« Върни се назад Публикувано на 20.10.2021 / 19:22

РАДЕВ, ВЗИМАЙ СИ ДЪРМИТЕ И У СЕЛО ТРУД, ПРИ КОПРИНКОВИЯ ТИ, ЧЕ АМАН ОТ ТЕБ И ИДИОТИТЕ ТИ, КОИТО НАБУТА НА ВЛАСТ!

Очаквам правителството по най-добрия начин да преведе обществото ни през тежката криза с коронавируса. Убеден съм, че се прави всичко възможно, за да не се допусне пълно затваряне на държавата и икономиката, както и лишаване от социален живот. Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти в отговор на въпрос относно предстоящото въвеждане на нови мерки за овладяване на разпространението на коронавирусa у нас.

Държавният глава заяви, че се търсят възможно най-леките и гъвкави мерки, които да дават свобода на всеки сектор и на гражданите да запазят своята работоспособност, съобщиха от прессекретариата на „Дондуков“ 2. „Животът, здравето и солидарността са основните ценности в обществото и следва да се водим от тях, когато тенденцията за ръст на заболели и починали расте рязко, а нашите лекари и медицински сестри изнемогват“, подчерта Румен Радев.

Румен Радев коментира, че проблемите няма да се решат чрез агресия над министрите, и призова гражданите да проявят чувство за отговорност, като мислят за себе си и своите близки. „Зеленият сертификат не е задължително ваксиниране. Никой не кара никого на сила да се ваксинира“, изтъкна държавният глава и припомни, че сертификат се осигурява безплатно от държавата и за преболедували, както и при направен антигенен тест и PCR тест.

Президентът посочи още, че като част от Европейския съюз нашата икономика и туризъм са свързани с останалите страни, което също трябва да поражда чувство на отговорност. „До затваряне на бизнеси няма да се стигне – учрежденията и всички фирми продължават да работят“,  каза Румен Радев и отбеляза, че има приети мерки от правителството, които не са спирали да се прилагат и средства за бизнеса ще бъдат осигурени.“

ГЬОН СУРАТ!!! НАГЛЕЦ!!! ПОЗОРЕН ФАЛШИВ РЕЦИТАТОР!

Боли ме оная работа „вижте към къде върви Европа“! Боли ме оная работа към къде върви Херото Мустафа под чиято пола си се набутал „в синергия с дневния ред на САЩ“!

Радев, ти или си тъп като гьон, или си нагъл продажен тип, или витаеш в безкислородна среда и не виждаш какви безумия вършат твоите идиоти, които назначи на власт!

Тя държавата затвори, той бил убеден, че щяло да се направи всичко възможно да не затвори. За живота и здравето ни ще се грижи с ФАШИСТКИ ТЕРОР! И Кацаров и останалите му кретени – са му много скъпи, не смее да ги бутне. Ни за здравето ми, ни за живота ми искам да се грижиш, да не говоря, че тъпчеш върху СВОБОДАТА ми и медията ми като психопат!

Ай сиктир, бе! Взимай си дърмите и аре у село Труд при Копринковия ти, че аман! АМАН ОТ ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ!!!

Afera.bg

П.П. Елена Гунчева:

Всички тези, които се опитаха да разграничат действията на Министър Кацаров от Президента Радев, вече нямат опорки. Днес Радев заяви, че не се налагали персонални смени в служебното правителство и всъщност Кацаров се справял. В изявлението си той напълно оправда действията на соросоида Кацаров. Мерките, според него, били леки и меки /не искам да си представям какво си представя за тежки мерки/.

Най-голямо изумление пък буди това, че той оправдава тази дескриминация и суспендиране на Конституцията откъм граждански права, с факта, че правителството осигурявало безплатни ваксини и тестове!!!! Направо безплатен нашийник ни подаряват! Потресена съм как един български генерал, същият, когото народът подкрепи миналата година на протестите, сега ни предава, без дори да има смелостта да погледне протестиращите сега хора в очите! Нито пък някой от неговите министри, впрочем!

Радев беше дотук. Никой безнаказано не е предал народа си и доверието му! А той ни предаде! По много пъти и по колко много!

«