« Върни се назад Публикувано на 02.06.2021 / 12:07

РАДЕВ, БОЙКО РАШКОВ ВЕЧЕ НЕ Е САМО ВРЕДЕН, НО И ОПАСЕН!

АФЕРА:

КАК СЕ ПРАВИ, ЗА ДА НЯМА ГОРЧИВ ВКУС НА ДЪРВАРСКИ ПИАР

https://afera.bg/%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d1%81%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%b4%d0%b0-%d0%bd%d1%8f%d0%bc%d0%b0-%d0%b3%d0%be%d1%80%d1%87%d0%b8%d0%b2-%d0%b2%d0%ba%d1%83%d1%81-%d0%bd%d0%b0-%d0%b4/

…..

От снощи вътрешният министър Бойко Рашков забърка поредния пиар буламач, с който овъртоли истината в лъжа и лъжата в истина. С това, естествено, за втори път обслужи партийното изпиране на „десносектантите“, които хукнаха на протест, нямащи навика никога да проверяват „фактите“.

Бойко Рашков ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, след пласирането му на подслушването, инициирано от Атанас Атанасов, натвори върховен тюрлюгювеч от думи, нямащи нищо общо с фактите.

Прокуратурата нахлула в МВР да „чисти“ онези, които Рашков сложил като проверяващи и търсещи факти за „подслушването“. Прокуратурата даже привикала шефа на ДАНС и ръководството на „разпит“, охотно обяснява Рашков по телефона на журналисти.

И от снощи възпалени „десносектантите“, така любими на Румен Радев, респективно на Рашков, хукнаха да раздухват откровените неистини и да правят протест.

Оказа се обаче, че прокуратурата повдига обвинение на Ангел Папалезов от ГДНП Дирекция за културни ценности, впрочем, една от най-корумпираните от години в МВР. И не става дума за чистене на никакви хора на Рашков, които проверявали подслушването. А ако пък Папалезов е определен от Рашков и той да проверява и търси факти за подслушването, то пита се в задачката – от какъв зор ченге, занимаващо се иманяри и колекционери, проверява подслушване.

Оказа се и, че няма никакви шефове на ДАНС привикани на разпит в прокуратурата, а по искане на шефа на ДАНС е проведена среща с главния прокурор и тя е официална.

Говорителят на правителството пък излезе и официално говори за „война“ към МВР. Атанасов и Христо Иванов в предните редици, хахаха. Страхували МВР от прокуратурата, ти да видиш. И какво да му страхуват на МВР-то, бляботенията на Рашков, който чак след тях тръгна да търси доказателства ли? Айде холан!

Не е истина вече, какъв потрес след потрес, сътворява Бойко Рашков ката ден.

Да не говорим, че Румен Радев още не е изразил отграничаването си от бляботенията му без доказателства за подслушването, както това поне направи някога Георги Първанов по отношение на същите му приказки, но този път за Богомил Бонев – „че бил поръчал убийство“.

Радев, ако все още не е разбрал, или ако е разбрал, но умишлено не реагира – Бойко Рашков е вече не само вреден, но и опасен. Защото превръща на практика с действията си Борисов и компания в жертви и ги връща за четвърти път на бял кон с безумията, които ежедневно твори.

Има само две обяснения за това да се случва – или около Радев гъмжи от абсолютни нефелници, тъпаци и невчасници, или мача е нареден задкулисно. И се имитира „промяна“, която даже не е и подмяна, а фарс.

Afera.bg

«