« Върни се назад Публикувано на 08.01.2024 / 11:21

РАДЕВИЯТ ЛЪЖЕЦ ДЕМЕРДЖИЕВ! ПО ТВОЕ ВРЕМЕ, ДЕМЕРДЖИЕВ, „АФЕРА“ УЛИЧИ КАЛГАНДЖИЕВ И ТИ СИ БЪРКА В НОСА, ЗАРАДИ МЕНТОРА ВИ ПЛАМЕН УЗУНОВ И „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“! КАЛГАНДЖИЕВ БЕ УЛИЧЕН КАТО ЗАМ -ШЕФ НА ГДБОП ПРИ ТВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ НА МВР, ДЕМЕРДЖИЕВ!

Бившият министър на вътрешните работи Демерджиев по bTV:

За назначения в края на ноември 2023 г. заместник главен секретар на МВР е имало оперативна информация, че е замесен в трафик на мигранти. Това разкри бившият вътрешен министър Иван Демерджиев. На въпрос как е възможно уволнен човек от системата на МВР след положителен тест за наркотици отново да кара патрулката, Демерджиев отговори: „Щом е възможно заместник главният секретар на МВР да е замесен в трафик на мигранти – има такава изтекла оперативна информация, какво да говорим за редовите служители и за начина, по който се опазва българската граница.“

„Тази информация ви уверявам, че е достояние както на австрийската страна, така и на всички европейски и български партньори. Има оперативна информация. Такива въпроси ми задаваха двама депутати от ГЕРБ, бивши вътрешни министри. Сега те мълчат, а този човек, който беше на значително по-ниска позиция, в момента е заместник главен секретар в МВР“, добави Демерджиев пред бТВ.

Той отказа да назовава името му.

Заместник-главният секретар на МВР е само един – назначеният наскоро главен комисар Димитър Кангалджиев.

Когато аз бях министър, на тези постове нямаше хора, за които има изтекла такава оперативна информация. Имаше множество задържани служители за най-различни нарушения, включително и престъпления.“

Демерджиев, ти си Радев лъжец и лицемер!

На 13.04.2023 АФЕРА публикува:

СРС РАЗКРИВАТ ЗАМ.-ШЕФЪТ НА ГДБОП, КАПИЯ НА ПЛАМЕН УЗУНОВ, КАТО КЪРТИЦА В ГДБОП НА БАНДИТИТЕ! ВЪПРЕКИ РАЗКРИТИЯТА ТОЙ ПРОДЪЛЖАВА ДА Е НА ВИСША ПОЗИЦИЯ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА УЗУНОВ ОТ „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“

Зам-шефът на ГДБОП тогава е Калганджиев, а, ти, Демерджиев си министър на МВР!

Така че е пълна лъжа, че „когато аз бях министър, на тези постове нямаше хора, за които има изтекла такава оперативна информация“.

Имаше! И точно тази информация, която определяш сега като „изтекла оперативна информация“, АФЕРА я написа подробно и в прав текст, а ти, Демерджиев, бе министър на МВР и се направи, че не я чуваш.

А се направи, че не я чуваш, защото и ти, и Калганджиев, сте капии на Пламен Узунов от „Пътя на копринката“, а Пламен Узунов кадруваше цялото МВР и служби и ти, Демерджиев, не можеше и да пръднеш без да каже Пламен Узунов!

Сега да говориш за Калганджиев, като че от днес се е пръкнала тази „оперативна информация“, е висше лицемерие!

Що не го разкара докато беше министър, бе, Демерджиев?! Изтекла била оперативна информация? Ами изтече и АФЕРА още тогава я огласи. В задника ли си бърка тогава, Демерджиев, а, че сега се сети да пищиш?!

Нещастник!

Afera.bg

«