« Върни се назад Публикувано на 10.11.2014 / 20:52

Радан Кънев облиза подметките на Б.Б. във Варна.

Радан КъневРадан Кънев облиза подметките на Б.Б. във Варна. За местния вот „реформаторите“ щели да се гушкат с ГЕРБ
„Направихме много компромиси, но създадохме силно правителство на евродесницата. Основната ни цел бе стабилно мнозинство в парламента, без хора на ДПС и БСП. Ситуацията беше сложна, а вариантите бяха два: правителство на ДПС, или правителство начело с Бойко Борисов. И тъй като втората възможност е за благото на България, затова отстъпихме от предизборните си обещания да не подкрепим втори премиерски мандат на Бойко Борисов.“, Радан Кънев облиза подметките на Б.Б. във Варна.

„За нас сега е важното е да покажем друг модел на управление, което да доведе до спокойствие в държавата. Борисов е бил министър-председател, но в момента е друг. Вижда се промяна в поведението му.“, обяснява се като ученичката Раданчо. Ало, каква „евродесница“ с бивш член на БКП, мечтал да набива крак на плаца на школата на ДС в Симеоново, каква „евродесница“ с охранител на сатрап като Т.Ж., бе Раданчо, измисленяко?!
Радан Кънев изби рибата и за местните избори. Председателят на ДСБ, който уж щеше да спира Борисов за втори премиерски мандат, и той като Капута Дудуков, обеща да се гушне по „реформаторски“ с него на местния вот. На предстоящите местни избори можело да се очаква коалиционно явяване между ГЕРБ и РБ на тези места, където и двете партии били със слаб самостоятелен потенциал, гърчи се измекярски Р.К.
Където са със „силен потенциал“, Раданчо явно ще го играе ПОДРИВЕН ЕЛЕМЕНТ, защото ще злепоставя кандидат, подкрепен от РБ, щом се появи. Радан Кънев си отряза главата с лизането на подметките на Б.Б. Всеки кандидат, който иска да пребори Иван Портних, който си плете кошничката за втори мандат, трябва да се пази като дявол от тамян от Раданчо. Слоганът на кандидат-кмет, подкрепен от Радан Кънев, може да бъде – „Гласувайте за кандидата на ГЕРБ за БЛАГОТО НА ВАРНА“.

www.bgsniper.com

«