« Върни се назад Публикувано на 15.07.2021 / 18:33

РАДЕВИЯТ ЗДРАВЕН МИНИСТЪР РАЗПОРЕДИ ИВАНКОСТОВИЯ МОНОПОЛ НА ЗДРАВНАТА ОЛИГАРХИЯ ВЪВ ВАРНА

На 9.07.2021 АФЕРА написа:

ГАЗЯТ ЗАКОНА, ЗА ДА ИЗЧЕГЪРТАТ ШЕФА НА МБАЛ „СВЕТА АННА“ – ВАРНА! РАДЕВИЯТ КАЦАРОВ БЕЗОБРАЗНО ВРЪЩА КОСТОВО-ДОБРИНМИТЕВАТА КОХОРТА! РАДЕВ, ЗА ТРЕТИ ПЪТ СЕ ИЗХРАЧИ ВЪРХУ ВАРНА И ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИШ!

https://afera.bg/%d0%b3%d0%b0%d0%b7%d1%8f%d1%82-%d0%b7%d0%b0%d0%ba%d0%be%d0%bd%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%b4%d0%b0-%d0%b8%d0%b7%d1%87%d0%b5%d0%b3%d1%8a%d1%80%d1%82%d0%b0%d1%82-%d1%88%d0%b5%d1%84%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%bc/

Днес по bTV служебният здравен министър Стойчо Кацаров, за когото лична отговорност носи президентът Румен Радев, изрече, че не провеждал никакви „политически чистки“ и че се борел със „здравната олигархия“. И още – човек трябвало да се определи дали е на страната на злото, на доброто или на правото.

Що за лицемерие и фалш, Стойчо Кацаров?!

Нямало „политическа чистка“? А какво вършиш с варненската МБАЛ „Света Анна“, популярна във Варна като Окръжна болница?!

Бориш се срещу „здравната олигархия“!? А защо НАЛАГАШ „ЗДРАВНАТА ОЛИГАРХИЯ“ ВЪВ ВАРНА, МОНОПОЛИЗИРАЙКИ КОСТОВИСТКИ ЦЯЛОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ НА ГРАДА, СЪСРЕДОТОЧАВАЙКИ ГО В РЪЧИЧКИТЕ НА ЕДИН „ЗДРАВЕН БРОКЕР“?!

На 25 март. т.г. шефът на МБАЛ д-р Красимир Петров печели конкурс.

Утвърждаването му като шеф на болницата след спечеления конкурс трябва да стане след одобряване на борда на директорите на Общо събрание на акционерите на болницата. 51% от акциите в болницата се държат от държавата.

Това умишлено се осуетява, докато не идва служебното правителство на Румен Радев и държавата като основен акционер в болницата, в лицето на здравния министър Стойчо Кацаров, казва – не!, ще правим … нов конкурс.

Защо ли? Защото трябва костовистките кадри във варненското здравеопазване, пробутвани от Добринмитевистките „десни“ капии, да овладеят И ТАЗИ БОЛНИЦА във Варна.

И уличните кучета във Варна знаят кой коли и беси в другата голяма болница в града – МБАЛ „Света Марина“ – шефът на Медицинския университет проф. Красимир Иванов, бивш шеф на болницата. Любим кадър на Иван Костов. С брат – Янко Иванов, който пък нашумя в невъобразими скандали с парични потоци, включително и с КТБ.

Костовистът Стойчо Кацаров дойде дюшеш на варненските иванкостово – добринмитевисти, които зинаха алчната си паст за да приберат в джобовете си и МБАЛ „Света Анна“.

И разбира се им се получи. При служебен здравен министър костовист.

На бърза ръка спретнаха нов конкурс, при проведен предишен иначе, който обаче не им харесва, защото се печели от д-р Красимир Петров, от бързане ще си счупят краката, за да обявят на 19 юли т.г., докато все още е на власт това службашко правителство на Румен Радев, новия борд на директорите и да спретнат набързо Общо събрание, което да утвърди борда, респективно новият директор на болницата.

Кой е бордът ли? Хахаха, хихихи, хохохо, както се хили обикновено Стойчо Кацаров в телевизионните си участия.

Новият борд, разбира се, е изтъкан от костовисти, пробутвани от варненските добринмитевисти – Николай Коларов, който е чиста партийна креатура на костовата партия и който ще бъде новият шеф на болница „Света Анна“, Людмила Коева – от Медицински университет – Варна, забележете! – където е проф. Красимир Иванов, другият иванкостовист, който коли и беси в МУ и МБАЛ „Света Марина“, и още един за пълнеж – Вл. Вълканов, от същото котило.

Никакво значение няма и подписката от лекарите в МБАЛ „Света Анна“, които писаха вече до здравния министър, че това, което се случва във Варна е безобразие. Никакво, защото пишат до тоя, който го твори това безобразие.

Никакво значение няма, че МБАЛ „Света Анна“ бе преобразена от д-р Красимир Петров. Няма значение, защото трябва да се пробутат „нашите“ „партийни“ „нови“ „мазачи на филии“, които да заформят окончателно МОНОПОЛА НА ЗДРАВНАТА ОЛИГАРХИЯ ВЪВ ВАРНА.

Д-р Красимир Петров, подложен на абсолютна „политическа чистка“, е обжалвал вече в съда безумието, че е спечелил конкурс, но понеже не се харесва на някого, държавата прави нов конкурс, за да си натъкми „здравната олигархия“.

Но и това няма значение в държавата Кочина.

„Връщане на държавността“ ли, Румен Радев?

Нагъл лъжец!

Във Варна здравният ти министър разпореди вакханалия на монопола на „здравната олигархия“!

Веселина Томова

«