« Върни се назад Публикувано на 26.11.2021 / 21:25

РАДЕВ, ВИЖ СИ КОРУМПИРАНИТЕ БОКЛУЦИ! КАПИЯ НА ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ СИ СЛОЖИ ШЕФ НА РИОСВ – ВАРНА ЗА ДА МУ ОБСЛУЖВА ИНВЕСТИЦИИОННИТЕ НАМЕРЕНИЯ ЗА ОТПАДЪЦИТЕ! ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ ПРОМЕНЯТ НАЗНАЧЕНИЕТО ЗА ДИРЕКТОР НА РИОСВ-ВАРНА, СЕТЕТЕ СРЕЩУ КОЛКО ХИЛКИ!

След като една седмица РИОСВ – Варна бе без титулярен шеф и стотици преписки чакаха за параф, в сряда, 24 ноември т.г., в столицата в Министерството на околната среда е повикана Нина Петрова, която трябва да бъде назначена за директор на РИОСВ – Варна.

В четвъртък, 25 ноември, Нина Петрова отива да получи заповедта си, но се оказва, че подписването на заповедта е … спряно!

Лице от Президентството нарежда заповедта да бъде спряна и да бъде издадена заповед за назначение на директор на РИОСВ – Варна за съвсем друго лице – Веселина Кирилова.

Веселина Кирилова до този момент работи в РИОСВ – Варна точно на позиция, която трябва да инспектира опасни химични елементи и отпадъци и точно на тази длъжност, която е изпълнявала досега, обслужва услужливо инвестиционните намерения на бившия съдружник на Валентин Златев – Васил Проданов.

Васил Проданов е известен с бизнеса си с отпадъци, има актове за около 50 000 лева, има инвестиционни намерения в района на Падина и Девня, а Веселина Кирилова е правилния му човек.

АФЕРА е наясно кое е лицето, което работи в Президентството и е прибрало комплимент от над сто „карамфила“ за да прокара „печелившата позиция“, която да обслужва определените частни интереси, и в последната минута да се промени заповедта за назначение на шеф на РИОСВ – Варна.

Кадри от бранша коментираха за АФЕРА, че подобно брутално и нагло поведение не са виждали и при управлението на Боко.

Радев, виж си боклуците корумпета! Защото зад помпозните ти рецитации, кухи и лишени от смисъл как ще чистиш държавата от мафията, мафията ти е в гащите и е зинала да се задави от алчност.

Вместо да изрине цялата си корумпирана пасмина, която е навсякъде около него, Радев също като копи-пейст Боко се прави, че всяка изнесена истина за него и компанията му била „фалшива новина“.

Не, Радев, всичко, което пише АФЕРА е истина!

И защитавайки тази крадлива кохорта, ти си същият!

АФЕРА притежава документи и за този мръсен маньовър, и е въпрос на мъничко време да ти ги забие в мутрата.

Сега иди и си търси „ресто“ от хилките, дадени за назначението за шеф на РИОСВ – Варна! Лицемерен нещастник!

Afera.bg

 

«