« Върни се назад Публикувано на 13.02.2023 / 23:44

РАДЕВ, А ТИ ЩО НЕ ОБАДИ ЗА СЛЕДВАЩИЯ СПИСЪК НА АМЕРИКАНЦИТЕ „ЗЛАТНИЯ“, ДЕТО ЩАВИ?! КОЙ Е „ЗЛАТНИЯ“ ЛИ? НОВИЯТ ПРЯКОР НА КОПРИНКОВ!

Като резултат от височайшата визита трима високопоставени държавници заявиха:

– „Има сигнали, че този списък („Магнитски“) ще продължи“, първа съобщи вицепрезидентът Йотова.

– „Възможни са и още списъци по закона “Магнитски”, допълни я правосъдният министър Крум Зарков.

– „Очаквам да се увеличи с още хора списъкът “Магнитски”, прогнозира вътрешният министър Иван Демерджиев тази вечер в Благоевград.

Румен Радев заявил пред гостите си: „Модернизацията на България изисква прозрачност на законодателния процес и ефективна работа на правораздавателната система“.

Радев изразил „признателността си за международната подкрепа, която страната ни получава в борбата с корупцията“.

….

Такова НАСИРАНЕ от страна на Радевата кохорта пред американците, че цялата българска колония замириса на кенеф.

Тия списъци що не си не ги заврете отзад, а?

То бива отврат лицемерие, то бива отврат нагъзване на американските чорбаджии на България, която се е превърнала в отвратителна колония БЕЗ СОБСТВЕНА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ, но такъв потрес отдавна не сме виждали.

Радев се насрал, Йотова, разбира се, и тя насрана, а онуй кариеристче Зарков то пък перманентно насрано и лижат, лижат ли американските задници.

Редят списъци по рекъл – казал, доказателства – йок, и в същото време си затварят очите за всичките корумпета у нас, дето са ТЕХНИ, И ДЕТО ЩАВЯТ, И КРАДАТ С ГЪЗОВЕТЕ СИ!

Радев, я да пратиш тая шматка твойта Демерджиев да провери моментално кинтите на Орлин Алексиев, Петя Славова, Маджо и остальная бизнесменская …, дето сега наливат в „новия“ проект на „пътя на копринката“ – „Заедно“!

Кинтите, Радев, кинтите!

На черно кинтите, дето се леят, щото фъфлещата Ива Митева и оня „банков“ чиновник Каримански отде ще извадят милиони за проект, а? Ако не е „пътя на копринката“ в колаборация с пътя на Боко Тиквата, на когото му дай пък проекти да разцепва, сега вече и с ортаците си от „пътя на копринката“?!

Радев, що не предложи на американците в следващия списък да влезе „Златния“?

Не знаеш кой е „Златния“? Айде, бе!

Това е новият прякор на твоя Копринков! Питай де що бизнесмен има, дето волно или неволно е набутан да върви „по пътя на копринката“ и ще ти каже кой вече е „Златния“ и защо точно е „златен“!

Питай си службите, бе, Радев! Аз ли знам повече или те? Питай, да видим дали и службите ти няма да ти кажат, че що е рекла АФЕРА все е вярно!

Клоун си, Радев, клоун. Не си обаче даже и смешен. А жалък! Позорно жалък лицемер!

Веселина Томова

«