« Върни се назад Публикувано на 03.09.2014 / 9:29

Радан зад гърба на Кунева се пазари за министри. Борисов звъни на Кунева: „В къщата ми! В къщата ми!”

ШпионкаПо повод на интервюто на Бойко Борисов дадено за Валерия Велева за в. Преса, АФЕРА ще открехне завесата на продължаващия цирк, разиграван пред ехалето от ГЕРБ и Реформаторите.

Пред в. Преса Борисов заявява:
– Не сте ли се питали защо Радан Кънев има такова негативно настроение срещу вас? Опитвали ли сте се да разберете двамата като мъже?
– Аз многократно съм се виждал с него и съм търсел диалог. В срещите ни никога не съм виждал подобно отношение към мен. Напротив, държи се нормално, той е много слънчев и приятен човек, когато разговаряме лично. И като го видя след това по телевизията как му избива студена пот, с какво огромно напрежение споменава името ми, оставам изумен.”
Водевилът, който некадърно играе Радан Кънев, пускан като сериал в твстудиата, колко е „хард” с Борисов, и пиниза на Борисов да „го прасне” с това, че бил „слънчев човек на четири очи”, е гротесков на фона на онова, което се случва в действителност.
Брилянтни източници на АФЕРА още преди десетина дни ни информираха от извора как Бойко Борисов бесен се обадил по телефона на Меглена Кунева, за да я пита стои ли тя зад натиска и пазарането за министри, който му оказал Радан Кънев, пристигайки на среща в дома му.
„В къщата ми! В къщата ми си позволява!”, викал нервно Борисов.
От своя страна Меглена Кунева била втрещена от волните упражнения с лента на коалиционния си партньор Радан Кънев и отрекла пред Борисов за каквото и съгласуване със „слънчевия човек” Радан.
През цялото това време по телевизиите иначе Радан Кънев разиграва циркове как „ругае” по ГЕРБ, а пък Бойко Борисов го нарича очевадно саркастично „слънчев човек” в интервю пред Валерия Велева.
Че ще има прецакан на финала от тези латино-отношения отсега е ясно – да видим Борисов ли ще е, Раданчо ли, или Кунева, която се биха хванала за главата от изпълненията на Костовия човек.
Afera.bg

 

«