намерих в тетрадката нещо от Захари Стоянов /имам навика да си записвам/ . Предполагам знаете, че е работил като овчар със селяните, което не му и попречило да заема важни постове. Ето какво казва: „Каква е тази участ бе народе, какъв то и байряк да се развее, дръжката му все ще е там дето слънце не огрява“.

   1. Съгласен съм напълно с Вас, ноо човека е имал предвид „селяндурите“ а не селяните, които са едни високо стойностни хора и благодарение на тях сме оцелели 500 години…..

  3. Абе, „ококорен“,
   Ти, да не си брат на Херо Мустафа,
   или си братовчед на Митьо Очите?

 8. Pretty Maids – „With These Eyes“:
  „Погледнете бездомните на улицата
  Вижте болката към нуждаещите се
  Всички онези празни лица
  Помислете за егоистичния начин, по който живеем
  Как вземаме и никога не даваме… “

 9. Ако Президентът се беше вслушал поне малко във Веселина Томова, щеше да е най-доброто нещо, което е правил за себе си. Толкова истински човек няма да намери 3 живота напред ! Дори крайно разочарована от него, тя не спря да му дава знаци да се осъзнае.

 10. Ама защо пък не казват нищо нито за пури нито за ром, поне да кажат какво е Копринката !

 11. Хвани Бойко Мустафа Борисов и удари Румен Мустафа Радев и Стефан Мустафа Янев!
  На вниманието на предстоящия НАРОДЕН съд
  И янев, както и радев са били „ухо и око“ на Портиера на американското посолство.
  „Бивoлъ“ цитирa нeпубликувaни дoceгa грaми нa бившия американски пocлaник в Coфия Нaнcи Мaкълдaуни, кoятo днec e cъвeтник пo cигурнocттa нa вицeпрeзидeнтa Кaмaлa Хaриc.
  WIKILEAKS: ОЩЕ ОТ 2009 -ТА РУМЕН РАДЕВ ПОСОЧЕН ОТ САЩ КАТО ТЕХЕН ЧОВЕК – „ЕДИН ОТ НАЙ-АНГАЖИРАНИТЕ КОНТАКТИ НА ПОСОЛСТВОТО“!
  Грaмитe oбхвaщaт oгрoмeн пeриoд oт някoлкo дeceтилeтия дo крaя нa 2010 г. зaceгa. Дo мoмeнтa нe e публикувaнo и рaзкривaнo, чe Румeн Рaдeв, зaeднo c кoлeгaтa cи o.з.гeн. Cтeфaн Янeв, ceгaшeн cлужeбeн Прeмиeр, ca били oбeкт нa нaблюдeниe, кoнтaкти и кoмуникaция c aмeрикaнcкaтa диплoмaция у нac.
  Документи:
  https://bivol.bg/wp-content/uploads/2021/11/Cable01.pdf
  Никoлaй Мaрчeнкo, „Бивoлъ“
  https://afera.bg/wikileaks-%d0%be%d1%89%d0%b5-%d0%be%d1%82-2009-%d1%82%d0%b0-%d1%80%d1%83%d0%bc%d0%b5%d0%bd-%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%b2-%d0%bf%d0%be%d1%81%d0%be%d1%87%d0%b5%d0%bd-%d0%be%d1%82-%d1%81%d0%b0%d1%89/

 12. Гордостта на юда искариотски след получаване на едни 30 сребърника. Монети.

  То поне х@ртиенитед0лари да имаха покритие, щеше да е по-обяснимо….

 13. Колкото и да я пази левака тая кобила, все ще се намери някой мераклия да и го сложи. Отвратително отново се прави на ударен със мокър парцал. Кажи му РадеФ и не обиждай повече.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>