Публикувано на 26.11.2021 / 21:25

РАДЕВ, ВИЖ СИ КОРУМПИРАНИТЕ БОКЛУЦИ! КАПИЯ НА ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ СИ СЛОЖИ ШЕФ НА РИОСВ – ВАРНА ЗА ДА МУ ОБСЛУЖВА ИНВЕСТИЦИИОННИТЕ НАМЕРЕНИЯ ЗА ОТПАДЪЦИТЕ! ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ ПРОМЕНЯТ НАЗНАЧЕНИЕТО ЗА ДИРЕКТОР НА РИОСВ-ВАРНА, СЕТЕТЕ СРЕЩУ КОЛКО ХИЛКИ!

След като една седмица РИОСВ – Варна бе без титулярен шеф и стотици преписки чакаха за параф, в сряда, 24 ноември т.г., в столицата в Министерството на околната среда е повикана Нина Петрова, която трябва да бъде назначена за директор на РИОСВ – Варна.

В четвъртък, 25 ноември, Нина Петрова отива да получи заповедта си, но се оказва, че подписването на заповедта е … спряно!

Лице от Президентството нарежда заповедта да бъде спряна и да бъде издадена заповед за назначение на директор на РИОСВ – Варна за съвсем друго лице – Веселина Кирилова.

Веселина Кирилова до този момент работи в РИОСВ – Варна точно на позиция, която трябва да инспектира опасни химични елементи и отпадъци и точно на тази длъжност, която е изпълнявала досега, обслужва услужливо инвестиционните намерения на бившия съдружник на Валентин Златев – Васил Проданов.

Васил Проданов е известен с бизнеса си с отпадъци, има актове за около 50 000 лева, има инвестиционни намерения в района на Падина и Девня, а Веселина Кирилова е правилния му човек.

АФЕРА е наясно кое е лицето, което работи в Президентството и е прибрало комплимент от над сто „карамфила“ за да прокара „печелившата позиция“, която да обслужва определените частни интереси, и в последната минута да се промени заповедта за назначение на шеф на РИОСВ – Варна.

Кадри от бранша коментираха за АФЕРА, че подобно брутално и нагло поведение не са виждали и при управлението на Боко.

Радев, виж си боклуците корумпета! Защото зад помпозните ти рецитации, кухи и лишени от смисъл как ще чистиш държавата от мафията, мафията ти е в гащите и е зинала да се задави от алчност.

Вместо да изрине цялата си корумпирана пасмина, която е навсякъде около него, Радев също като копи-пейст Боко се прави, че всяка изнесена истина за него и компанията му била „фалшива новина“.

Не, Радев, всичко, което пише АФЕРА е истина!

И защитавайки тази крадлива кохорта, ти си същият!

АФЕРА притежава документи и за този мръсен маньовър, и е въпрос на мъничко време да ти ги забие в мутрата.

Сега иди и си търси „ресто“ от хилките, дадени за назначението за шеф на РИОСВ – Варна! Лицемерен нещастник!

Afera.bg

 

Коментари 25 за
“РАДЕВ, ВИЖ СИ КОРУМПИРАНИТЕ БОКЛУЦИ! КАПИЯ НА ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ СИ СЛОЖИ ШЕФ НА РИОСВ – ВАРНА ЗА ДА МУ ОБСЛУЖВА ИНВЕСТИЦИИОННИТЕ НАМЕРЕНИЯ ЗА ОТПАДЪЦИТЕ! ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ ПРОМЕНЯТ НАЗНАЧЕНИЕТО ЗА ДИРЕКТОР НА РИОСВ-ВАРНА, СЕТЕТЕ СРЕЩУ КОЛКО ХИЛКИ!”

 1. Другия път ще гласувам за Бойко,не защото го одобрявам,а защото ще гледам сеирът сарестире на насраните продажни съветници Копринков,Пл.Узунов,Спецов,Рашков.Ще бъде истински душевен оргазъм да еидя насинения селски кмет Копринков ритан с кубинки до ареста и хвърлен на мангалите за развлечения в пандиза.

  1. Копринков и Узунов ще им се „радваш“ още 5 години. Трябвало е да гласуваш на предишните избори. Другият път е малко позакъсняло безсмислено решение. Понякога закъснелите решения нанасят непоправими вреди. Другарите ще крадат необезпокоявани още една петилетка защото са на „завет“ в президентството. Нито Бойко, нито никлй друг ще може да ги обезпокои. Може би само Гешев, но и на него са му вдигнали мерника.

 2. Към Емил Боев-
  Приятелю,пиша за съвременния кашкавал и за съвременните партизани в политиката !
  Мандражиите,те какво…винаги са си били мандражии.

  Навремето кашкавала го яли немците,сега го ядат брюкселците…
  Е,и ?!

  Венсеремос.

 3. Посочете ми еди Бг президент който да не е селянин.
  Ако има такъв да е поне 3 поколения гражданин.
  Какво е казал Захари Стоянов за тях, ами съдете по
  действията .родолюбиеъо и патриотизма им.
  Долни подлеци и предатели.

  1. Разликата между селянина и селяндура е, че единият живее на село а другият в града……!!!

 4. Пука му на Радев , нали ще стане богат , а и Нинова клекна на Кокорчовците!
  Пей сърце , сега ние сме наред да крадем!

 5. Някой вярва ли че има „ПРЕГОВОРИ“- има ПРЕДОГОВАРЯНЕ за ЯСЛАТА-щом хора от „УСМИВКИ ОТ СТАРИТЕ ЛЕНТИ“ се вживяват като експерти, да не говорим за друго-ДРЪНКАНИЦИ,ДРЪНКАНИЦИ И……… до тук-ОБЩИ ПРИКАЗКИ ЗА БАЛАМУРНИЦИ-Ще желаем, ще видим, ще се постараем-все изтъркани ОБЕЩАНИЯ-Но има едно действително нещо-ЗАПЛАТИТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ НА 3 МЕСЕЦА,СЪОТВЕТНО И НА ВСИЧКИ ПО ВЕРИГАТА, СУБСИДИЯТА ОТ НАРОДНИТЕ ПАРИ ЩЕ ОСТАНЕ ТАКАВА КАКВАТО Е,ЩЕ СЕ ПОЛЗВА ДЪРЖАВНИЯТ РЕСУРС НА ГЪРБА НА БЕДНИЯТ НАРОД и ще се борят на ХАРТИЯ ЗА БЛАГОДЕНСТВИЕ НА ХОРАТА-ЗАТОВА отвръщението на гласоподаватели е високо-но кой го е еня за народа-ВАЖНО Е ЗДРАВЕТО НА ДЕПУТАТИЕ-А ЗДРАВЕТО Е ПАРИ ЗАТОВА нека си увеличават заплатите и да се преструват на загрижени-ДЕМАГОГИЯ, и всички се натискат за постове-преди беше 3-партии,сега на яслата са 4-голямото раздаване-ще направят толкова министерства колкото има желаещи да са на хранилка

 6. В рубрика лакеи на Радевата секта малоумни чалгари се обогати с нова звезда , подлизурството доведе до сюрреалистично зеещи висоти напоследък с казуистиката си нетленните властови мощи и аурата на сакото от господарския гръб изгря и новата калинка на промяната. Диалектическата ирония е ,че кандидатът на позицията от новите политически проститутки е платила за назначението си голяма сума. Радев като лалугер се облизва и получава процент от печалбата за високите цени на всичко, пладнешки хайдути , ални за власт и постове. Радев назначава на всеки пост в държавата да обслужва интересите на задкулисието, абсолютен монарх е Мунчо Фатмаков. Феодална пирамида от лични зависимости, без маска и грим. Кукловодите стоят зад сцената и си пресмятат печалбата. В Диалектика на промяната Харвардските измамници се слагат на РАДЕВ като най- верни слуги, покорно следват творческите пориви съжденията на неграмотните си със зелени чорапи господари. В историята на класовото съзнание се определя като бесъвестни и алчни с аморална дебилност .

 7. Цяла година се гаврят с изтормозения български народ…
  Разбрах защо. Заради президентските избори.
  Затова сега се напъват да правят тюрлугювеч, т.е. правителство „на всяка цена“. Преди това уж бяха безкомпромисни и не искаха „на всяка цена“.
  Явно българският народ не е важен. Важни са нечии лични (и болни) амбиции.
  Боко се оказа прав, че „играта е служебното правителство да проведе президентските избори“. (Да, да- Боко също може да е прав отвреме-навреме!)
  Накратко- разиграват ни боклуци, шмекери и маскари.
  Народът къде е? Пазарува дрехи втора употреба- с памперси на лицето, разбира се! (Очаквайте директно включване от следващия пазар!)
  ЖИВОТ ВТОРА УПОТРЕБА- това ни донесе демократичният преход към нищото. А ковидът…Ковидът е в главата. Там, където са и всички останали бръмбари. 🙂

  P.S. Проф.Иво Христов бил в инициативния комитет на Радев…Печална новина!
  Що така бе, г-н Иво?! Не Ви ли е някак унизително?! По-скоро Радев трябваше да е във Вашия инициативен комитет…До кога по-учените ще подкрепят по-глупавите, вместо да е обратното?!
  P.P.S. Г-жо Корнелия, бъдете „мъж“! Бийте им шута на клоуните!

  (Лични, субективни писаници. „Афера“ няма нищо общо, разумеется.)

  1. Ех, Мария, Мария, най -сетне се завърна на фронта ! Добре дошла при братята и сестрите си !

  2. Хубаво е да се учи тая игра, ‘щото като мнимум се иска професура по математика. 🙂

   https://www.youtube.com/watch?v=Qhf3A5vjTJo

   П.П. В питагорейската школа първата степен, т.е. чирака, като Радев, се е наричал математик. А калфата е бил теоретик. За сега до тук 🙂 .

 8. А това кой го реши:

  На среща на министрите на отбраната от „Букурещката деветка“
  България желае домакинството на Военноморското командване на НАТО за Черно море

  http://epicenter.bg/article/Balgariya-zhelae-domakinstvoto-na-Voennomorskoto-komandvane-na-NATO-za-Cherno-more/266922/2/0

  Служебното правителство има ли право да подписва международни споразумения? В България има ли конституция или правят това което кажат отвъд голямата локва?!

 9. Вальо Златев е ИДЕОЛОГА на бизнеса с внос на ИТАЛИАНСКИ БОКЛУЦИ и горенето и заравяне на територията на България.Този човек е по ВРЕДЕН от 10ма крaдци като Бойко Борисов накуп
  ДЪЛБАЕНЕТО на варненското езеро и пристанище ВАРНА е СВЪРЗАН с проекта за влизане на големи кораби под Малтийски флаг ПЪЛНИ с ИТАЛИАНСКИ БОКЛУЦИ включително и медицински отпадъци от богатите райони на Италианските езера БЕРГАМО /също Торино и Милано/

 10. Радев е долен мерзавец, който е по-гладен и съответно по-корумпиран и безкрупулен от мутрата Борисов!!! Скоро предстои да го разберат и всички тези заблудени гласували за него…

 11. явно до месец-два и алтернативно надарените ще схванат, че тече смяна на гербери с карамфили.

 12. Извинете, но някой знае ли как върви днес пазарлъкът в мола? Все пак е черен петък и цените на стоката за продаване трябва да е паднала с поне 40-50%.

 13. Неслучайно дясната ръка на ВЗ от село Правец, небезизвестната Диана Дамянова, е сред несимволичните спонсори на кирчовците.

 14. Г-жа Томова… опасни химични елементи и отпадъци ВЕЧЕ НЯМА!!!Има само КОРОНА!!! Само от НЕЯ се УМИРА!!! При НАС а и по СВЕТА НА длъжностни МЕСТА се поставят ЛИЦА които НЕ са за да ни ПАЗЯТ а за да ги ПАЗЯТ!!!Знаете КОИ!!!

 15. важаеми господин Министър,
  Като гражданин на Р.България и съвестен данъкоплатец, приветствам усилията Ви за промяна на определен „модел“ на управление в повереното Ви Министерство, както и премахването на „паразитите“ заемащи длъжности позволяващи им злоупотреби със служебно положение и в тази връзка искам да Ви уведомя за следното:
  На 01.10.2021г. (петък) в ОДМВР-София е обявен конкурс за израстване в категория – Началници на групи „Магистрална полиция“, „Видеоконтрол“ и „Регистрация на МПС“. Интересен е факта, че срокът за записване и подаване на документи е 5 дни в които влизат и 2-та почивни дни (02 и 03.10.21г.). Очаквано или не, на „конкурса“ по незнайна причина се явяват точно трима кандидати (единият от които временно е заемал ръководна длъжност в структурата и на скоро е закупил скъп автомобил неотговарящ на регламентираните му доходи. Служителя Владимир Иванов разправя на ляво и дясно, че въпростния автомобил е бонус от зависимостта на тези служители от главен път Калотина-София и случайно или не си взе номер 2220 без да заплати държавна такса) и съответно „печелят“ обявените позиции. Така остава отворен въпроса „Има ли смисъл от борбата Ви за промяна на вредния както за обществото, така и за служителите, циничен „модел“ за назначаване на определени „наши хора“ в ОДМВР-София“.

 16. На прочутото заседание в мола бяха изровили от нафталина и поканили другарката Емилия Масларова. Ми да бяха поканили и другаря Жанко(Виденов) хем да обменят малко опит с него – Жанко е ненадминат зимен специалист. Я каква вълнуваща зима изкарахме с него през 1996г!

  1. Не , не е глупак , а е -много голям глупак!
   Жан Виденов няма никаква вина , него го спретнаха американците и Сорос със много пари за протести!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *