« Върни се назад Публикувано на 26.08.2022 / 13:41

РАДЕВ, АЙДЕ И ТИ НА ВСЯКА МАНДЖА МЕРУДИЯ! ВЛАСТТА Е В ТВОИ РЪЦЕ И АКО ИСКАШЕ ДА ИМАШ ИСТИНСКО МВР, А НЕ ПЪЛНА НЕКАДЪРЩИНА, НЯМАШЕ ДА СЛАГАШ ИДИОТИ ДА ГО УПРАВЛЯВАТ!

Тук съм, за да изразя съболезнования към близките, семействата и колегите на старши полицай Атанас Градев и младши инспектор Йордан Илиев. България изгуби двама доблестни полицаи, отдадени докрай в своя дълг в името на законността и сигурността на българските граждани. Те са чест и пример за всички нас. Гибелта на двамата полицаи е следствие от дългогодишната безнаказаност на хора, които организират и закрилят нелегалния трафик на мигранти в страната и в Европа. Самоотвержеността на полицаите плаща цената на корупцията, с която каналджиите въртят своя трафик. Затова и на фона на нарастващия мигрантски натиск прокуратурата и МВР трябва да са безкомпромисни с каналджиите. Очаквам и засилване на предприетите мерки за цялостно усъвършенстване и усилване на охраната на българската граница и недопускане на подобни случаи за в бъдеще. Като организация – съвременни технически средства, укрепване на оградата и най-вече условия на труд и мотивация на личния състав“, заяви президентът Румен Радев.

===

Радев, айде и ти на всяка манджа мерудия!

Радев, действията на тези полицаи НЕ СА ПРИМЕР „за нас“! Защото са абсолютно непрофесионални и самоубийствени, и са плод на /без/ действията на МВР шефовете!

И ти запя в общия мерзавски хор, който отклонява вниманието от ИСТИНСКИТЕ ПРИЧИНИ ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ!

МВР Е ТОТАЛНА НЕКАДЪРЩИНА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ НА ВЪРХУШКА ОТ НЕКАДЪРНИЦИ И ПРОБИТИ ВИСШИ КЛОУНИ!

Сега отново се замитат истинските причини за трагедията, като удобничко се говори само за каналджии и никой не смее да спомене, че станалото е ТОТАЛНА КАТАСТРОФА НА НЕКАДЪРНОСТТА НА МВР!

Апропо, Радев, благодарение и на теб има/х/ме двама пълни невчасници МВР министри – Рашков и сегашният!

Горните мелодраматични рецитации не ти правят чест! Защото ВЛАСТТА Е В ТВОИТЕ РЪЦЕ И АКО ИСКАШЕ ДА ИМАШ ИСТИНСКО МВР НЯМАШЕ ДА СЛАГАШ ИДИОТИ ДА ГО УПРАВЛЯВАТ!

Afera.bg

«